Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Resûlüllah (Aleyhisselatü Vesselam)
Hadis-i Şerif ve Hadis-i Kudsi
Her Gün Bir Hadis
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="HAYA" data-source="post: 94806" data-attributes="member: 6309"><p><strong>Cevap: Her güne bir hadis..</strong></p><p></p><p><span style="color: #cc0066"><span style="font-family: 'Georgia'"><strong><em><u>Günün Ayeti</u></em></strong> </span></span></p><p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong><em>Onlar ayaktayken, otururken ve yanları üzerine yatarken Allah'ı anarlar; göklerin ve yerin yaratılışı üzerinde düşünürler. Ve "Rabbimiz! Sen bunu boş yere yaratmadın, Sen yücesin, bizi ateşin azabından koru." derler. </em></strong></span></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"><strong><em>Al-i İmran: 191</em></strong></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"></p><p></p><p><strong><em><u>Günün Hadisi</u></em></strong> </p><p style="text-align: left">[FONT=Tahoma, Verdana, Arial]<strong><em>Resulullah (sav) buyurdular ki: "Allah Teala hazretleri diyor ki: "Kulum, hakkımda nasıl bir zan yürütürse ben öyleyimdir. O, beni zikredince ben onunla beraberim, O beni içinden geçirirse, ben de onu içimden geçiririm. O, beni bir cemaat içerisinde anarsa, ben de onu, onunkinden daha hayırlı bir cemaatte anarım. O, bana bir karış yaklaşırsa ben ona bir arşın yaklaşırım. O bana bir arşın yaklaşırsa, ben ona bir kulaç yaklaşırım. O bana yürüyerek gelirse ben ona koşarak giderim."</em></strong>[/FONT]</p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"></p><p></p><p><strong><em><u>Günün Sözü</u></em></strong> </p><p style="text-align: left">[FONT=Tahoma, Verdana, Arial]<strong><em>Allah, mülk ve saltanat sahibidir. Kendisine baş eğene, bu topraktan yaratılan dünya şöyle dursun, yüzlerce mülk, yüzlerce saltanat ihsan eder. </em></strong>[/FONT]</p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"><strong><em>Hz. Mevlâna Muhammed Celaleddin-i Rûmî (k.s.)</em></strong></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"><strong><em><u>Günün Duası</u></em></strong></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><em>Allâh'ım, yaptığım ve yapmadığım şeylerin şerrinden sana sığınırım. </em></strong></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><em>Allâh'ım, üzerimde bulunan nimetinin gitmesinden, sağlığımın ters dönmesinden, </em></strong></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><em>ansızın bastıracak öfkenden ve her türlü gazabından sana sığınırım. </em></strong></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><em>Kalbin mühürlenmesine sebep olacak tamahtan sana sığınırım.</em></strong></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><em>Allâh'ım, bana kazâya rıza, öldükten sonra rahat hayat, kerîm vechine bakma lezzeti lûtfeyle. </em></strong></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><em>Allâh'ım, bugünün önünü salâh, ortasını felâh, sonunu hayırlı kıl. </em></strong></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><em>Bize dünya ve âhiret iyiliği ver, ey merhametlilerin merhametlisi!</em></strong></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><em>Âmîn... Âmîn... Âmîn... </em></strong></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Arial'"></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="HAYA, post: 94806, member: 6309"] [b]Cevap: Her güne bir hadis..[/b] [COLOR=#cc0066][FONT=Georgia][B][I][U]Günün Ayeti[/U][/I][/B] [/FONT][/COLOR] [LEFT][FONT=Verdana][B][I]Onlar ayaktayken, otururken ve yanları üzerine yatarken Allah'ı anarlar; göklerin ve yerin yaratılışı üzerinde düşünürler. Ve "Rabbimiz! Sen bunu boş yere yaratmadın, Sen yücesin, bizi ateşin azabından koru." derler. [/I][/B][/FONT] [B][I]Al-i İmran: 191[/I][/B] [/LEFT] [B][I][U]Günün Hadisi[/U][/I][/B] [LEFT][FONT=Tahoma, Verdana, Arial][B][I]Resulullah (sav) buyurdular ki: "Allah Teala hazretleri diyor ki: "Kulum, hakkımda nasıl bir zan yürütürse ben öyleyimdir. O, beni zikredince ben onunla beraberim, O beni içinden geçirirse, ben de onu içimden geçiririm. O, beni bir cemaat içerisinde anarsa, ben de onu, onunkinden daha hayırlı bir cemaatte anarım. O, bana bir karış yaklaşırsa ben ona bir arşın yaklaşırım. O bana bir arşın yaklaşırsa, ben ona bir kulaç yaklaşırım. O bana yürüyerek gelirse ben ona koşarak giderim."[/I][/B][/FONT] [/LEFT] [B][I][U]Günün Sözü[/U][/I][/B] [LEFT][FONT=Tahoma, Verdana, Arial][B][I]Allah, mülk ve saltanat sahibidir. Kendisine baş eğene, bu topraktan yaratılan dünya şöyle dursun, yüzlerce mülk, yüzlerce saltanat ihsan eder. [/I][/B][/FONT] [B][I]Hz. Mevlâna Muhammed Celaleddin-i Rûmî (k.s.)[/I][/B] [B][I][U]Günün Duası[/U][/I][/B] [FONT=Arial][FONT=Tahoma][B][I]Allâh'ım, yaptığım ve yapmadığım şeylerin şerrinden sana sığınırım. [/I][/B][/FONT] [FONT=Tahoma][B][I]Allâh'ım, üzerimde bulunan nimetinin gitmesinden, sağlığımın ters dönmesinden, [/I][/B][/FONT] [FONT=Tahoma][B][I]ansızın bastıracak öfkenden ve her türlü gazabından sana sığınırım. [/I][/B][/FONT] [FONT=Tahoma][B][I]Kalbin mühürlenmesine sebep olacak tamahtan sana sığınırım.[/I][/B][/FONT] [FONT=Tahoma][B][I]Allâh'ım, bana kazâya rıza, öldükten sonra rahat hayat, kerîm vechine bakma lezzeti lûtfeyle. [/I][/B][/FONT] [FONT=Tahoma][B][I]Allâh'ım, bugünün önünü salâh, ortasını felâh, sonunu hayırlı kıl. [/I][/B][/FONT] [FONT=Tahoma][B][I]Bize dünya ve âhiret iyiliği ver, ey merhametlilerin merhametlisi![/I][/B][/FONT] [FONT=Tahoma][B][I]Âmîn... Âmîn... Âmîn... [/I][/B][/FONT] [/FONT][/LEFT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Resûlüllah (Aleyhisselatü Vesselam)
Hadis-i Şerif ve Hadis-i Kudsi
Her Gün Bir Hadis
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…