Normal
Cevap: Hasta kızım Duygu için bir milyar "YA RAUF YA ŞAFİİ" c.c. Tesbihi ALLAH Rızası ve ALLAH AşkAşağıda verdiğim linkteki gibi latin harfleriyle yazılmış risaleleri, hemen her kitapçıda bulabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz cemaat size yardımcı olacaktır bu konuda.Sitemiz üzerinden şu linke tıklayarak Risale-i Nur Okuma veya değişik bi formatta okumak isterseniz şu linke tıklayarak Sorularla Risale | Ana Sayfa okuyabilirsiniz.
Cevap: Hasta kızım Duygu için bir milyar "YA RAUF YA ŞAFİİ" c.c. Tesbihi ALLAH Rızası ve ALLAH Aşk
Aşağıda verdiğim linkteki gibi latin harfleriyle yazılmış risaleleri, hemen her kitapçıda bulabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz cemaat size yardımcı olacaktır bu konuda.
Sitemiz üzerinden şu linke tıklayarak Risale-i Nur Okuma veya değişik bi formatta okumak isterseniz şu linke tıklayarak Sorularla Risale | Ana Sayfa okuyabilirsiniz.