Haziran 2009-Ayın üyesi : medreseli

kardeşler vallahi hayatımda ilk oldu bu inanın ki bu yazıyı okudugumda heyecanlandım vede tebessum ettım allah hepınızden razı olsun gönül dostlarım

fakat ben kendımı ayın uyesı kabul etmıyorum ınsan bı haber verır sorar kardes kabul edıyormusun dıye:)
benden daha ıyı paylaşımları ve samımıyetı olan kardeslerımın oldugun dusunuyorum

hepımız ayın uyesıyız ona gore

Kýrýk Testi

Well-known member
kardeşler vallahi hayatımda ilk oldu bu inanın ki bu yazıyı okudugumda heyecanlandım vede tebessum ettım allah hepınızden razı olsun gönül dostlarım

fakat ben kendımı ayın uyesı kabul etmıyorum ınsan bı haber verır sorar kardes kabul edıyormusun dıye:)
benden daha ıyı paylaşımları ve samımıyetı olan kardeslerımın oldugun dusunuyorum

hepımız ayın uyesıyız ona gore

maşallah mübarek,bu söyledikleriniz ayın üyesi hak ettiğinizin bir ispatıdır..
hayır ile kalın..
;) :)

NurYolcusu

Well-known member
Medreseli kardeşimi tebrik ediyorum....:gül::gül:
Ayın üyesi seçilmek isteyen kardeşlere bi tavsiye vereyim...
Dikkatinizi celb ettimi bilmem ama
Medreseli oksijenli yerlerde yaşıyor....:011:
Selam ve Dua ile...

Livza

Well-known member
tebrik03.jpg

Tövbekar1

Well-known member

tamam tamam medreseli kardeşim sen yılın üyesisin madem kabul etmedin ayın üyesi olmayı:)
tebrikler...