Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Aile ve Yaşam
Hangi Yaşta Ne öğrendim
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="SaYa" data-source="post: 11654" data-attributes="member: 5"><p><strong><span style="color: green">YAŞ:0-5</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Bir şey öğrenmedim.</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">YAŞ:5</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Anne ve babamın birbirlerine bağırmalarının beni ne kadar korkuttuğunu öğrendim.</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">YAŞ:7</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Meşrubat içerken gülersem içtiğimin burnumdan geleceğini öğrendim.</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">YAŞ:12</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Bir şeyin değerini anlamanın en iyi yolunun bir süre ondan yoksun kalmak olduğunu öğrendim.</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">YAŞ:13</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Annemle babamın elele tutuşmalarının beni daima mutlu ettiğini öğrendim.</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">YAŞ:15</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Bazan hayvanların,kalbimi insanlardan daha fazla ısıttığını öğrendim.</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">YAŞ:18</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">ilk gençlik yıllarımın keder,şaşkınlık,ıstırap ve aşktan ibaret olduğunu öğrendim.</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">YAŞ:24</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Aşkın kalbimi kırabileceğini ama buna değer olduğunu öğrendim.</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">YAŞ:33</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Bir arkadaşı kaybetmenin en kestirme yolunun ona ödünç para vermek olduğunu öğrendim.</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">YAŞ:36</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Önemli olanın başkalarının benim için ne düşündükleri değil,benim kendi hakkımda ne düşündüğüm olduğunu öğrendim.</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">YAŞ:38</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Eşimin beni hala sevdiğini,tabakta iki elma kaldığında küçüğünü almasından anlayabildiğimi öğrendim.</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">YAŞ:41</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Bir insanın kendine olan güveninin,başarısını büyük oranda belirlediğini öğrendim.</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">YAŞ:44</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Annemin beni görmekten her seferinde sonsuz mutluluk duyduğunu öğrendim..</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">YAŞ:46</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Yalnızca minik bir kart göndererek bile birinin gönlünü aydınlatabileceğimi öğrendim.</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">YAŞ:49</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Herhangi bir işi yaptığımdan daha iyi yapmaya çalıştığımda,o işin bir şölene ve sonucunda başarıya dönüştüğünü öğrendim.</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">YAŞ:50</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Sevgi,evde üretilmemişse,başka yerde öğrenmenin çok güç olabileceğini öğrendim.</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">YAŞ:53</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">İnsanların bana,izin verdiğim biçimde davrandıklarını öğrendim.</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">YAŞ:55</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Küçük kararları aklımla,büyük kararları ise kalbimle almam gerektiğini öğrendim.</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">YAŞ:64</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Mutluluğun parfüm gibi olduğunu,kendime bulaştırmadan başkalarına veremiyeceğimi öğrendim.</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">YAŞ:70</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">İyi kalpli ve sevecen olmanın,mükemmel olmaktan daha iyi olduğunu öğrendim.</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">YAŞ:82</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Sancılar içinde kıvransam bile başkalarına başağrısı olmamam gerektiğini öğrendim.</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">YAŞ:90</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Kiminle evleneceğin kararının hayatta verilen en önemli karar olduğunu öğrendim.</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">YAŞ:95</span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Öğrenmem gereken daha pek çok şeyler olduğunu öğrendim.</span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="color: #008000">alıntı.....</span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="SaYa, post: 11654, member: 5"] [B][COLOR=green]YAŞ:0-5[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Bir şey öğrenmedim.[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]YAŞ:5[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Anne ve babamın birbirlerine bağırmalarının beni ne kadar korkuttuğunu öğrendim.[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]YAŞ:7[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Meşrubat içerken gülersem içtiğimin burnumdan geleceğini öğrendim.[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]YAŞ:12[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Bir şeyin değerini anlamanın en iyi yolunun bir süre ondan yoksun kalmak olduğunu öğrendim.[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]YAŞ:13[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Annemle babamın elele tutuşmalarının beni daima mutlu ettiğini öğrendim.[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]YAŞ:15[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Bazan hayvanların,kalbimi insanlardan daha fazla ısıttığını öğrendim.[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]YAŞ:18[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]ilk gençlik yıllarımın keder,şaşkınlık,ıstırap ve aşktan ibaret olduğunu öğrendim.[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]YAŞ:24[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Aşkın kalbimi kırabileceğini ama buna değer olduğunu öğrendim.[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]YAŞ:33[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Bir arkadaşı kaybetmenin en kestirme yolunun ona ödünç para vermek olduğunu öğrendim.[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]YAŞ:36[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Önemli olanın başkalarının benim için ne düşündükleri değil,benim kendi hakkımda ne düşündüğüm olduğunu öğrendim.[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]YAŞ:38[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Eşimin beni hala sevdiğini,tabakta iki elma kaldığında küçüğünü almasından anlayabildiğimi öğrendim.[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]YAŞ:41[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Bir insanın kendine olan güveninin,başarısını büyük oranda belirlediğini öğrendim.[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]YAŞ:44[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Annemin beni görmekten her seferinde sonsuz mutluluk duyduğunu öğrendim..[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]YAŞ:46[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Yalnızca minik bir kart göndererek bile birinin gönlünü aydınlatabileceğimi öğrendim.[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]YAŞ:49[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Herhangi bir işi yaptığımdan daha iyi yapmaya çalıştığımda,o işin bir şölene ve sonucunda başarıya dönüştüğünü öğrendim.[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]YAŞ:50[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Sevgi,evde üretilmemişse,başka yerde öğrenmenin çok güç olabileceğini öğrendim.[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]YAŞ:53[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]İnsanların bana,izin verdiğim biçimde davrandıklarını öğrendim.[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]YAŞ:55[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Küçük kararları aklımla,büyük kararları ise kalbimle almam gerektiğini öğrendim.[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]YAŞ:64[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Mutluluğun parfüm gibi olduğunu,kendime bulaştırmadan başkalarına veremiyeceğimi öğrendim.[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]YAŞ:70[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]İyi kalpli ve sevecen olmanın,mükemmel olmaktan daha iyi olduğunu öğrendim.[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]YAŞ:82[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Sancılar içinde kıvransam bile başkalarına başağrısı olmamam gerektiğini öğrendim.[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]YAŞ:90[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Kiminle evleneceğin kararının hayatta verilen en önemli karar olduğunu öğrendim.[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]YAŞ:95[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Öğrenmem gereken daha pek çok şeyler olduğunu öğrendim.[/COLOR][/B] [B][COLOR=#008000]alıntı.....[/COLOR][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Aile ve Yaşam
Hangi Yaşta Ne öğrendim
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…