Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Hasret....
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="SaYa" data-source="post: 14967" data-attributes="member: 5"><p><strong><span style="color: green">Unut demek kolay, gel bana sor bir de </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Unutamıyorum işte unutamıyorum </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Bir şey var şuramda beni kahreden </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Şuramda tam yüreğimin üstünde </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Çakılı duran bir şey var </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Elimde degil, söküp atamıyorum </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Dalıp dalıp gidiyor gözlerim derinlere </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Kimi görsem biraz sana benziyor </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Seni hatırlatıyor şu bulut, şu gökyüzü </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Şu kayaları döven deniz </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Şu hüzünlü melodi, şu napoliten şarkı </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Bir zamanlar beraber dinlediğimiz </span></strong></p><p><strong><span style="color: green"></span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Boyuna seni düşünüyorum durmadan usanmadan </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Şimdi diyorum o ne yapıyor acaba </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">O güzelim gözleri kime bakıyor </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">O canım elleri nerde </span></strong></p><p><strong><span style="color: green"></span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Oysa günler o günler değil </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Akşamlar o akşamlar değil </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Ve kalan şimdi sadece özlemin gecelerde </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Durup durup seni büyütüyorum içimde </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Seninle acılar büyütüyorum </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Yeni yeni kederler büyütüyorum dayanılmaz </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Kirli sular yürüyor iliklerime </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Bir zehir karışıyor kanıma anlıyor musun </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Bir daha görsem seni diyorum bir daha görsem </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Bir gün olsun bir dakika olsun </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Unut demek kolay, gel bana sor bir de </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Hatırladıkca gözyaşlarımı tutamıyorum </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Dilimin ucunda sen </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Başımın içinde sen </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Kader misin, ecel misin nesin sen </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Unutamıyorum işte unutamıyorum </span></strong></p><p><strong><span style="color: green"></span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Ümit Yaşar Oğuzcan</span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="SaYa, post: 14967, member: 5"] [B][COLOR=green]Unut demek kolay, gel bana sor bir de Unutamıyorum işte unutamıyorum Bir şey var şuramda beni kahreden Şuramda tam yüreğimin üstünde Çakılı duran bir şey var Elimde degil, söküp atamıyorum Dalıp dalıp gidiyor gözlerim derinlere Kimi görsem biraz sana benziyor Seni hatırlatıyor şu bulut, şu gökyüzü Şu kayaları döven deniz Şu hüzünlü melodi, şu napoliten şarkı Bir zamanlar beraber dinlediğimiz Boyuna seni düşünüyorum durmadan usanmadan Şimdi diyorum o ne yapıyor acaba O güzelim gözleri kime bakıyor O canım elleri nerde Oysa günler o günler değil Akşamlar o akşamlar değil Ve kalan şimdi sadece özlemin gecelerde Durup durup seni büyütüyorum içimde Seninle acılar büyütüyorum Yeni yeni kederler büyütüyorum dayanılmaz Kirli sular yürüyor iliklerime Bir zehir karışıyor kanıma anlıyor musun Bir daha görsem seni diyorum bir daha görsem Bir gün olsun bir dakika olsun Unut demek kolay, gel bana sor bir de Hatırladıkca gözyaşlarımı tutamıyorum Dilimin ucunda sen Başımın içinde sen Kader misin, ecel misin nesin sen Unutamıyorum işte unutamıyorum Ümit Yaşar Oğuzcan[/COLOR][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Hasret....
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…