Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Genel ve Güncel Haberler
Hamas Türk Gücünü İstemiyor..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="SeYeLaN" data-source="post: 92587" data-attributes="member: 7332"><p>bak pırlanta kardeşim </p><p>amerikanın sözlerinin hiçbirzaman israil dikkate almamıştır</p><p>ki zaten amerika yahudi kobisi tarafından yönetlir</p><p>siyonist felsefe kendini amerikada gösterir ilk.yani amerika israilin çatısı altında hareket eder</p><p>zaten amerikanın büyük ortadoğu projesinin temelinde israil güvenliği yatmaktadır </p><p>israil gaz yemeyen bir devlettir</p><p>amerika yıllar önce israile dur dedi tarihinde ilkkez başkan kennedy zamanında</p><p>kennedy israillilerden aldı para basma işini piyasaya amerikan devleti adına 4 trilyon dolar soktu</p><p>israili filistin konusunda uyardı</p><p>nükleer araştırmalarına dikkat etti </p><p>ve sonunda ne oldu biliyormusun</p><p>kennedy öldürüldü</p><p>yani amerika israili koruyamazz gaz veremez çünkü israil mandasında yaşarlar</p><p>biz asker göndermemizi hamasda istemiyor çünkü biz orada türk askeri değil bm askeri olacağız hani şu israili kınayamayan bm varya o</p><p>amerika ve israili karşına almadan bu zulum bitmez</p><p>ve bizim hükümette israili karşısına alamaz</p><p>ki o bomboları atan uçaklar varya gazzeye</p><p>işte onlar konya üzerinde tatbikat yapar</p><p>biz adamlara eğitim konusunda bile yardım ediyoruz</p><p>nasıl karşımıza alalım bu kafa ile</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="SeYeLaN, post: 92587, member: 7332"] bak pırlanta kardeşim amerikanın sözlerinin hiçbirzaman israil dikkate almamıştır ki zaten amerika yahudi kobisi tarafından yönetlir siyonist felsefe kendini amerikada gösterir ilk.yani amerika israilin çatısı altında hareket eder zaten amerikanın büyük ortadoğu projesinin temelinde israil güvenliği yatmaktadır israil gaz yemeyen bir devlettir amerika yıllar önce israile dur dedi tarihinde ilkkez başkan kennedy zamanında kennedy israillilerden aldı para basma işini piyasaya amerikan devleti adına 4 trilyon dolar soktu israili filistin konusunda uyardı nükleer araştırmalarına dikkat etti ve sonunda ne oldu biliyormusun kennedy öldürüldü yani amerika israili koruyamazz gaz veremez çünkü israil mandasında yaşarlar biz asker göndermemizi hamasda istemiyor çünkü biz orada türk askeri değil bm askeri olacağız hani şu israili kınayamayan bm varya o amerika ve israili karşına almadan bu zulum bitmez ve bizim hükümette israili karşısına alamaz ki o bomboları atan uçaklar varya gazzeye işte onlar konya üzerinde tatbikat yapar biz adamlara eğitim konusunda bile yardım ediyoruz nasıl karşımıza alalım bu kafa ile [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Genel ve Güncel Haberler
Hamas Türk Gücünü İstemiyor..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…