Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Hayal Limaninda Demirleyen Yelkenliye
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="SaYa" data-source="post: 11543" data-attributes="member: 5"><p><strong><span style="color: green">HAYAL LİMANINDA DEMİRLEYEN YELKENLİYE</span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="color: green">bilseydin;baharımdı seni bana getiren </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">bir vedaya ağlayan içli melekler gibi </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">anlasaydım,ülkemden hazineler götüren </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">her bakışı öteden birini bekler gibi </span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="color: green">üşüdüğüm sahrada bu deniz sanki serap </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">hep aynı dakikada dönüp duruyor zaman </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">O'nsuzlukta dermanım değil,dermanım da harap </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">ey uyuyan yelkenli,ateşte sen de yan </span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="color: green">tahtını en büyülü divanında bulmalı </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">açılmalı sonsuzluk sularında engine </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">fırtınalar kopsada,umudumuz olmalı </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">limanları boyarken gökkuşağı rengine </span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="color: green">yapayalnız kalıyor O'nsuz kumlarda köpük </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">O'nunla damla damla kuruyor masum deniz </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">batırır en devasa gemiyi bile bu yük </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">ardında birer birer soluyor düşlerimiz </span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="color: green">bilseydin;yakınında soluklanan çiçeğin </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">izlerine mahpustur çatlayan dudaklarım </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">ayinimiz sürecek o büyük vakte değin </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">hatırası köz olsa,yüreğimde saklarım.</span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="color: green">NURULLAH GENÇ</span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="SaYa, post: 11543, member: 5"] [B][COLOR=green]HAYAL LİMANINDA DEMİRLEYEN YELKENLİYE[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]bilseydin;baharımdı seni bana getiren [/COLOR][/B] [B][COLOR=green]bir vedaya ağlayan içli melekler gibi [/COLOR][/B] [B][COLOR=green]anlasaydım,ülkemden hazineler götüren [/COLOR][/B] [B][COLOR=green]her bakışı öteden birini bekler gibi [/COLOR][/B] [B][COLOR=green]üşüdüğüm sahrada bu deniz sanki serap [/COLOR][/B] [B][COLOR=green]hep aynı dakikada dönüp duruyor zaman [/COLOR][/B] [B][COLOR=green]O'nsuzlukta dermanım değil,dermanım da harap [/COLOR][/B] [B][COLOR=green]ey uyuyan yelkenli,ateşte sen de yan [/COLOR][/B] [B][COLOR=green]tahtını en büyülü divanında bulmalı [/COLOR][/B] [B][COLOR=green]açılmalı sonsuzluk sularında engine [/COLOR][/B] [B][COLOR=green]fırtınalar kopsada,umudumuz olmalı [/COLOR][/B] [B][COLOR=green]limanları boyarken gökkuşağı rengine [/COLOR][/B] [B][COLOR=green]yapayalnız kalıyor O'nsuz kumlarda köpük [/COLOR][/B] [B][COLOR=green]O'nunla damla damla kuruyor masum deniz [/COLOR][/B] [B][COLOR=green]batırır en devasa gemiyi bile bu yük [/COLOR][/B] [B][COLOR=green]ardında birer birer soluyor düşlerimiz [/COLOR][/B] [B][COLOR=green]bilseydin;yakınında soluklanan çiçeğin [/COLOR][/B] [B][COLOR=green]izlerine mahpustur çatlayan dudaklarım [/COLOR][/B] [B][COLOR=green]ayinimiz sürecek o büyük vakte değin [/COLOR][/B] [B][COLOR=green]hatırası köz olsa,yüreğimde saklarım.[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]NURULLAH GENÇ[/COLOR][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Hayal Limaninda Demirleyen Yelkenliye
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…