Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Hangi vakte eriştim, kalbin lahzasında aşkı farkettim!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mustafa Cilasun" data-source="post: 237371" data-attributes="member: 1005472"><p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif][/FONT] </p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Ne kadar bedbin ve bizar bir halin sahibiydim</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Ne hakkıyla umut etmeyi bilirdim ve ne de ufkun ne demek olduğunu farkeden nefestim</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Sanki bir karanlığın içinde ve esaretin ruhuma zerkettiği hicranın derdinde gitmekteydim</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Lakin nereye ve hangi istikıamet olacağını sadece “denenler” mesafesinde hisseden nefestim</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Ne vakit geçerdi, ne umut kalbime sürur bahşeden bir asudeydi</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Şu ömür demen kumaş eskise, gülmeyen yüzüm bu minval üzre gülecekse razıyım derdim</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Ne kadar hal-i perişanlık var sanki ta içinde can çekişen bir ahval olarak acziyet içindeydim</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Hasreti derinliğin aksisedasından hissedilen bir har bilirdim, ne çektiysem boyun bükerdim</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Gün doğarken ne anlatırdı habersizdim, geceyi hiç merak etmezdim</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Ne kadar yorgunluğum ve yılgınlığım varsa o an onlardan kurtulmayı murat ederdim</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Uyumayı ve aynı çehreyle kalkmayı hiç istemezdim, düşlere meyletmeyen bir azadeydim</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Ne uçmayı ne kanatlanmayı ve hatta merak ederek biren o hülya da yaşamayı bilmezdim</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Kim zulmetse, mazlum figan ederek gözyaşını dökse çilesi derdim</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Ve fakat kalbin ve aklın ve en müstesna tanzim edilen bir ruhun lahzasına bigane idim</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Güle bakınca, kokusunu hissetmek için ne lazımsa neden aşikar olan farkından habersizdim</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Hangi vaktin muhtaçlığında an ve beklenen o zaman için feda edilmeye namzet bir nefestim</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Düşünmek için ne lazım, akıl hangi vakit için aşkın esinine talim</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Kalbi olmayan her düşünce ne kadar hakikate eriştiren bir vadinin ilhamında ki vecdin</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Aşk, ruhun didarından meşk eden, gönlü sahibine hasrettiren bir furkandır, nar-ı adaptır</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Bizzat kendini merak etmeyen ve esrarını çözemeyen bir nefes ne kadar sevda yaşayacaktır</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Mustafa CİLASUN</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafa Cilasun, post: 237371, member: 1005472"] [CENTER][FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Ne kadar bedbin ve bizar bir halin sahibiydim[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Ne hakkıyla umut etmeyi bilirdim ve ne de ufkun ne demek olduğunu farkeden nefestim[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Sanki bir karanlığın içinde ve esaretin ruhuma zerkettiği hicranın derdinde gitmekteydim[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Lakin nereye ve hangi istikıamet olacağını sadece “denenler” mesafesinde hisseden nefestim[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Ne vakit geçerdi, ne umut kalbime sürur bahşeden bir asudeydi[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Şu ömür demen kumaş eskise, gülmeyen yüzüm bu minval üzre gülecekse razıyım derdim[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Ne kadar hal-i perişanlık var sanki ta içinde can çekişen bir ahval olarak acziyet içindeydim[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Hasreti derinliğin aksisedasından hissedilen bir har bilirdim, ne çektiysem boyun bükerdim[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Gün doğarken ne anlatırdı habersizdim, geceyi hiç merak etmezdim[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Ne kadar yorgunluğum ve yılgınlığım varsa o an onlardan kurtulmayı murat ederdim[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Uyumayı ve aynı çehreyle kalkmayı hiç istemezdim, düşlere meyletmeyen bir azadeydim[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Ne uçmayı ne kanatlanmayı ve hatta merak ederek biren o hülya da yaşamayı bilmezdim[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Kim zulmetse, mazlum figan ederek gözyaşını dökse çilesi derdim[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Ve fakat kalbin ve aklın ve en müstesna tanzim edilen bir ruhun lahzasına bigane idim[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Güle bakınca, kokusunu hissetmek için ne lazımsa neden aşikar olan farkından habersizdim[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Hangi vaktin muhtaçlığında an ve beklenen o zaman için feda edilmeye namzet bir nefestim[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Düşünmek için ne lazım, akıl hangi vakit için aşkın esinine talim[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Kalbi olmayan her düşünce ne kadar hakikate eriştiren bir vadinin ilhamında ki vecdin[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Aşk, ruhun didarından meşk eden, gönlü sahibine hasrettiren bir furkandır, nar-ı adaptır[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Bizzat kendini merak etmeyen ve esrarını çözemeyen bir nefes ne kadar sevda yaşayacaktır[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Mustafa CİLASUN[/I][/SIZE][/FONT] [/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Hangi vakte eriştim, kalbin lahzasında aşkı farkettim!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…