Normal
Cevap: Hasta kızım Duygu için bir milyar "YA RAUF YA ŞAFİİ" c.c. Tesbihi ALLAH Rızası ve ALLAH AşkLÜTFEN BENİ YANLIŞ ANLAMAYIN KARDEŞİM; size bir soru sorabilirmiyim..Mesleğim icabı sormak isterim..kızınızın hastalığı nedir acaba ..yorumunuzu okudum ama anlayamadım..nöbet derken epilepsi krizlerinden mi bahsediyorsunuz acaba? her hangi bir hastahanede (E.E.G)filmi çektidirdinizmi ve kesin tanı konuldumu acaba?belki bir yardımımız dokunabilir..sizce sakıncası yoksa yazabilirmisiniz..belki faydamız dokunabilir kardeşim..selametle..
Cevap: Hasta kızım Duygu için bir milyar "YA RAUF YA ŞAFİİ" c.c. Tesbihi ALLAH Rızası ve ALLAH Aşk
LÜTFEN BENİ YANLIŞ ANLAMAYIN KARDEŞİM;
size bir soru sorabilirmiyim..Mesleğim icabı sormak isterim..kızınızın hastalığı nedir acaba ..yorumunuzu okudum ama anlayamadım..nöbet derken epilepsi krizlerinden mi bahsediyorsunuz acaba?
her hangi bir hastahanede (E.E.G)filmi çektidirdinizmi ve kesin tanı konuldumu acaba?belki bir yardımımız dokunabilir..sizce sakıncası yoksa yazabilirmisiniz..belki faydamız dokunabilir kardeşim..selametle..