Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Sorularla İslamiyet
Hanımların Pantolon Giymesi Caiz mi?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Tarihci19" data-source="post: 56770"><p>sizinde dediğiniz gibi doğuyu batıyı konuşmuyoruzki, ben sadece örnek verdim, tecavüzun yanında zina da dedim zaten,, zina iki tarafın anlaşarak yaptığı gayri meşruu ilişki ve iki tarafa da haramdır gunahtır tecavüz ise erkeğin kadına zorla sahib olmasıdır gunahı ise sadece erkeğedir,, neyse konu bu değil ama tecavüzü tetikleyende kadının açıklığıdır erkeğin nefsini tahrik etmesidir,</p><p> </p><p> şimdi biz islam toplumuyuz ve hristiyan bir toplumla kıyaslanamayız, szin bulunduğunuz yerde zaten tum bayanlar mini etekli askılı bilmem neli yani hepsi açık ve erkekleri de gayet bu duruma alışkın onlarda giyim odur zaten.. oysaki biz kapalı kadınların bulunduğu bir toplumda yaşamaktaydık ve bizim için giyim budur tam tesettür yani ve bizim kadınlarımız tam tesettürlüyken tecavüzü bırakın zina ya bile nadir rastlanırdı oysa şimdi öle değil bununda bir numaralı sebebi kadınların açık ve cekici giyinmeleri diğer sebebi erkeğin nefsine hakim olamaması gözünü sakınmaması.. ama dediğim gibi kadın tesettüre riayet etmişse erkek bir kez baksada nefsine hoş gelecek bişey göremediğinden bidaha bakma luzumu duymaz ve nefsi tahrik olmaz ve bir harama yönelmez..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Tarihci19, post: 56770"] sizinde dediğiniz gibi doğuyu batıyı konuşmuyoruzki, ben sadece örnek verdim, tecavüzun yanında zina da dedim zaten,, zina iki tarafın anlaşarak yaptığı gayri meşruu ilişki ve iki tarafa da haramdır gunahtır tecavüz ise erkeğin kadına zorla sahib olmasıdır gunahı ise sadece erkeğedir,, neyse konu bu değil ama tecavüzü tetikleyende kadının açıklığıdır erkeğin nefsini tahrik etmesidir, şimdi biz islam toplumuyuz ve hristiyan bir toplumla kıyaslanamayız, szin bulunduğunuz yerde zaten tum bayanlar mini etekli askılı bilmem neli yani hepsi açık ve erkekleri de gayet bu duruma alışkın onlarda giyim odur zaten.. oysaki biz kapalı kadınların bulunduğu bir toplumda yaşamaktaydık ve bizim için giyim budur tam tesettür yani ve bizim kadınlarımız tam tesettürlüyken tecavüzü bırakın zina ya bile nadir rastlanırdı oysa şimdi öle değil bununda bir numaralı sebebi kadınların açık ve cekici giyinmeleri diğer sebebi erkeğin nefsine hakim olamaması gözünü sakınmaması.. ama dediğim gibi kadın tesettüre riayet etmişse erkek bir kez baksada nefsine hoş gelecek bişey göremediğinden bidaha bakma luzumu duymaz ve nefsi tahrik olmaz ve bir harama yönelmez.. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Sorularla İslamiyet
Hanımların Pantolon Giymesi Caiz mi?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…