Hayal ettiğiniz ama gerçekleşmesi imkansıza yakın olan şeyler

þifaa

Well-known member
Selamun Aleyküm din kardeşlerim..:003:

Forumda farklı bir konu açayım dedim.Herkesin aklının bir köşesinde çok istediği,arzuladığı,gerçekleşmesi zor veya mümkün olabilen şeyler vardır.Belkide gerçekleşmesi için vakti zamanı uygun değildir veyahut çoktan gerçekleşmesi gerekiyordu artık çok geçtir..En basitinden keşke ..... olsaydı dediğiniz şeyler vardır.. keşkeler birşey ifade etmez ama gene de gereksiz değiildir.Forumda böyle bir paylaşma açayım dedim... :)

memluk

Hatim Sorumlusu
Aleykümselam kardeşim.
evet keşkeler faydasız ama belki yapmak isteyip yapamadığımız yada yaptığımız yanlışlar birilerine ders veya örnek olur:)

þifaa

Well-known member
İlk olarak açılış benden olsun.. :)

1.küçükken hafız olmayı çok isterdim ama yaş yirmili yaşlara geldi...imkansız değil ama zor..
2.Bu zamanda değil peygamber efendimizin zamanın da yaşamak O'nu(sav) bir kez olsun görebilmek isterdim...
3.Üni Hocalarımın laiklik cumhuriyet zart zurt diye bağıran insanlar değil Allah diyince tüyleri ürperen Hz Muhammed diyince (sav) gözleri dolan insanlar olmalarını isterdim..
4.Filistinde can veren çocuklara bakarken ağlayabilen bir kalp ve kalpler isterdim..
5.Herkesin para uğruna değil Allah rızası için çalışmasını isterdim...

mübtela1

Well-known member
şifa kardeşim bütük isteklerine şiddetle katılıyorum!!
isteklerimiz hiç bitmez ki bizim biri olsa ötekini isteriz, öteki olsa diğerini, genellemek istemem en azından kendi açımdan öyle ama birşeyler sıralamam gerekiyorsa
1) Mekke de doğamadım belki ama, orda ölmeyi çok isterim, Rabbim nasip eder inşallah o mübarek toprakları görebilirim(z)
2) Şu anki aklım başıma daha erken gelseydi ilahiyat okumak isterdim, ilahiyat okuyan arkadaşlarıma imreniyorum
3) Olmayacak bişey değil ama Nijer' e gidip ordaki kardeşlerimize yardım etmek istiyorum
4) Ülkemizin Osmanlı zamanındaki gibi huzurlu, adil,hoşgörülü, kardeşlik,,, içinde olmasını
5) İlköğretim ve liselerdeki garip gençliği bilinçlendirme çabalarının artmasını, onlara imanı ve islamiyeti doğru bir şekilde yaşamanın ne demek olduğunu, sokağa çıkınca anayasada yazmasa bile bir İslam Devleti olduğumuzu güzel yurdumda anlayabilmeyi çok isterdim
6) Şu an belki biz huzurluyuz mutluyuz ama tüm dünyadaki müslüman kardeşlerimizde öyle olmalı, biz burda gülerken onlar ağlamamalı Filistindeki kardeşim ağlarken ben gülmemeliydim bir an olsun unutmamalıydım
7) Rabbim sana layık bir kul ,Habibin Muhammed Mustafa (s.a.v) ' e layık ümmet olabilmeyi ve
8) En çok da rüyamda EN SEVGİLİYİ görmeyi istiyorum...

Bu alana bir cevap yazın...