Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Hayat bana ne öğretti
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Livza" data-source="post: 114350" data-attributes="member: 8422"><p style="text-align: center"><span style="color: purple"><span style="font-family: 'Calligraph421 BT'"><em><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: red"><strong>Hayat bana ne öğretti</strong></span></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="color: purple"><span style="font-family: 'Calligraph421 BT'"><em><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><strong>Hayat bana acımasızlığa karşı </strong></span></span></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: purple"><span style="font-family: 'Calligraph421 BT'"><em><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"><strong>Her zaman sabır ve sebat göstermem gerektiğini öğretti.</strong></span></span></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: purple"><span style="font-family: 'Calligraph421 BT'"><em><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><strong>Kimileri yaşamına lanet ederken,</strong></span></span></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: purple"><span style="font-family: 'Calligraph421 BT'"><em><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><strong>Bana hikmet aramayı öğretti…</strong></span></span></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: purple"><span style="font-family: 'Calligraph421 BT'"><em><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><strong>Birileri yükselmek için dostunu basamak yaptıysa,</strong></span></span></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: purple"><span style="font-family: 'Calligraph421 BT'"><em><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><strong>Bu basamak , ben olsam bile sapasağlam durmam gerektiğini öğretti…</strong></span></span></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: purple"><span style="font-family: 'Calligraph421 BT'"><em><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><strong>Yüzüme karşı sorumsuzca hata yapılsa bile</strong></span></span></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: purple"><span style="font-family: 'Calligraph421 BT'"><em><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><strong>Hayır onurunla direnmelisin dedi…</strong></span></span></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: purple"><span style="font-family: 'Calligraph421 BT'"><em><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><strong>Sevdiklerim için zerre kadar kötülük düşünmemeyi öğretti…</strong></span></span></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: purple"><span style="font-family: 'Calligraph421 BT'"><em><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><strong>Benim yerime benim düşünmediklerimi düşünerek,</strong></span></span></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: purple"><span style="font-family: 'Calligraph421 BT'"><em><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><strong>Yapıyormuşumcasına acımasızca eleştirenlere karşı</strong></span></span></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: purple"><span style="font-family: 'Calligraph421 BT'"><em><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><strong>Yüce Allah’ıma tevekkül etmeyi öğretti…</strong></span></span></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: purple"><span style="font-family: 'Calligraph421 BT'"><em><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><strong>Kuzu görünümlü kurtlara , </strong></span></span></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: purple"><span style="font-family: 'Calligraph421 BT'"><em><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><strong>Gül vermeyi öğretti…</strong></span></span></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: purple"><span style="font-family: 'Calligraph421 BT'"><em><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><strong>“Yılanın bile tatlı dil ile deliğinden çıkacağı” </strong></span></span></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: purple"><span style="font-family: 'Calligraph421 BT'"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"><em><strong>Gibi bir atasözünün hiç kuşkusuz doğru olduğunu öğretti…</strong></em></span></span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: purple"><span style="font-family: 'Calligraph421 BT'"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"><em><strong>Kötü bir insan olmayacağını kötülüğe ,insanları yaşam </strong></em></span></span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: purple"><span style="font-family: 'Calligraph421 BT'"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"><em><strong>şartlarının ittiğini öğretti...</strong></em></span></span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: purple"><span style="font-family: 'Calligraph421 BT'"><em><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><strong>Birbirini gerçekten Allah için katıksız ve beklentisiz seven,,</strong></span></span></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: purple"><span style="font-family: 'Calligraph421 BT'"><em><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><strong>Dostluklarında bir gün mutlaka olacağını öğretti…</strong></span></span></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: purple"><span style="font-family: 'Calligraph421 BT'"><em><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><strong>İster kanın olsun ister canın olsun herkesin fıtratında</strong></span></span></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: purple"><span style="font-family: 'Calligraph421 BT'"><em><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><strong>Mutlaka bir benlik bir egosu olduğunu öğretti…</strong></span></span></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: purple"><span style="font-family: 'Calligraph421 BT'"><em><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><strong>Hayr bildiğim de bir şer, Şer bildiğimin arkasında aslında</strong></span></span></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: purple"><span style="font-family: 'Calligraph421 BT'"><em><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><strong>Beni bekleyen, huzur veren bir hayrın olduğunu öğretti…</strong></span></span></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="color: purple"><span style="font-family: 'Calligraph421 BT'"><em><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><strong>Hayat bana en önemlisi her şeye rağmen kendisine;</strong></span></span></span></em></span></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="color: purple"><span style="font-family: 'Calligraph421 BT'"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"><em><strong>UMUT İLE BAKMAYI ÖĞRETTİ…</strong></em></span></span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="color: purple"><span style="font-family: 'Calligraph421 BT'"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"><em><strong>cnsf</strong></em></span></span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Livza, post: 114350, member: 8422"] [CENTER][COLOR=purple][FONT=Calligraph421 BT][I][FONT=Times New Roman][COLOR=red][B]Hayat bana ne öğretti[/B][/COLOR][/FONT][/I][/FONT][/COLOR] [COLOR=purple][FONT=Calligraph421 BT][I][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=red][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/FONT][/COLOR] [COLOR=purple][FONT=Calligraph421 BT][I][FONT=Times New Roman][COLOR=red][SIZE=4][B]Hayat bana acımasızlığa karşı [/B][/SIZE][/COLOR][/FONT][/I][/FONT][/COLOR] [COLOR=purple][FONT=Calligraph421 BT][I][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=red][B]Her zaman sabır ve sebat göstermem gerektiğini öğretti.[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/FONT][/COLOR] [COLOR=purple][FONT=Calligraph421 BT][I][FONT=Times New Roman][COLOR=red][SIZE=4][B]Kimileri yaşamına lanet ederken,[/B][/SIZE][/COLOR][/FONT][/I][/FONT][/COLOR] [COLOR=purple][FONT=Calligraph421 BT][I][FONT=Times New Roman][COLOR=red][SIZE=4][B]Bana hikmet aramayı öğretti…[/B][/SIZE][/COLOR][/FONT][/I][/FONT][/COLOR] [COLOR=purple][FONT=Calligraph421 BT][I][FONT=Times New Roman][COLOR=red][SIZE=4][B]Birileri yükselmek için dostunu basamak yaptıysa,[/B][/SIZE][/COLOR][/FONT][/I][/FONT][/COLOR] [COLOR=purple][FONT=Calligraph421 BT][I][FONT=Times New Roman][COLOR=red][SIZE=4][B]Bu basamak , ben olsam bile sapasağlam durmam gerektiğini öğretti…[/B][/SIZE][/COLOR][/FONT][/I][/FONT][/COLOR] [COLOR=purple][FONT=Calligraph421 BT][I][FONT=Times New Roman][COLOR=red][SIZE=4][B]Yüzüme karşı sorumsuzca hata yapılsa bile[/B][/SIZE][/COLOR][/FONT][/I][/FONT][/COLOR] [COLOR=purple][FONT=Calligraph421 BT][I][FONT=Times New Roman][COLOR=red][SIZE=4][B]Hayır onurunla direnmelisin dedi…[/B][/SIZE][/COLOR][/FONT][/I][/FONT][/COLOR] [COLOR=purple][FONT=Calligraph421 BT][I][FONT=Times New Roman][COLOR=red][SIZE=4][B]Sevdiklerim için zerre kadar kötülük düşünmemeyi öğretti…[/B][/SIZE][/COLOR][/FONT][/I][/FONT][/COLOR] [COLOR=purple][FONT=Calligraph421 BT][I][FONT=Times New Roman][COLOR=red][SIZE=4][B]Benim yerime benim düşünmediklerimi düşünerek,[/B][/SIZE][/COLOR][/FONT][/I][/FONT][/COLOR] [COLOR=purple][FONT=Calligraph421 BT][I][FONT=Times New Roman][COLOR=red][SIZE=4][B]Yapıyormuşumcasına acımasızca eleştirenlere karşı[/B][/SIZE][/COLOR][/FONT][/I][/FONT][/COLOR] [COLOR=purple][FONT=Calligraph421 BT][I][FONT=Times New Roman][COLOR=red][SIZE=4][B]Yüce Allah’ıma tevekkül etmeyi öğretti…[/B][/SIZE][/COLOR][/FONT][/I][/FONT][/COLOR] [COLOR=purple][FONT=Calligraph421 BT][I][FONT=Times New Roman][COLOR=red][SIZE=4][B]Kuzu görünümlü kurtlara , [/B][/SIZE][/COLOR][/FONT][/I][/FONT][/COLOR] [COLOR=purple][FONT=Calligraph421 BT][I][FONT=Times New Roman][COLOR=red][SIZE=4][B]Gül vermeyi öğretti…[/B][/SIZE][/COLOR][/FONT][/I][/FONT][/COLOR] [COLOR=purple][FONT=Calligraph421 BT][I][FONT=Times New Roman][COLOR=red][SIZE=4][B]“Yılanın bile tatlı dil ile deliğinden çıkacağı” [/B][/SIZE][/COLOR][/FONT][/I][/FONT][/COLOR] [COLOR=purple][FONT=Calligraph421 BT][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=red][I][B]Gibi bir atasözünün hiç kuşkusuz doğru olduğunu öğretti…[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR] [COLOR=purple][FONT=Calligraph421 BT][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=red][I][B]Kötü bir insan olmayacağını kötülüğe ,insanları yaşam [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR] [COLOR=purple][FONT=Calligraph421 BT][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=red][I][B]şartlarının ittiğini öğretti...[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR] [COLOR=purple][FONT=Calligraph421 BT][I][FONT=Times New Roman][COLOR=red][SIZE=4][B]Birbirini gerçekten Allah için katıksız ve beklentisiz seven,,[/B][/SIZE][/COLOR][/FONT][/I][/FONT][/COLOR] [COLOR=purple][FONT=Calligraph421 BT][I][FONT=Times New Roman][COLOR=red][SIZE=4][B]Dostluklarında bir gün mutlaka olacağını öğretti…[/B][/SIZE][/COLOR][/FONT][/I][/FONT][/COLOR] [COLOR=purple][FONT=Calligraph421 BT][I][FONT=Times New Roman][COLOR=red][SIZE=4][B]İster kanın olsun ister canın olsun herkesin fıtratında[/B][/SIZE][/COLOR][/FONT][/I][/FONT][/COLOR] [COLOR=purple][FONT=Calligraph421 BT][I][FONT=Times New Roman][COLOR=red][SIZE=4][B]Mutlaka bir benlik bir egosu olduğunu öğretti…[/B][/SIZE][/COLOR][/FONT][/I][/FONT][/COLOR] [COLOR=purple][FONT=Calligraph421 BT][I][FONT=Times New Roman][COLOR=red][SIZE=4][B]Hayr bildiğim de bir şer, Şer bildiğimin arkasında aslında[/B][/SIZE][/COLOR][/FONT][/I][/FONT][/COLOR] [COLOR=purple][FONT=Calligraph421 BT][I][FONT=Times New Roman][COLOR=red][SIZE=4][B]Beni bekleyen, huzur veren bir hayrın olduğunu öğretti…[/B][/SIZE][/COLOR][/FONT][/I][/FONT][/COLOR] [COLOR=purple][FONT=Calligraph421 BT][I][FONT=Times New Roman][COLOR=red][SIZE=4][B] [/B][/SIZE][/COLOR][/FONT][/I][/FONT][/COLOR] [COLOR=purple][FONT=Calligraph421 BT][I][FONT=Times New Roman][COLOR=red][SIZE=4][B]Hayat bana en önemlisi her şeye rağmen kendisine;[/B][/SIZE][/COLOR][/FONT][/I][/FONT][/COLOR] [COLOR=purple][FONT=Calligraph421 BT][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=red][/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR] [COLOR=purple][FONT=Calligraph421 BT][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=red][I][B]UMUT İLE BAKMAYI ÖĞRETTİ…[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR] [COLOR=purple][FONT=Calligraph421 BT][/FONT][/COLOR][I][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=red][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [COLOR=purple][FONT=Calligraph421 BT][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=red][I][B]cnsf[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR] [COLOR=purple][FONT=Calligraph421 BT][FONT=Times New Roman][COLOR=red][/COLOR][/FONT][/FONT][/COLOR][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Hayat bana ne öğretti
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…