Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
“Hayat sürprizlerle doludur.”
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="kayýp_gül" data-source="post: 22724" data-attributes="member: 3579"><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green">“Hayat sürprizlerle doludur.”</span></span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green"> Etrafına iyice bir göz attıktan sonra, cebindeki kağıdı çıkardı ve üzerinde yazan numarayı çevirdi Rüya. </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green">“İyi günler burası Sürpriz Eğlence Şirketi. Nasıl yardımcı olabilirim?”</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green">“İyi günler. Ben arkadaşıma bir sürpriz yapmak istiyorum.”</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green">“Konu nedir? Doğum günü, düğün, evlilik yıldönümü…”</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green">“Hayır hayır. Aslında daha farklı bir şey. Arkadaşımı korkutmak istiyorum. Böyle bir şey mümkün mü?”</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green">“Tabii. Nasıl bir şey düşünüyorsunuz?”</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green">“Peşine bir sapık takılabilir mesela. Evine kadar takip eder onu.”</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green">“Peki. Yalnız bize arkadaşınızın resmi gerekiyor.”</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green">“Ben iş çıkışında uğrarım.”</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green">“Adresi vereyim…”</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green">“Teşekkür ederim.” </span></span></span></p><p> <span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green">***</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green"> Tek katlı beyaz binanın önüne gelince, Rüya bir an gülmemek için kendisini zor tuttu. Seval yarın akşam korkudan ölecekti. İçeri girdi, arkadaşının resmini bıraktı ve adresini verip, oradan çıktı. Çıkmadan önce, kendisinden resmi ve adres bilgilerini alan sarışın bayan, arkasından seslendi.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green">“Hanımefendi, işlem bittiğinde size haber veririz.”</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green">“Sağ olun.”</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green"> ***</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green"> “Rüya, Seval iki gündür işe gelmiyor. Telefonu kapalı. Ev telefonu cevap vermiyor. Sakın bir şey gelmesin başına.”</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green">“Aman Neşe, ne gelebilir ki. Yine sevgilisinde kalıyordur. Hem o patrondan izin almıştır.”</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green">“Olabilir. İzin almasa mutlaka sorardı patron.”</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green">“Ona yaptığım sürprizden sonra, belki korkudan ölmüştür.”</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green">“Ne sürprizi?”</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green">Rüya, her şeyi Neşe’ye anlattı. </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green">“İnanmıyorum, delisin sen.”</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green">“Benim böyle bir şey yapacağım hayatta aklına gelmez.”</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green">“Korkulur senden. Aa! Çıkış saati yaklaşmış. Ben gidip toparlanayım.”</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green">“Peki canım.”</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green">***</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green"> Kar taneleri havada süzüle süzüle düşerken, Rüya kahvesini ve kitabını almış, odadaki en rahat koltuğa oturmuştu. Kitabının ikinci sayfasına henüz geçmişti ki kapı çaldı. Kahveyi ve kitabı sehpaya bıraktı ,gidip kapıyı açtı. Birisi ufak bir kutu bırakmış ve gitmişti. Rüya kutuyu aldı ve kapıyı kapatıp, tekrar odaya geçti. İçinde ne olduğunu merak etmesine rağmen, yavaşça açtı kutuyu. Bir kağıt ve siyah renk poşete sarılı bir şey vardı. Önce kağıdı aldı ve üzerinde yazanları okumaya başladı.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green"> “Sayın Rüya Gözcü. Arkadaşınıza yapmak istediğiniz şaka başarıyla yerine getirilmiştir. Siyah poşetin içinde, firmamızın işi yaptığına dair bir kanıt bulacaksınız. Bizi seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Sürpriz Eğlence Şirketi.”</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green">Kağıdı tekrar kutunun içine koydu ve siyah poşeti açtı. Birkaç dakika sonra, çığlığı bütün apartmanı sarmıştı. Dört adet parmak avuçlarının arasındaydı. </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green">***</span></span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green">“Sen tam bir pisliksin Seval. O parmakları görünce, öleceğimi sandım.”</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green">“Bundan sonra beni korkutmaya çalışmazsın.”</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green">“Sana şaka yaptığımı kim söyledi?”</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green">“Neşe sağ olsun.”</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green">“Alçak Neşe! Bir daha ona bir şey anlatmayacağım.” </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green">“Ben burada iniyorum. Teyzeme uğrayacağım. Yarın görüşürüz.”</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green">“Görüşürüz.”</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green">***</span></span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green"> Seval şimdi buzlu yolda kaymamak için büyük uğraş veriyordu. Otobüste arkalarında oturan kahverengi pardösülü ve kahverengi kasketli adam da inmişti ve onu takip ediyordu. Belki adamın evi de bu yakınlardaydı ama Seval şüphelenmişti. Rüya’nın yeni bir oyunu da olabilirdi bu. Adam bir süre sonra iyice yaklaştı ve Seval’in koluna dokundu. </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green">“Merhaba.”</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green">Seval tedirgin bir şekilde “Merhaba” dedi.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green">“Benden korktunuz sanırım. Size kendimi tanıtayım, ben Sürpriz Eğlence Şirketi’nden Veysel. Siz Seval hanım olmalısınız.”</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green">“Evet ama…”</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green">“Seval hanım, lütfen benden korkmayın. Rüya hanım gönderdi beni. Sizi korkuttuğu için çok üzülmüş ve size küçük bir sürprizi varmış.”</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green">“Ah Rüya! Ne zaman vazgeçeceksin bu oyunlardan?”</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green">“Sizin için bir hediye.”</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green">“Neymiş görelim?”</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green">Veysel elini cebine soktu ve çıkardığı tabancayı Seval’in alnına doğru tuttu.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green">“Sürpriz!”</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green">Seval gözleri açık bir şekilde ve alnından damlayan kanlarla yerde yatıyordu. </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green">***</span></span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green"> Rüya eve gelir gelmez banyoya girmişti ve hala sıcak su dolu küvetin içinde keyif yapıyordu. Telefon çalmasa biraz daha duracaktı ama gidip telefonu açması gerekiyordu.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green">“Alo!”</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green">“İyi günler Rüya hanım. Ben Sürpriz Eğlence Şirketi’nden arıyorum. Elemanımız arkadaşınıza ulaşamadığı için, maalesef hediyenizi verememiş.”</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green">“Verememiş mi? Nasıl olur? Az önce hediyenin verildiğine dair onay aldım ben. Hem elemanınız akşam üstü bizimle beraber otobüse bindi.”</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green">“Bu mümkün değil. Elemanımız şirketimize ait arabayla arkadaşınızın evine gitti.”</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green">“Peki, teşekkür ederim.”</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green"> Rüya ne olduğunu anlamaya çalışırken, cep telefonuna mesaj geldi. Seval’den geldiğini görünce, rahatlamıştı.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green">“Hediye için teşekkür ederim. Bu arada on dakikaya kadar geliyorum. Pasta aldım, beraber yeriz.”</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green">Rüya gülümsedi.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green">“Ne aptal şirket! Daha elemanlarının ne yaptığından haberleri yok.”</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green"> Gerçekten de on dakika sonra kapı çaldı.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green">“Geldim. Ne kadar dakiksin böyle.”</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green"> Rüya kapıyı açtı ve kafasına inen baltayla birlikte yere yığıldı. Her şey öyle ani olmuştu ki, ne karşısında duran kahverengi pardösülü, kahverengi kasketli adamı görebildi, ne de adamın “Sürpriz” diye bağırdığını duyabildi. Adam Rüya’ya doğru eğildi ve açık olan gözlerini kapattı. Elini kendi yüzüne götürdü ve suratındaki plastik maskeyi çıkardı. Bu öyle ustaca yapılmış bir maskeydi ki, maske olduğu kolay kolay anlaşmıyordu. Neşe ismine yaraşır bir şekilde, neşeyle ama bir o kadar da ürkütücü bir şekilde gülüyordu. Rüya’nın kulağına doğru eğildi ve “İşte asıl sürpriz bu” diye fısıldadı. </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: green">Elçin Davutoğlu </span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kayýp_gül, post: 22724, member: 3579"] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=green]“Hayat sürprizlerle doludur.”[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=green] Etrafına iyice bir göz attıktan sonra, cebindeki kağıdı çıkardı ve üzerinde yazan numarayı çevirdi Rüya. [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=green]“İyi günler burası Sürpriz Eğlence Şirketi. Nasıl yardımcı olabilirim?” “İyi günler. Ben arkadaşıma bir sürpriz yapmak istiyorum.” “Konu nedir? Doğum günü, düğün, evlilik yıldönümü…” “Hayır hayır. Aslında daha farklı bir şey. Arkadaşımı korkutmak istiyorum. Böyle bir şey mümkün mü?” “Tabii. Nasıl bir şey düşünüyorsunuz?” “Peşine bir sapık takılabilir mesela. Evine kadar takip eder onu.” “Peki. Yalnız bize arkadaşınızın resmi gerekiyor.” “Ben iş çıkışında uğrarım.” “Adresi vereyim…” “Teşekkür ederim.” ***[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=green] Tek katlı beyaz binanın önüne gelince, Rüya bir an gülmemek için kendisini zor tuttu. Seval yarın akşam korkudan ölecekti. İçeri girdi, arkadaşının resmini bıraktı ve adresini verip, oradan çıktı. Çıkmadan önce, kendisinden resmi ve adres bilgilerini alan sarışın bayan, arkasından seslendi.[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=green]“Hanımefendi, işlem bittiğinde size haber veririz.” “Sağ olun.”[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=green] ***[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=green] “Rüya, Seval iki gündür işe gelmiyor. Telefonu kapalı. Ev telefonu cevap vermiyor. Sakın bir şey gelmesin başına.” “Aman Neşe, ne gelebilir ki. Yine sevgilisinde kalıyordur. Hem o patrondan izin almıştır.” “Olabilir. İzin almasa mutlaka sorardı patron.” “Ona yaptığım sürprizden sonra, belki korkudan ölmüştür.” “Ne sürprizi?” Rüya, her şeyi Neşe’ye anlattı. “İnanmıyorum, delisin sen.” “Benim böyle bir şey yapacağım hayatta aklına gelmez.” “Korkulur senden. Aa! Çıkış saati yaklaşmış. Ben gidip toparlanayım.” “Peki canım.”[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=green]***[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=green] Kar taneleri havada süzüle süzüle düşerken, Rüya kahvesini ve kitabını almış, odadaki en rahat koltuğa oturmuştu. Kitabının ikinci sayfasına henüz geçmişti ki kapı çaldı. Kahveyi ve kitabı sehpaya bıraktı ,gidip kapıyı açtı. Birisi ufak bir kutu bırakmış ve gitmişti. Rüya kutuyu aldı ve kapıyı kapatıp, tekrar odaya geçti. İçinde ne olduğunu merak etmesine rağmen, yavaşça açtı kutuyu. Bir kağıt ve siyah renk poşete sarılı bir şey vardı. Önce kağıdı aldı ve üzerinde yazanları okumaya başladı.[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=green] “Sayın Rüya Gözcü. Arkadaşınıza yapmak istediğiniz şaka başarıyla yerine getirilmiştir. Siyah poşetin içinde, firmamızın işi yaptığına dair bir kanıt bulacaksınız. Bizi seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Sürpriz Eğlence Şirketi.” Kağıdı tekrar kutunun içine koydu ve siyah poşeti açtı. Birkaç dakika sonra, çığlığı bütün apartmanı sarmıştı. Dört adet parmak avuçlarının arasındaydı. [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=green]***[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=green]“Sen tam bir pisliksin Seval. O parmakları görünce, öleceğimi sandım.” “Bundan sonra beni korkutmaya çalışmazsın.” “Sana şaka yaptığımı kim söyledi?” “Neşe sağ olsun.” “Alçak Neşe! Bir daha ona bir şey anlatmayacağım.” “Ben burada iniyorum. Teyzeme uğrayacağım. Yarın görüşürüz.” “Görüşürüz.”[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=green]***[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=green] Seval şimdi buzlu yolda kaymamak için büyük uğraş veriyordu. Otobüste arkalarında oturan kahverengi pardösülü ve kahverengi kasketli adam da inmişti ve onu takip ediyordu. Belki adamın evi de bu yakınlardaydı ama Seval şüphelenmişti. Rüya’nın yeni bir oyunu da olabilirdi bu. Adam bir süre sonra iyice yaklaştı ve Seval’in koluna dokundu. [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=green]“Merhaba.” Seval tedirgin bir şekilde “Merhaba” dedi. “Benden korktunuz sanırım. Size kendimi tanıtayım, ben Sürpriz Eğlence Şirketi’nden Veysel. Siz Seval hanım olmalısınız.” “Evet ama…” “Seval hanım, lütfen benden korkmayın. Rüya hanım gönderdi beni. Sizi korkuttuğu için çok üzülmüş ve size küçük bir sürprizi varmış.” “Ah Rüya! Ne zaman vazgeçeceksin bu oyunlardan?” “Sizin için bir hediye.” “Neymiş görelim?” Veysel elini cebine soktu ve çıkardığı tabancayı Seval’in alnına doğru tuttu. “Sürpriz!” Seval gözleri açık bir şekilde ve alnından damlayan kanlarla yerde yatıyordu. [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=green]***[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=green] Rüya eve gelir gelmez banyoya girmişti ve hala sıcak su dolu küvetin içinde keyif yapıyordu. Telefon çalmasa biraz daha duracaktı ama gidip telefonu açması gerekiyordu.[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=green]“Alo!” “İyi günler Rüya hanım. Ben Sürpriz Eğlence Şirketi’nden arıyorum. Elemanımız arkadaşınıza ulaşamadığı için, maalesef hediyenizi verememiş.” “Verememiş mi? Nasıl olur? Az önce hediyenin verildiğine dair onay aldım ben. Hem elemanınız akşam üstü bizimle beraber otobüse bindi.” “Bu mümkün değil. Elemanımız şirketimize ait arabayla arkadaşınızın evine gitti.” “Peki, teşekkür ederim.”[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=green] Rüya ne olduğunu anlamaya çalışırken, cep telefonuna mesaj geldi. Seval’den geldiğini görünce, rahatlamıştı.[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=green]“Hediye için teşekkür ederim. Bu arada on dakikaya kadar geliyorum. Pasta aldım, beraber yeriz.” Rüya gülümsedi. “Ne aptal şirket! Daha elemanlarının ne yaptığından haberleri yok.”[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=green] Gerçekten de on dakika sonra kapı çaldı.[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=green]“Geldim. Ne kadar dakiksin böyle.”[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=green] Rüya kapıyı açtı ve kafasına inen baltayla birlikte yere yığıldı. Her şey öyle ani olmuştu ki, ne karşısında duran kahverengi pardösülü, kahverengi kasketli adamı görebildi, ne de adamın “Sürpriz” diye bağırdığını duyabildi. Adam Rüya’ya doğru eğildi ve açık olan gözlerini kapattı. Elini kendi yüzüne götürdü ve suratındaki plastik maskeyi çıkardı. Bu öyle ustaca yapılmış bir maskeydi ki, maske olduğu kolay kolay anlaşmıyordu. Neşe ismine yaraşır bir şekilde, neşeyle ama bir o kadar da ürkütücü bir şekilde gülüyordu. Rüya’nın kulağına doğru eğildi ve “İşte asıl sürpriz bu” diye fısıldadı. Elçin Davutoğlu [/COLOR][/SIZE][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
“Hayat sürprizlerle doludur.”
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…