Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
HER KIŞIN BEDELİNİ EYLÜL ÖDER
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="aysima" data-source="post: 60637" data-attributes="member: 2809"><p><span style="color: #9c00ff"><em><strong>Yanlış aşkların güzergahından çark etmişe benziyor yüreğim..</strong></em></span></p><p><span style="color: #9c00ff"><em><strong>Karanlığa sitem, yıllara özlem gibi kanayan yaralarım..</strong></em></span></p><p><span style="color: #9c00ff"><em><strong>Bunlara rağmen şehir gözbebeğime sığmıyorsa artık..</strong></em></span></p><p><span style="color: #9c00ff"><em><strong>Daha ne demeye uğraşmalı..</strong></em></span></p><p><span style="color: #9c00ff"><em><strong></strong></em></span></p><p><span style="color: #9c00ff"><em><strong>Bir eylül daha soluyorsa divane ömrümün tenha sokaklarında..</strong></em></span></p><p><span style="color: #9c00ff"><em><strong>Bir ömür,daha kaç asıra sığar böyle?</strong></em></span></p><p><span style="color: #9c00ff"><em><strong>Bu düğümü...</strong></em></span></p><p><span style="color: #9c00ff"><em><strong>Yenilmeye hükümlü ömrümün aynadaki kahrolası görüntüsünü..</strong></em></span></p><p><span style="color: #9c00ff"><em><strong>Kendime soruyorum..</strong></em></span></p><p><span style="color: #9c00ff"><em><strong></strong></em></span></p><p><span style="color: #9c00ff"><em><strong></strong></em></span></p><p><span style="color: #9c00ff"><em><strong>Herkes gibi olmak varken..</strong></em></span></p><p><span style="color: #9c00ff"><em><strong>Bu kendinden tezat yüreğimin kuytu köşelerinde..</strong></em></span></p><p><span style="color: #9c00ff"><em><strong>Bir sığınak arıyorum, yaşamış olmaya dair..</strong></em></span></p><p><span style="color: #9c00ff"><em><strong></strong></em></span></p><p><span style="color: #9c00ff"><em><strong></strong></em></span></p><p><span style="color: #9c00ff"><em><strong>Belki de yaşıyorum kimbilir?</strong></em></span></p><p><span style="color: #9c00ff"><em><strong></strong></em></span></p><p><span style="color: #9c00ff"><em><strong>Ama nedense kalbimin sesinde bir sükunet bulamıyorum..</strong></em></span></p><p><span style="color: #9c00ff"><em><strong>Ve geçip giden günlerden geriye tek gördüğüm;</strong></em></span></p><p><span style="color: #9c00ff"><em><strong>İnsan kalabalıklarında..</strong></em></span></p><p><span style="color: #9c00ff"><em><strong>Bir labirentin içinde çıkış yolu bulurum umuduyla oradan oraya çırpınışım..</strong></em></span></p><p><span style="color: #9c00ff"><em><strong></strong></em></span></p><p><span style="color: #9c00ff"><em><strong></strong></em></span></p><p><span style="color: #9c00ff"><em><strong>Tüm bunların arasında, aykırı bir bahar buluyorum, bu döküntülere inat..</strong></em></span></p><p><span style="color: #9c00ff"><em><strong>Bir yandan da fırtınaları koparan yüreğim var...</strong></em></span></p><p><span style="color: #9c00ff"><em><strong></strong></em></span></p><p><span style="color: #9c00ff"><em><strong></strong></em></span></p><p><span style="color: #9c00ff"><em><strong>Ama hissediyorum;</strong></em></span></p><p><span style="color: #9c00ff"><em><strong>Bu fırtınalara selam taşıyan bir ben daha var ötelerde...</strong></em></span></p><p><span style="color: #9c00ff"><em><strong>Her kışın bedelini bir Eylül ödese de...</strong></em></span></p><p><span style="color: #9c00ff"><em><strong></strong></em></span></p><p><span style="color: #9c00ff"><em><strong></strong></em></span></p><p><span style="color: #9c00ff"><em><strong>İşlemesiz kapılar suskun...</strong></em></span></p><p><span style="color: #9c00ff"><em><strong>İstanbul sokakları şaşkın...</strong></em></span></p><p><span style="color: #9c00ff"><em><strong>Ve her köşebaşı, sen heyecanından yoksun...</strong></em></span></p><p><span style="color: #9c00ff"><em><strong></strong></em></span></p><p><span style="color: #9c00ff"><em><strong>Şiirler suskun...</strong></em></span></p><p><span style="color: #9c00ff"><em><strong>Sevmeler şaşkın..</strong></em></span></p><p><span style="color: #9c00ff"><em><strong>Ve her bahar, sen heyecanından gene yoksun. </strong> </em> </span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="aysima, post: 60637, member: 2809"] [color=#9c00ff][i][b]Yanlış aşkların güzergahından çark etmişe benziyor yüreğim.. Karanlığa sitem, yıllara özlem gibi kanayan yaralarım.. Bunlara rağmen şehir gözbebeğime sığmıyorsa artık.. Daha ne demeye uğraşmalı.. Bir eylül daha soluyorsa divane ömrümün tenha sokaklarında.. Bir ömür,daha kaç asıra sığar böyle? Bu düğümü... Yenilmeye hükümlü ömrümün aynadaki kahrolası görüntüsünü.. Kendime soruyorum.. Herkes gibi olmak varken.. Bu kendinden tezat yüreğimin kuytu köşelerinde.. Bir sığınak arıyorum, yaşamış olmaya dair.. Belki de yaşıyorum kimbilir? Ama nedense kalbimin sesinde bir sükunet bulamıyorum.. Ve geçip giden günlerden geriye tek gördüğüm; İnsan kalabalıklarında.. Bir labirentin içinde çıkış yolu bulurum umuduyla oradan oraya çırpınışım.. Tüm bunların arasında, aykırı bir bahar buluyorum, bu döküntülere inat.. Bir yandan da fırtınaları koparan yüreğim var... Ama hissediyorum; Bu fırtınalara selam taşıyan bir ben daha var ötelerde... Her kışın bedelini bir Eylül ödese de... İşlemesiz kapılar suskun... İstanbul sokakları şaşkın... Ve her köşebaşı, sen heyecanından yoksun... Şiirler suskun... Sevmeler şaşkın.. Ve her bahar, sen heyecanından gene yoksun. [/b] [/i] [/color] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
HER KIŞIN BEDELİNİ EYLÜL ÖDER
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…