Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
HATTI HUMAYUN den nameler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="TaLHa" data-source="post: 144901" data-attributes="member: 1"><p><strong>Cevap: Vakıf imar projesi</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Kardeş bu sizin yapdığınız davranış ilim paylaşımı maalesef olmuyor. İlim paylaşırken uslup taklid edilmez! -Ustadımızın uslubunu taklid ediyorsunuz. Maalesefki cok tutarsız oluyor.- Ustadımız uslubunun taklidini değil risale-i nurun neşrini arzu eder!</p><p></p><p>İkinci husus konu başlığınızda vakıf imar projesi demişsiniz. Mesajınızda yapacağınız vakfının adınıda belirlemişsiniz. Ve vakfı ne için imar edeceğinizdende bahsetmişsiniz. Peki ne zaman ve nerede inşaatına başlıyorsunuz ? Ben bunu sormuşdum.</p><p></p><p>Üçüncüsü vakıf yerleri eğitim merkezi değildir. Yardım ve dayanışma yerleridir. Böyle bir projeyi ustadımın projesi ile haramanlıyarak ustadımızın bunu hayal ettiğini söylemek ne ustadımızı nede risale-i nuru anlamadığınızı gösterir. Yapacağım edeceğim yapılcak edilecek demek yerine önce ustadımızı bir anlıyalım..</p><p></p><p>Dördüncüsü ben size neden konu açma savaşına girdiğinizi sordum. siz ise meseleyi risale-i nurun neşrine getirdiniz. Risale-i Nurların neşri bu şekilde olmuyor. Risale-i nurdaki imani meselleri ele alırsınız ve dersiniz ki bu mesele risale-i nurda şu şekilde gecmekdedir diye risale-i nurlardaki imani meseleleri anlatırsınız. Ustadımızın istediği bu olsa gerek.</p><p></p><p>Sizin nizamimülkü sani ile aynı kişi olduğunuzun farkındayım. Size karş bir öfkem veyahut bir kinim yok ancak nizamimülk neden banlandığını asla unutmamanızıda isterim. Burası benlik mucadelesi verilecek yer değil. Risale-i Nurları anlatacaksanız anlatınız. Ama meseleleri de birbirine karıştırarak risale-i nurları hic bilmeyen insanların zihniyetlerini karıştırmayınız. Malumunuz burası herkese acık yer müslümanıda lgelir kafiride nucurcusuda gelir düşmanıda veyahut risale-i nurları öğrenmek isteyende. Ama siz Allaha iman etmeyen adama peygamberin mucizelerinden bahsetmeye çalışırsanız bunun adı ilim paylaşımı olmaz. Bu konuda sizleri bir daha rahatsız etmiyeceğim. Hayırlı gayei hayallere...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="TaLHa, post: 144901, member: 1"] [b]Cevap: Vakıf imar projesi[/b] Kardeş bu sizin yapdığınız davranış ilim paylaşımı maalesef olmuyor. İlim paylaşırken uslup taklid edilmez! -Ustadımızın uslubunu taklid ediyorsunuz. Maalesefki cok tutarsız oluyor.- Ustadımız uslubunun taklidini değil risale-i nurun neşrini arzu eder! İkinci husus konu başlığınızda vakıf imar projesi demişsiniz. Mesajınızda yapacağınız vakfının adınıda belirlemişsiniz. Ve vakfı ne için imar edeceğinizdende bahsetmişsiniz. Peki ne zaman ve nerede inşaatına başlıyorsunuz ? Ben bunu sormuşdum. Üçüncüsü vakıf yerleri eğitim merkezi değildir. Yardım ve dayanışma yerleridir. Böyle bir projeyi ustadımın projesi ile haramanlıyarak ustadımızın bunu hayal ettiğini söylemek ne ustadımızı nede risale-i nuru anlamadığınızı gösterir. Yapacağım edeceğim yapılcak edilecek demek yerine önce ustadımızı bir anlıyalım.. Dördüncüsü ben size neden konu açma savaşına girdiğinizi sordum. siz ise meseleyi risale-i nurun neşrine getirdiniz. Risale-i Nurların neşri bu şekilde olmuyor. Risale-i nurdaki imani meselleri ele alırsınız ve dersiniz ki bu mesele risale-i nurda şu şekilde gecmekdedir diye risale-i nurlardaki imani meseleleri anlatırsınız. Ustadımızın istediği bu olsa gerek. Sizin nizamimülkü sani ile aynı kişi olduğunuzun farkındayım. Size karş bir öfkem veyahut bir kinim yok ancak nizamimülk neden banlandığını asla unutmamanızıda isterim. Burası benlik mucadelesi verilecek yer değil. Risale-i Nurları anlatacaksanız anlatınız. Ama meseleleri de birbirine karıştırarak risale-i nurları hic bilmeyen insanların zihniyetlerini karıştırmayınız. Malumunuz burası herkese acık yer müslümanıda lgelir kafiride nucurcusuda gelir düşmanıda veyahut risale-i nurları öğrenmek isteyende. Ama siz Allaha iman etmeyen adama peygamberin mucizelerinden bahsetmeye çalışırsanız bunun adı ilim paylaşımı olmaz. Bu konuda sizleri bir daha rahatsız etmiyeceğim. Hayırlı gayei hayallere... [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
HATTI HUMAYUN den nameler
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…