Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Hep bu ayak sesleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Kýrýk Testi" data-source="post: 28937" data-attributes="member: 358"><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: purple"><span style="font-family: 'Maiandra GD'">Hep bu ayak sesleri, hep bu ayak sesleri,</span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: purple"><span style="font-family: 'Maiandra GD'">Dolaşıyor dışarda, gün batışından beri,</span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: purple"><span style="font-family: 'Maiandra GD'">Bu sesler dokunuyor en ağrıyan yerime,</span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: purple"><span style="font-family: 'Maiandra GD'">Bir eski çıban gibi işliyor içerime,</span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: purple"><span style="font-family: 'Maiandra GD'">Ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan,</span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: purple"><span style="font-family: 'Maiandra GD'">Sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan,</span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: purple"><span style="font-family: 'Maiandra GD'">Sesler, ayak sesleri kesilmez çıtırdılar!</span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: purple"><span style="font-family: 'Maiandra GD'">Bana gelen müjdeyi galiba caydırdılar,</span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: purple"></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Maiandra GD'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: purple">Böyle adım atarlar, ayrılanlar eşinden,</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Maiandra GD'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: purple">Böyle yürür, gidenler, bir tabutun peşinden,</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Maiandra GD'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: purple">Kimsesiz gecelerim, bu kesik sesle doldu,</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Maiandra GD'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: purple">Artık, atan kalbimde bir ayak sesi oldu</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Maiandra GD'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: purple">Bir gün, sönük göğsüme düştüğü vakit başım</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Maiandra GD'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: purple">Benden ayrılıyormuş gibi bir can yoldaşım,</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Maiandra GD'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: purple">Gittikçe uzaklaşan bu sesi duya duya,</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Maiandra GD'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: purple">Yavaşça dalacağım, o kalkılmaz uykuya </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Maiandra GD'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080"> Necip Fazıl Kısakürek</span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Kýrýk Testi, post: 28937, member: 358"] [SIZE=4][COLOR=purple][FONT=Maiandra GD]Hep bu ayak sesleri, hep bu ayak sesleri, Dolaşıyor dışarda, gün batışından beri, Bu sesler dokunuyor en ağrıyan yerime, Bir eski çıban gibi işliyor içerime, Ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan, Sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan, Sesler, ayak sesleri kesilmez çıtırdılar! Bana gelen müjdeyi galiba caydırdılar,[/FONT] [/COLOR][/SIZE][FONT=Maiandra GD][SIZE=4][/SIZE][/FONT] [FONT=Maiandra GD][SIZE=4][/SIZE][/FONT] [FONT=Maiandra GD][SIZE=4][COLOR=purple]Böyle adım atarlar, ayrılanlar eşinden, Böyle yürür, gidenler, bir tabutun peşinden, Kimsesiz gecelerim, bu kesik sesle doldu, Artık, atan kalbimde bir ayak sesi oldu Bir gün, sönük göğsüme düştüğü vakit başım Benden ayrılıyormuş gibi bir can yoldaşım, Gittikçe uzaklaşan bu sesi duya duya, Yavaşça dalacağım, o kalkılmaz uykuya [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Maiandra GD][SIZE=4][COLOR=#800080] Necip Fazıl Kısakürek[/COLOR][/SIZE][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Hep bu ayak sesleri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…