Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Tasavvuf
Ehli Sünnet Tarikat ve Cemaatler
hekimoglu ismail
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="mihrimah" data-source="post: 155758" data-attributes="member: 656"><p><strong><em><span style="color: darkslategray">Eğer benim yazılarımı görüşlerimi biraz takip ederseniz bu tarz muhalefetlere girmediğimi anlarsınız. Daha önce de ısrarla belirtmeye çalıştım, çok farklı ilimlerle büyümüşüz ben sizi anlarım lakin siz beni anlayamazsınız. Tamam siz ahmet hocayı idol olarak alabilirsiniz lakin, bu konuşmaları bize sunamazsınız, ben buna izin vermem. Bir Hayrettin Karaman, bir Hekimoğlu İsmail'e söz söylenmesine izin vermem!! Kulaktan dolma bilgilerle kendinize yer etmişsiniz, araştırıp teyid etmeden sabitlemişsiniz, gelmiş burada bize sunuyorsunuz.</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: darkslategray">Bize bunları değil, kendi tesbit ettiğiniz yanlışları getirin açıklama yapalım. Bizim muhatabımız Ahmet hoca değilki onun sözüne yorum yapalım. Biz sadece yanlış düşünüyor diye belirtir çekiliriz. Tekrar ediyorum, gerek Hekimoğlu İsmail'in gerekse Hayrettin Karaman'ın yanlış gördüğünüz yazılarınızı ve sözlerini ,senetleriyle birlikte, (kulaktan dolma sözlerle değil) getirin bize ben açıklamasını yapacağım.</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: darkslategray">Syn Meftun; elbetteki yazılıp çizilenler yanlış, bahsettikleri kişiler çok değerli hizmet insanlarıdır. Bir hayrettin Karaman'ın oğlu dahi çok büyük hizmet organizasyonlarına imza atmıştır. Kimsenin gitmeye dahi cesaret edemediği Afrika ülkelerine gidip orada bulunan aciz, hasta insanlara yardımcı olmuştur. Hatta müsait olduğumda bunun videosunu ekleyeceğim inş. </span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: darkslategray">Selam ve dua ile...</span></em></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mihrimah, post: 155758, member: 656"] [B][I][COLOR=darkslategray]Eğer benim yazılarımı görüşlerimi biraz takip ederseniz bu tarz muhalefetlere girmediğimi anlarsınız. Daha önce de ısrarla belirtmeye çalıştım, çok farklı ilimlerle büyümüşüz ben sizi anlarım lakin siz beni anlayamazsınız. Tamam siz ahmet hocayı idol olarak alabilirsiniz lakin, bu konuşmaları bize sunamazsınız, ben buna izin vermem. Bir Hayrettin Karaman, bir Hekimoğlu İsmail'e söz söylenmesine izin vermem!! Kulaktan dolma bilgilerle kendinize yer etmişsiniz, araştırıp teyid etmeden sabitlemişsiniz, gelmiş burada bize sunuyorsunuz.[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=darkslategray]Bize bunları değil, kendi tesbit ettiğiniz yanlışları getirin açıklama yapalım. Bizim muhatabımız Ahmet hoca değilki onun sözüne yorum yapalım. Biz sadece yanlış düşünüyor diye belirtir çekiliriz. Tekrar ediyorum, gerek Hekimoğlu İsmail'in gerekse Hayrettin Karaman'ın yanlış gördüğünüz yazılarınızı ve sözlerini ,senetleriyle birlikte, (kulaktan dolma sözlerle değil) getirin bize ben açıklamasını yapacağım.[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=darkslategray]Syn Meftun; elbetteki yazılıp çizilenler yanlış, bahsettikleri kişiler çok değerli hizmet insanlarıdır. Bir hayrettin Karaman'ın oğlu dahi çok büyük hizmet organizasyonlarına imza atmıştır. Kimsenin gitmeye dahi cesaret edemediği Afrika ülkelerine gidip orada bulunan aciz, hasta insanlara yardımcı olmuştur. Hatta müsait olduğumda bunun videosunu ekleyeceğim inş. [/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=darkslategray]Selam ve dua ile...[/COLOR][/I][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Tasavvuf
Ehli Sünnet Tarikat ve Cemaatler
hekimoglu ismail
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…