Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Tasavvuf
Ehli Sünnet Tarikat ve Cemaatler
hekimoglu ismail
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="mihrimah" data-source="post: 155597" data-attributes="member: 656"><p><strong><em><span style="color: darkslategray">Elh-i Sünnet anlayışına hangimiz farklı düşünüyoruz Allah cc bilir. Onun yargısı ne size, nede bana düşer. Alim diye sıfatlandırdığınız kişi, mesleği ne olursa olsun bir şahsa karşı su-i zanı varsa, o alim değildir. Siz galiba alimin ne demek olduğunu bilmiyorsunuz. Alim ve evliya arasında bile yüzlerce fark vardır. </span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: darkslategray">Şimdi burada yazacağım bir çok açıklama aydınlatmadan ziyade, tepkinize sebep olacak, çünkü; görüşlerimiz farklı. Yazdıklarımı rica ederim hakaret olarak algılamayın, burada bilgileri tartıyoruz, yani tartışıyoruz. Buda demek oluyor ki ortaya koyduğumuz konu birbirine benzer nazire şeyler olmalıdır. Lakin ayrı dünşüncelere sahip olduğumuz için uzlaşamıyoruz. Görünen oki, tek uzlaşma yolu benim sizin düşüncelerinizi tasvip etmek olacak, bunada şiddetle hayır diyorum. Gerek Hekimoğlu İsmail, gerekse Hayrettin Karaman benim için çok değerli insanlar. Bu sadece bana has bişey de değil, bu site de onları destekliyor, yazılarına görüşlerine yer veriyor. Dolayısıyla sizin bu gibi konuları eklemeniz, sadece bizi yoracak ve tekrar silmek zorunda kalacağız.</span></em></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mihrimah, post: 155597, member: 656"] [B][I][COLOR=darkslategray]Elh-i Sünnet anlayışına hangimiz farklı düşünüyoruz Allah cc bilir. Onun yargısı ne size, nede bana düşer. Alim diye sıfatlandırdığınız kişi, mesleği ne olursa olsun bir şahsa karşı su-i zanı varsa, o alim değildir. Siz galiba alimin ne demek olduğunu bilmiyorsunuz. Alim ve evliya arasında bile yüzlerce fark vardır. [/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=darkslategray]Şimdi burada yazacağım bir çok açıklama aydınlatmadan ziyade, tepkinize sebep olacak, çünkü; görüşlerimiz farklı. Yazdıklarımı rica ederim hakaret olarak algılamayın, burada bilgileri tartıyoruz, yani tartışıyoruz. Buda demek oluyor ki ortaya koyduğumuz konu birbirine benzer nazire şeyler olmalıdır. Lakin ayrı dünşüncelere sahip olduğumuz için uzlaşamıyoruz. Görünen oki, tek uzlaşma yolu benim sizin düşüncelerinizi tasvip etmek olacak, bunada şiddetle hayır diyorum. Gerek Hekimoğlu İsmail, gerekse Hayrettin Karaman benim için çok değerli insanlar. Bu sadece bana has bişey de değil, bu site de onları destekliyor, yazılarına görüşlerine yer veriyor. Dolayısıyla sizin bu gibi konuları eklemeniz, sadece bizi yoracak ve tekrar silmek zorunda kalacağız.[/COLOR][/I][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Tasavvuf
Ehli Sünnet Tarikat ve Cemaatler
hekimoglu ismail
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…