Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Resûlüllah (Aleyhisselatü Vesselam)
Hadis-i Şerif ve Hadis-i Kudsi
Her Gün Bir Hadis
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Elif_Gibi" data-source="post: 141860" data-attributes="member: 6253"><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">Yine Ümmü Seleme <em>radıyallahu anh</em>â’dan rivayet edildiğine göre şöyle dedi:</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">Resûlullah <em>sallallahu aleyhi ve sellem</em>’i şöyle buyururken dinledim:</span></span></p><p><em><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">“Herhangi bir kul sıkıntıya düşer de “Biz Allah’dan geldik, Allah’a döneceğiz. Allahım, başıma gelen musibetin ecrini ver ve bana bundan daha hayırlısını lutfet” diye dua ederse, Allah Teâlâ onu uğradığı sıkıntıdan dolayı mükâfatlandırır ve ona kaybettiğinden daha hayırlısını verir.”</span></span></em></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">Ümmü Seleme dedi ki, Ebû Seleme öldüğünde ben, Resûlullah <em>sallallahu aleyhi ve sellem</em>’in öğrettiği gibi dua ettim. Allah da bana Ebû Seleme’den daha hayırlısını, Resûlullah <em>sallallahu aleyhi ve sellem</em>’i verdi</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elif_Gibi, post: 141860, member: 6253"] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Yine Ümmü Seleme [I]radıyallahu anh[/I]â’dan rivayet edildiğine göre şöyle dedi:[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Resûlullah [I]sallallahu aleyhi ve sellem[/I]’i şöyle buyururken dinledim:[/SIZE][/FONT] [I][FONT=Times New Roman][SIZE=3]“Herhangi bir kul sıkıntıya düşer de “Biz Allah’dan geldik, Allah’a döneceğiz. Allahım, başıma gelen musibetin ecrini ver ve bana bundan daha hayırlısını lutfet” diye dua ederse, Allah Teâlâ onu uğradığı sıkıntıdan dolayı mükâfatlandırır ve ona kaybettiğinden daha hayırlısını verir.”[/SIZE][/FONT][/I] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Ümmü Seleme dedi ki, Ebû Seleme öldüğünde ben, Resûlullah [I]sallallahu aleyhi ve sellem[/I]’in öğrettiği gibi dua ettim. Allah da bana Ebû Seleme’den daha hayırlısını, Resûlullah [I]sallallahu aleyhi ve sellem[/I]’i verdi[/SIZE][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Resûlüllah (Aleyhisselatü Vesselam)
Hadis-i Şerif ve Hadis-i Kudsi
Her Gün Bir Hadis
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…