Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Resûlüllah (Aleyhisselatü Vesselam)
Hadis-i Şerif ve Hadis-i Kudsi
Her Gün Bir Hadis
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="istiðna" data-source="post: 70509" data-attributes="member: 4075"><p><strong>***Her Gün Bir Hadis***</strong></p><p></p><p><span style="color: #b000ff"> </span></p><p><span style="color: #b000ff">Kim benim sunnet imi dirilt irse(ihya eder ve yasami nda tatbik ederse) beni sevmis olur. Beni seven de beniml e berabe r Cennet tedir. </span></p><p><span style="color: #b000ff"></span></p><p><span style="color: #b000ff">Nefsim kudret inin elinde olan Allah'a yemin ederim ki, Ben kendis ine babasi ndan ve cocugu ndan daha sevgil i olunca ya kadar sizden birini z kamil imanla iman etmis olmaz. </span></p><p><span style="color: #b000ff"></span></p><p><span style="color: #b000ff">Islam'in dugmel eri dugme dugme cozule cek(Seriat in emirle ri tek tek terked ilecek ). Her dugme cozuld ukce insanl ar onu takibe dendug meyi cozmey e tesebb us edecek ler. Bu cozule n dugmel erin ilki idari konula r, sonunc usuda namazd ir. </span></p><p><span style="color: #b000ff"></span></p><p><span style="color: #b000ff">Munafi gin alamet i uctur: Konust ugunda yalan soyler, vaad verdig inde yerine getirm ez, emanet olundu gunda hainli k eder. </span></p><p><span style="color: #b000ff"></span></p><p><span style="color: #b000ff">Emirle riniz hayirl ilarin iz, zengin lerini z hosgor ululer iniz, isleri niz araniz da danism ayla oldugu nda yerin ustu sizin icin yerin altind an daha hayirl idir. Ama emirle riniz serlil eriniz , zengin lerini z cimril eriniz , isleri niz kadinl ariniz in elinde oldugu nda yerin alti sizin icin yerin ustund en daha hayirl idir. </span></p><p><span style="color: #b000ff"></span></p><p><span style="color: #b000ff">Irkcil iga cagira n bizden degild ir. Irkcil ik icin savasa n bizden degild ir. Irkcil ik uzere olen de bizden(muslum anlard an) degild ir.</span></p><p> <span style="color: #b000ff"></span></p><p><span style="color: #b000ff">Insanl ar uzerin e oyle bir zaman gelece k ki, onalr arasin da dini konusu nda(yapila n saldir ilara) sabirl a karsi koyan, kor parcas ini avucla yan gibi olacak . </span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="istiðna, post: 70509, member: 4075"] [b]***Her Gün Bir Hadis***[/b] [color=#b000ff] Kim benim sunnet imi dirilt irse(ihya eder ve yasami nda tatbik ederse) beni sevmis olur. Beni seven de beniml e berabe r Cennet tedir. Nefsim kudret inin elinde olan Allah'a yemin ederim ki, Ben kendis ine babasi ndan ve cocugu ndan daha sevgil i olunca ya kadar sizden birini z kamil imanla iman etmis olmaz. Islam'in dugmel eri dugme dugme cozule cek(Seriat in emirle ri tek tek terked ilecek ). Her dugme cozuld ukce insanl ar onu takibe dendug meyi cozmey e tesebb us edecek ler. Bu cozule n dugmel erin ilki idari konula r, sonunc usuda namazd ir. Munafi gin alamet i uctur: Konust ugunda yalan soyler, vaad verdig inde yerine getirm ez, emanet olundu gunda hainli k eder. Emirle riniz hayirl ilarin iz, zengin lerini z hosgor ululer iniz, isleri niz araniz da danism ayla oldugu nda yerin ustu sizin icin yerin altind an daha hayirl idir. Ama emirle riniz serlil eriniz , zengin lerini z cimril eriniz , isleri niz kadinl ariniz in elinde oldugu nda yerin alti sizin icin yerin ustund en daha hayirl idir. Irkcil iga cagira n bizden degild ir. Irkcil ik icin savasa n bizden degild ir. Irkcil ik uzere olen de bizden(muslum anlard an) degild ir. Insanl ar uzerin e oyle bir zaman gelece k ki, onalr arasin da dini konusu nda(yapila n saldir ilara) sabirl a karsi koyan, kor parcas ini avucla yan gibi olacak . [/color] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Resûlüllah (Aleyhisselatü Vesselam)
Hadis-i Şerif ve Hadis-i Kudsi
Her Gün Bir Hadis
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…