Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Hayirdir Moralin Bozuk???
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="medine gülü" data-source="post: 12250" data-attributes="member: 221"><p><strong>moralin niye bozuk...</strong></p><p></p><p><span style="color: purple">MORALİN NİYE BOZUK?</span></p><p><span style="color: purple">HZ. ADEM (A.S.)GİBİ 200 SENE TEVBE Mİ ETTİN?</span></p><p><span style="color: purple"></span></p><p><span style="color: purple">MORALİN NİYE BOZUK?</span></p><p><span style="color: purple">HZ.İBRAHİM GİBİ ATEŞE Mİ ATILDIN?</span></p><p><span style="color: purple"></span></p><p><span style="color: purple">MORALİN NİYE BOZUK?</span></p><p><span style="color: purple">HZ.ZEKERİYYA (a.s)GİBİ TESTEREYLE Mİ KESİLDİN?</span></p><p><span style="color: purple"></span></p><p><span style="color: purple">MORALİN NİYE BOZUK?</span></p><p><span style="color: purple">HZ.YUSUF (as) GİBİ KUYUYA MI ATILDIN?</span></p><p><span style="color: purple"></span></p><p><span style="color: purple">MORALİN NİYE BOZUK?</span></p><p><span style="color: purple">HZ.MUHAMMED (sav) GİBİ TAİF'TE TAŞLANDIN MI, BAŞINA İŞKEMBE Mİ KONULDU NAMAZ KILARKEN, DİŞİN Mİ KIRILDI, YÜZÜNE TÜKÜRÜK MÜ ATILDI, HİCRETE Mİ ZORLANDIN, SEVDİKLERİNDEN Mİ AYRILDIN?</span></p><p><span style="color: purple"></span></p><p><span style="color: purple">MORALİN NİYE BOZUK?</span></p><p><span style="color: purple">HZ.HAMZA (r.a) GİBİ BURNUN KULAĞIN MI KESİLDİ?</span></p><p><span style="color: purple"></span></p><p><span style="color: purple">MORALİN NİYE BOZUK?</span></p><p><span style="color: purple">MUSAB BİN UMEYR GİBİ KOLLARIN MI KESİLDİ?</span></p><p><span style="color: purple"></span></p><p><span style="color: purple">MORALİN NİYE BOZUK?</span></p><p><span style="color: purple">CAFER BİN EBU TALİP GİBİ OK, MIZRAK VE KILIÇ DARBELERİYLE YARALANDIN MI?</span></p><p><span style="color: purple"></span></p><p><span style="color: purple">MORALİN NİYE BOZUK?</span></p><p><span style="color: purple">AMMAR,SÜMEYYE, YASİR GİBİ İŞKENCE Mİ GÖRDÜN?</span></p><p><span style="color: purple"></span></p><p><span style="color: purple">MORALİN NİYE BOZUK?</span></p><p><span style="color: purple">BİLAL GİBİ KIZGIN KUMLARA YATIRILIP, ÜZERİNE TAŞLARMI KONDU?</span></p><p><span style="color: purple"></span></p><p><span style="color: purple">MORALİN NİYE BOZUK?</span></p><p><span style="color: purple">YUNUS PEYGAMBER GİBİ DENİZE Mİ ATILDIN?</span></p><p><span style="color: purple"></span></p><p><span style="color: purple">MORALİN NİYE BOZUK?</span></p><p><span style="color: purple">EYÜP PEYGAMBER GİBİ VÜCUDUNU YARALAR MI KAPLADI?</span></p><p><span style="color: purple"></span></p><p><span style="color: purple">MORALİN NİYE BOZUK?</span></p><p><span style="color: purple">HZ. İSA GİBİ ÇARMIHA MI GERİLMEK İSTENDİN?</span></p><p><span style="color: purple"></span></p><p><span style="color: purple">MORALİN NİYE BOZUK?</span></p><p><span style="color: purple">ÜSTAD GİBİ ZİNDANA MI ATILDIN, ZEHİRLENDİN Mİ?</span></p><p><span style="color: purple"></span></p><p><span style="color: purple">HALA MORALİN Mİ BOZUK?</span></p><p><span style="color: purple">NE DÜŞÜNÜYORSUN, DÜNYALIK İŞLER Mİ?</span></p><p><span style="color: purple">SİLKİNELİM, KENDİMİZE GELELİM...... ..?</span></p><p><span style="color: purple"></span></p><p><span style="color: purple">ÜZÜLECEKSEN, NAMAZINI KAZAYA BIRAKTIĞIN İÇİN, TEHECCÜDE KALKAMADIĞIN İÇİN, BİRİNİN KALBİNİ KIRDIĞIN, PAZARTESİ PERŞEMBE ORUCUNU TUTAMADIĞIN İÇİN ÜZÜL</span></p><p><span style="color: purple"></span></p><p><span style="color: purple">ÜZÜLECEKSEN BUGÜN<span style="font-family: 'Times New Roman TUR'"> ALLAH</span> İÇİN BİR ŞEY YAPAMADIĞIN İÇİN, VE <span style="font-family: 'Times New Roman TUR'">ALLAH </span>RESULÜ (SAV)'NÜ MEMNUN EDEMEDİĞİN İÇİN ÜZÜL</span></p><p><span style="color: purple"></span></p><p><span style="color: purple">FİLİSTİN'DE, ÇEÇENİSTAN, BOSNA HERSEK'TE, IRAK'TA VE DÜNYANIN DÖRT BİR YANINDA ZULÜM GÖREN, İŞKENCE EDİLEN, ÖLDÜRÜLEN DİN KARDEŞLERİN İÇİN ÜZÜL</span></p><p><span style="color: purple"></span></p><p><span style="color: purple">ÜZÜLÜRSEN, BİR FAKİRE YARDIM EDEMEDİĞİN İÇİN, YETİMİN ELİNDEN TUTAMADIĞIN İÇİN ÜZÜL</span></p><p><span style="color: purple"></span></p><p><span style="color: purple">ÜZÜLÜRSEN, AFRİKA'DA VE DİĞER ÜLKELERDE BİR LOKMA EKMEK BULAMAYAN, HASTALIKLARLA MÜCADELE EDEN İNSANLAR İÇİN ÜZÜL</span></p><p><span style="color: purple"></span></p><p><span style="color: purple">ÜZÜLÜRSEN,KUR'AN- I YETERİNCE OKUYUP, HAYATINA TATBİK EDEMEDİĞİN İÇİN ÜZÜL</span></p><p><span style="color: purple"></span></p><p><span style="color: purple">ÜZÜLÜRSEN, PEYGAMBER EFENDİMİZ'İ, CANINDAN, MALINDAN,AİLE BİREYLERİNDEN, HERŞEYDEN ÇOK SEVEMEDİĞİN İÇİN ÜZÜL</span></p><p><span style="color: purple"></span></p><p><span style="color: purple">ÜZÜLÜRSEN, HAKİKİ MANADA KUL, EFENDİMİZ'E ÜMMET OLAMADIĞIN İÇİN ÜZÜL</span></p><p><span style="color: purple">ÜZÜLÜRSEN, EFENDİMİZ'İN ŞEFAATİNE NAYİL OLAMAMA KORKUSUYLA ÜZÜL<span style="font-family: 'Times New Roman TUR'">..</span> </span><p style="text-align: center"><span style="color: purple"><span style="font-family: 'Times New Roman TUR'"><span style="font-size: 22px">SELAM VE DUA İLE...</span></span> </span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="medine gülü, post: 12250, member: 221"] [b]moralin niye bozuk...[/b] [COLOR=purple]MORALİN NİYE BOZUK? HZ. ADEM (A.S.)GİBİ 200 SENE TEVBE Mİ ETTİN? MORALİN NİYE BOZUK? HZ.İBRAHİM GİBİ ATEŞE Mİ ATILDIN? MORALİN NİYE BOZUK? HZ.ZEKERİYYA (a.s)GİBİ TESTEREYLE Mİ KESİLDİN? MORALİN NİYE BOZUK? HZ.YUSUF (as) GİBİ KUYUYA MI ATILDIN? MORALİN NİYE BOZUK? HZ.MUHAMMED (sav) GİBİ TAİF'TE TAŞLANDIN MI, BAŞINA İŞKEMBE Mİ KONULDU NAMAZ KILARKEN, DİŞİN Mİ KIRILDI, YÜZÜNE TÜKÜRÜK MÜ ATILDI, HİCRETE Mİ ZORLANDIN, SEVDİKLERİNDEN Mİ AYRILDIN? MORALİN NİYE BOZUK? HZ.HAMZA (r.a) GİBİ BURNUN KULAĞIN MI KESİLDİ? MORALİN NİYE BOZUK? MUSAB BİN UMEYR GİBİ KOLLARIN MI KESİLDİ? MORALİN NİYE BOZUK? CAFER BİN EBU TALİP GİBİ OK, MIZRAK VE KILIÇ DARBELERİYLE YARALANDIN MI? MORALİN NİYE BOZUK? AMMAR,SÜMEYYE, YASİR GİBİ İŞKENCE Mİ GÖRDÜN? MORALİN NİYE BOZUK? BİLAL GİBİ KIZGIN KUMLARA YATIRILIP, ÜZERİNE TAŞLARMI KONDU? MORALİN NİYE BOZUK? YUNUS PEYGAMBER GİBİ DENİZE Mİ ATILDIN? MORALİN NİYE BOZUK? EYÜP PEYGAMBER GİBİ VÜCUDUNU YARALAR MI KAPLADI? MORALİN NİYE BOZUK? HZ. İSA GİBİ ÇARMIHA MI GERİLMEK İSTENDİN? MORALİN NİYE BOZUK? ÜSTAD GİBİ ZİNDANA MI ATILDIN, ZEHİRLENDİN Mİ? HALA MORALİN Mİ BOZUK? NE DÜŞÜNÜYORSUN, DÜNYALIK İŞLER Mİ? SİLKİNELİM, KENDİMİZE GELELİM...... ..? ÜZÜLECEKSEN, NAMAZINI KAZAYA BIRAKTIĞIN İÇİN, TEHECCÜDE KALKAMADIĞIN İÇİN, BİRİNİN KALBİNİ KIRDIĞIN, PAZARTESİ PERŞEMBE ORUCUNU TUTAMADIĞIN İÇİN ÜZÜL ÜZÜLECEKSEN BUGÜN[FONT=Times New Roman TUR] ALLAH[/FONT] İÇİN BİR ŞEY YAPAMADIĞIN İÇİN, VE [FONT=Times New Roman TUR]ALLAH [/FONT]RESULÜ (SAV)'NÜ MEMNUN EDEMEDİĞİN İÇİN ÜZÜL FİLİSTİN'DE, ÇEÇENİSTAN, BOSNA HERSEK'TE, IRAK'TA VE DÜNYANIN DÖRT BİR YANINDA ZULÜM GÖREN, İŞKENCE EDİLEN, ÖLDÜRÜLEN DİN KARDEŞLERİN İÇİN ÜZÜL ÜZÜLÜRSEN, BİR FAKİRE YARDIM EDEMEDİĞİN İÇİN, YETİMİN ELİNDEN TUTAMADIĞIN İÇİN ÜZÜL ÜZÜLÜRSEN, AFRİKA'DA VE DİĞER ÜLKELERDE BİR LOKMA EKMEK BULAMAYAN, HASTALIKLARLA MÜCADELE EDEN İNSANLAR İÇİN ÜZÜL ÜZÜLÜRSEN,KUR'AN- I YETERİNCE OKUYUP, HAYATINA TATBİK EDEMEDİĞİN İÇİN ÜZÜL ÜZÜLÜRSEN, PEYGAMBER EFENDİMİZ'İ, CANINDAN, MALINDAN,AİLE BİREYLERİNDEN, HERŞEYDEN ÇOK SEVEMEDİĞİN İÇİN ÜZÜL ÜZÜLÜRSEN, HAKİKİ MANADA KUL, EFENDİMİZ'E ÜMMET OLAMADIĞIN İÇİN ÜZÜL ÜZÜLÜRSEN, EFENDİMİZ'İN ŞEFAATİNE NAYİL OLAMAMA KORKUSUYLA ÜZÜL[FONT=Times New Roman TUR]..[/FONT] [/COLOR][CENTER][COLOR=purple][FONT=Times New Roman TUR][SIZE=6]SELAM VE DUA İLE...[/SIZE][/FONT] [/COLOR][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Hayirdir Moralin Bozuk???
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…