Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Haklar gasp edildi, ruhlar niye esaret içindeydi!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mustafa Cilasun" data-source="post: 225793" data-attributes="member: 1005472"><p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif][/FONT] </p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px">Böyle başlamıştı ilk hıçkırıklarım</span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px">Annemim mahzun nazarlarından akan hicrandım, hüzün zamanındaydım</span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px">Babam sabahlara denk çalışırken, umutları hazanlaşırken evet, ümidi onlara sunandım</span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px">Bilmem ki yıllar geçip gitti, bababm ve annem toprağa hasredildi, hala ben onlarla yaşardım</span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px">Sosyalleşme adına neler heba edilmedik ki</span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px">Medeniyet sultasına zihinler gerbeleştirilmedi ki, akıl ve izan ruhsuz inşa edilmişti</span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px">Ne kadar gayret etsen, içini çekerek sukutun nidasını nazarlarınla aksettirsen nafileydi</span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px">Dikkta edilen, prangalara çekilen bedenler kimindi, zindanlar yıllarca hıçkırıklar içindeydi</span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px">Şayet bir illegalite varsa kime sormalıyım</span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px">Talan edilen yılları ve hakir görülen gönülleri nerde bulmalıyım, atimi nasıl bakmalıyım</span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px">Tesis edilen ve kabuk tutan istikrarın tahrikini ben şimdi hangi maslahattan anlamalıyım</span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px">Onlarca gönüllü kölelik ruhları esir ederken aidiyetim için itikadımı nasıl aşka bırakmalıyım</span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px">Evlatlarımızı bizler, niye askere göndeririz</span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px">Şu an askerde bulunan oğlum Abdullah ve İbrahimi bu binval üzre nasıl ikna ederim</span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px">Hangi mukaddesat uğruna entrika ve desiseleri, darbeler için tutanakları sürurla söylerim</span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px">D.devlet diyorlar evet, yıllardır bu milletin sinesinden tebarüz edenleri kemiriyorlar derim</span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px">Neden bu mahzun millet hakir görülür</span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px">Dokunmazlık zırhına giren onca askeri tesizler kimden bu kadar gizlenir ve payelenir</span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px">İkdidar olmak be manada nekadar müşkil bir iştir, devleti yeniden elden geçirmek asliyettir</span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px">Hak ve hakikat o vakit zihinlere yeniden şehredilmeli ve kalbi marazlardan temizlenmelidir</span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px">Mustafa CİLASUN</span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafa Cilasun, post: 225793, member: 1005472"] [CENTER][FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3]Böyle başlamıştı ilk hıçkırıklarım[/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3]Annemim mahzun nazarlarından akan hicrandım, hüzün zamanındaydım[/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3]Babam sabahlara denk çalışırken, umutları hazanlaşırken evet, ümidi onlara sunandım[/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3]Bilmem ki yıllar geçip gitti, bababm ve annem toprağa hasredildi, hala ben onlarla yaşardım[/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3]Sosyalleşme adına neler heba edilmedik ki[/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3]Medeniyet sultasına zihinler gerbeleştirilmedi ki, akıl ve izan ruhsuz inşa edilmişti[/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3]Ne kadar gayret etsen, içini çekerek sukutun nidasını nazarlarınla aksettirsen nafileydi[/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3]Dikkta edilen, prangalara çekilen bedenler kimindi, zindanlar yıllarca hıçkırıklar içindeydi[/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3]Şayet bir illegalite varsa kime sormalıyım[/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3]Talan edilen yılları ve hakir görülen gönülleri nerde bulmalıyım, atimi nasıl bakmalıyım[/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3]Tesis edilen ve kabuk tutan istikrarın tahrikini ben şimdi hangi maslahattan anlamalıyım[/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3]Onlarca gönüllü kölelik ruhları esir ederken aidiyetim için itikadımı nasıl aşka bırakmalıyım[/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3]Evlatlarımızı bizler, niye askere göndeririz[/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3]Şu an askerde bulunan oğlum Abdullah ve İbrahimi bu binval üzre nasıl ikna ederim[/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3]Hangi mukaddesat uğruna entrika ve desiseleri, darbeler için tutanakları sürurla söylerim[/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3]D.devlet diyorlar evet, yıllardır bu milletin sinesinden tebarüz edenleri kemiriyorlar derim[/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3]Neden bu mahzun millet hakir görülür[/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3]Dokunmazlık zırhına giren onca askeri tesizler kimden bu kadar gizlenir ve payelenir[/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3]İkdidar olmak be manada nekadar müşkil bir iştir, devleti yeniden elden geçirmek asliyettir[/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3]Hak ve hakikat o vakit zihinlere yeniden şehredilmeli ve kalbi marazlardan temizlenmelidir[/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3]Mustafa CİLASUN[/SIZE][/FONT] [/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Haklar gasp edildi, ruhlar niye esaret içindeydi!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…