hehehe...Forumun en iyi sürücüleri....

bardak

Well-known member
bizim bu forumda ne sürücüler varmış yahu.yakaladığım karelere sizlerde bakın ve yorumlarınızı eksik etmeyin buyrun …

evet forum adminimiz sayın Talha hocam ve park etme marifetleri.o arabayı nasıl park etmiş şaştım doğrusu
rolleyes.gif

1fotocy7.png

ve yine bir park etme ustası dahafezapilotu adminimize çekmiş olmalı.bu fotoğraftan sonra verdiği ropörtajda ben düzgün park ettim sorun diğerlerinde diye konuştu

2fotofb6zq5.jpg

işte son bomba da NuruAhsenah ah naptın bea ? sen kim o koca koca otobüslerle yolda kapışmak kim?al işte anne sözü dinlemezsen sonuç böyle olur

3fotote9.jpg

evet sırada Elif_Gibi var aracı parketmış ancak bakmış araba yan duruyo rot balans ayarı bozulmasın diye üşenmemiş lastıklerın altına taş koymuş pes dogrusu
grin.gif

komikkkkkk7nhhf7.jpg

işte buda ebrar172 benzıncıye gıtmıs adam daha dolmadı abi demıs oda tamam doldu anlamış basmış gaza uuu

4fotony9.jpg

arabada kıyakmış yani bmw
grin.gif

burdada hulusi abi arabasını hırsızlar calmasın diye hergun böyle ağaca parkediyomuş vah kardesım vah

6fotole0.png

Şimdilik bu kadar ama herkez ekleme yapabilir bunlara...Affınıza sığınaraktan yaptım inşaallah...

((Unuttuğum oldu isede kusura bakmayın zamanla hepinize bi tane park yeri bulacaz ekleriz inşaallah:011:)))