Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Genel ve Güncel Haberler
Hayatını Kur'an hizmetinin yayılmasına adayan Cevdet Baybara şehit edildi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="OrhanCAN" data-source="post: 193468" data-attributes="member: 1004338"><p><strong>Cevap: Hayatını Kur'an hizmetinin yayılmasına adayan Cevdet Baybara şehit e</strong></p><p></p><p> </p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 12px">ŞEHADETİNİ RÜYASINDA GÖRDÜ</span></strong></p><p> </p><p><span style="font-size: 12px">Baybara'nın, vefat edeceği günün gecesinde gördüğü rüyada Ahiret'e irtihal edeceğinin işaretini aldığını belirten arkadaşı Muhammed Rıza Dalkılıç, Baybaran'nın kendilerine anlattığı rüyayı aktardı.</span></p><p> </p><p><span style="font-size: 12px">Dalkılıç, "Dün sabah namazında Bakara Suresi'nde yer alan Ayet'el Kürsi'nin olduğu sayfayı okudu. Namazdan sonra bu sayfayı niçin okuduğunu anlattı. O gece rüyasında da o sayfayı okumuş. Rüyasını şu şekilde bizlerle paylaşmıştı;</span></p><p> </p><p><span style="font-size: 12px"><strong>'Rüyamda Akhisar'dan mezun olmuş hafızları bir arada gördüm. Hepsi bir cenaze için toplanmışlardı. O kadar yeni hafız olmasına rağmen bana, ısrarla Kur'an'ı Kerim okutturdular. Ben de o cenazede bu sayfayı okudum' </strong>işte o gün yatsı namazından dönerken silahlı bir grup tarafından önü kesilerek dünya hayatına gözlerini yumdu." şeklinde konuştu.</span></p><p> </p><p><span style="font-size: 12px">Baybara'nın başka Türk arkadaşının evinden sohbetten dönerken bir grup tarafında önü kesilmiş ve telefonu, cüzdanı ve arabasının gasp edilmişti. Filipinler polisi, Baybara'nın gaspçılara direnmeye çalıştığı sırada silahla vurulduğu tahmini üzerinde duruyor.</span></p><p> </p><p><span style="font-size: 12px">Baybara'yı vuran şahsın robot resminin çıktığı, Filipin emniyet teşkilatı olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.</span></p><p> </p><p><span style="font-size: 12px">Çocuk yaşta hafız olan ve Bediüzzaman Said Nursi'nin talebesi Mustafa Sungur'un yanında iman hizmeti yapan Baybara, çocuklara Kuran öğretmek için Filipinler'e gönüllü gitmişti. Baybara, kendi vasiyeti üzerine Kuran hizmeti verdiği Filipinler'de cuma günü toprağa verilecek.</span></p><p> </p><p><span style="font-size: 12px">Haber 7-CİHAN</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="OrhanCAN, post: 193468, member: 1004338"] [b]Cevap: Hayatını Kur'an hizmetinin yayılmasına adayan Cevdet Baybara şehit e[/b] [SIZE=3] [/SIZE] [SIZE=3][/SIZE] [B][SIZE=3]ŞEHADETİNİ RÜYASINDA GÖRDÜ[/SIZE][/B] [B][SIZE=3][/SIZE][/B] [SIZE=3]Baybara'nın, vefat edeceği günün gecesinde gördüğü rüyada Ahiret'e irtihal edeceğinin işaretini aldığını belirten arkadaşı Muhammed Rıza Dalkılıç, Baybaran'nın kendilerine anlattığı rüyayı aktardı.[/SIZE] [SIZE=3][/SIZE] [SIZE=3]Dalkılıç, "Dün sabah namazında Bakara Suresi'nde yer alan Ayet'el Kürsi'nin olduğu sayfayı okudu. Namazdan sonra bu sayfayı niçin okuduğunu anlattı. O gece rüyasında da o sayfayı okumuş. Rüyasını şu şekilde bizlerle paylaşmıştı;[/SIZE] [SIZE=3][/SIZE] [SIZE=3][B]'Rüyamda Akhisar'dan mezun olmuş hafızları bir arada gördüm. Hepsi bir cenaze için toplanmışlardı. O kadar yeni hafız olmasına rağmen bana, ısrarla Kur'an'ı Kerim okutturdular. Ben de o cenazede bu sayfayı okudum' [/B]işte o gün yatsı namazından dönerken silahlı bir grup tarafından önü kesilerek dünya hayatına gözlerini yumdu." şeklinde konuştu.[/SIZE] [SIZE=3][/SIZE] [SIZE=3]Baybara'nın başka Türk arkadaşının evinden sohbetten dönerken bir grup tarafında önü kesilmiş ve telefonu, cüzdanı ve arabasının gasp edilmişti. Filipinler polisi, Baybara'nın gaspçılara direnmeye çalıştığı sırada silahla vurulduğu tahmini üzerinde duruyor.[/SIZE] [SIZE=3][/SIZE] [SIZE=3]Baybara'yı vuran şahsın robot resminin çıktığı, Filipin emniyet teşkilatı olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.[/SIZE] [SIZE=3][/SIZE] [SIZE=3]Çocuk yaşta hafız olan ve Bediüzzaman Said Nursi'nin talebesi Mustafa Sungur'un yanında iman hizmeti yapan Baybara, çocuklara Kuran öğretmek için Filipinler'e gönüllü gitmişti. Baybara, kendi vasiyeti üzerine Kuran hizmeti verdiği Filipinler'de cuma günü toprağa verilecek.[/SIZE] [SIZE=3]Haber 7-CİHAN[/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Genel ve Güncel Haberler
Hayatını Kur'an hizmetinin yayılmasına adayan Cevdet Baybara şehit edildi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…