Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Resûlüllah (Aleyhisselatü Vesselam)
Hadis-i Şerif ve Hadis-i Kudsi
Her Gün Bir Hadis
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="N&amp;#304;SANUR" data-source="post: 240574" data-attributes="member: 1011595"><p><span style="color: #808000">Ebu Hureyre (r.a)'den şöyle dediği rivayet olun*muştur; </span></p><p><span style="color: #808000"></span></p><p><span style="color: #808000">Rasulullah (s.a.s)'den işittim ki: </span></p><p><span style="color: #808000"></span></p><p><span style="color: #808000"></span><span style="color: #8b0000">«Hiçbir kişiyi onun güzel işi ve ibadeti cennete koyamaz» buyurdu. Bunun üzerine ashab: «Ya Rasulullah! Sizi de mi koyamaz?» diye sormuşlardı da Rasulullah şöyle cevap verdi: </span></p><p><span style="color: #8b0000"></span></p><p><span style="color: #8b0000">«Evet beni de, Allah'ın fazlı ve rahmeti bürümedikçe yalnız ibadetim cennete koyamaz. Bu yüzden ashabım! İş ve ibadetinizde (itidal ile hareket edip) ifrat ve tefritten sakınınız. Doğru yoldan gidip Allah'a yaklaşınız sakın sizin hiçbiriniz (salih olsun, fasık olsun) ölüm temenni etmesin. Çünkü o, hayır ve ihsan sahibi ise (yaşayıp) hayrını, ihsanının arttırması umulur; eğe kötü bir kişi ise (yine yaşayıp günün birinde) tevbe ederek Allah'ın rızasını dilemesi umulur.»</span>(Buhari-Müslim)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="NİSANUR, post: 240574, member: 1011595"] [COLOR=#808000]Ebu Hureyre (r.a)'den şöyle dediği rivayet olun*muştur; Rasulullah (s.a.s)'den işittim ki: [/COLOR][COLOR=#8b0000]«Hiçbir kişiyi onun güzel işi ve ibadeti cennete koyamaz» buyurdu. Bunun üzerine ashab: «Ya Rasulullah! Sizi de mi koyamaz?» diye sormuşlardı da Rasulullah şöyle cevap verdi: «Evet beni de, Allah'ın fazlı ve rahmeti bürümedikçe yalnız ibadetim cennete koyamaz. Bu yüzden ashabım! İş ve ibadetinizde (itidal ile hareket edip) ifrat ve tefritten sakınınız. Doğru yoldan gidip Allah'a yaklaşınız sakın sizin hiçbiriniz (salih olsun, fasık olsun) ölüm temenni etmesin. Çünkü o, hayır ve ihsan sahibi ise (yaşayıp) hayrını, ihsanının arttırması umulur; eğe kötü bir kişi ise (yine yaşayıp günün birinde) tevbe ederek Allah'ın rızasını dilemesi umulur.»[/COLOR](Buhari-Müslim) [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Resûlüllah (Aleyhisselatü Vesselam)
Hadis-i Şerif ve Hadis-i Kudsi
Her Gün Bir Hadis
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…