Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
Hayatın Yarını Yoktur
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="siracün-nur" data-source="post: 241513" data-attributes="member: 1013694"><p><span style="font-size: 12px"><strong>Hayatın Yarını Yoktur</strong></span></p><p><span style="font-size: 12px">“Yarın” demeyin: Hayatın yarını yoktur. Allah gecinden versin, ama yarın çok geç olabilir! </span></p><p><span style="font-size: 12px">Unutmayın: Sadece yaşadığınız “an” sizindir: “An”ı değerlendirin. Hayatı ve umudu asla ertele meyin. Garip ama hayatımızın büyük bölümü yarına ertelenmiş gibi.</span></p><p><span style="font-size: 12px"></span></p><p><span style="font-size: 12px">En çok kullandığımız cümlelerden bazıları şunlar:</span></p><p><span style="font-size: 12px">“Yarın yaparım, yarın yazarım, yarın giyerim, yarın giderim, yarın söylerim...”</span></p><p><span style="font-size: 12px">Ya “yarın” yoksa?.. Ömrümüzün son gününü yaşıyorsanız ne olacak?..</span></p><p><span style="font-size: 12px">İyisi mi hayatı yarına ertelemeyin. Yarın yapacağınız her güzelliği bugün yapın... Yarın yazacağınızı bugün yazın... Yarın söyleyeceğinizi bugün söyleyin... En sevdiğiniz gömleği bugün giyin. Çünkü düdük ne zaman öter, ömür ne zaman biter belli değil. </span></p><p><span style="font-size: 12px">Hayatı ertelerseniz, sadece yaşayamadıklarınızı çoğaltırsınız.</span></p><p><span style="font-size: 12px"></span></p><p><span style="font-size: 12px">Yaşayamadıklarınız zamanla koca bir dağ olup yüreğinize abanır. İşte orada pişmanlıklar ve “eğer”ler başlar:</span></p><p><span style="font-size: 12px">“Eğer bir daha dünyaya gelseydim, eğer bir daha genç olsaydım, eğer bir fırsat daha yakalasaydım...” Öyle yaşamalı ki, bugün son gün, bu fırsat son fırsat olsun!</span></p><p><span style="font-size: 12px"></span></p><p><span style="font-size: 12px">Ashabdan biri Resul-i âlişân Efendimize, yoldan geçen birini gösterip: “Şu gideni çok seviyorum ey Allah'ın Resulü” demiş. “O bunu biliyor mu?” diye sormuş, Resulüllah. “Hayır.” demiş. “Öyleyse hemen arkasından yetiş ve onu sevdiğini söyle.” buyurmuş.</span></p><p><span style="font-size: 12px">Sevdiklerinize sevginizi söylemeyi de yarına ertelemeyin, olur mu? </span></p><p><span style="font-size: 12px">(Yavuz BAHADIROĞLU)</span></p><p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="siracün-nur, post: 241513, member: 1013694"] [SIZE=3][B]Hayatın Yarını Yoktur[/B] “Yarın” demeyin: Hayatın yarını yoktur. Allah gecinden versin, ama yarın çok geç olabilir! Unutmayın: Sadece yaşadığınız “an” sizindir: “An”ı değerlendirin. Hayatı ve umudu asla ertele meyin. Garip ama hayatımızın büyük bölümü yarına ertelenmiş gibi. En çok kullandığımız cümlelerden bazıları şunlar: “Yarın yaparım, yarın yazarım, yarın giyerim, yarın giderim, yarın söylerim...” Ya “yarın” yoksa?.. Ömrümüzün son gününü yaşıyorsanız ne olacak?.. İyisi mi hayatı yarına ertelemeyin. Yarın yapacağınız her güzelliği bugün yapın... Yarın yazacağınızı bugün yazın... Yarın söyleyeceğinizi bugün söyleyin... En sevdiğiniz gömleği bugün giyin. Çünkü düdük ne zaman öter, ömür ne zaman biter belli değil. Hayatı ertelerseniz, sadece yaşayamadıklarınızı çoğaltırsınız. Yaşayamadıklarınız zamanla koca bir dağ olup yüreğinize abanır. İşte orada pişmanlıklar ve “eğer”ler başlar: “Eğer bir daha dünyaya gelseydim, eğer bir daha genç olsaydım, eğer bir fırsat daha yakalasaydım...” Öyle yaşamalı ki, bugün son gün, bu fırsat son fırsat olsun! Ashabdan biri Resul-i âlişân Efendimize, yoldan geçen birini gösterip: “Şu gideni çok seviyorum ey Allah'ın Resulü” demiş. “O bunu biliyor mu?” diye sormuş, Resulüllah. “Hayır.” demiş. “Öyleyse hemen arkasından yetiş ve onu sevdiğini söyle.” buyurmuş.[/SIZE] [SIZE=3]Sevdiklerinize sevginizi söylemeyi de yarına ertelemeyin, olur mu? (Yavuz BAHADIROĞLU)[/SIZE] [LEFT][SIZE=3] [/SIZE][/LEFT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
Hayatın Yarını Yoktur
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…