Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Hicret etsem beni de alır mısın Medine...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="SaYa" data-source="post: 13662" data-attributes="member: 5"><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">BENİ DE ALIR MISIN MEDİNE?</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Ey Münevver Medine!.</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Ey Gönüller beldesi!..</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Ey!.Devri cehaletin,mahkumiyet belgesi.</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Çınlıyor göklerinde,her an Muhammed sesi,</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Gör ki,yine ehl-i şirk,zulmediyor bu dine,</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Hicret etsem beni de,alır mısın MEDİNE?...</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Susadım şefkatine,yine gönlümde serab,</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Sustu rahlede bülbül,bahçede güller harab,</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Taşıyor sokaklardan,yine zillet ve şarab;</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Gör ki, nice alemler,nifak soktu bu dine,</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Hicret etsem beni de,alır mısın MEDİNE?...</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Adaletin kendi yok,dillerde kaldı adı,</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Yeryüzü bir toz duman,kim suçludur,kim kadı!</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Doğruyu için,söyleyen kul kalmadı,</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Hep,"İRTİCA" diyorlar,buralarda bu dine,</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Hicret etsem beni de,alır mısın MEDİNE?...</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">O gözyaşlı kızların,başlarında peruklar,</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Böyle fetva veriyor,ulemada doruklar.</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Suspus olmuş,tutulmuş,tüm nefesler soluklar,</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Çok zoruma gidiyor,yapılanlar bı dine,</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Hicret etsem beni de,alır mısın MEDİNE?...</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Bir yanda din taciri,arkadan vurur beni,</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Bir yanda zorbaların, hiç kızarmayan teni.</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Elden ele geziyor,dinde reform bülteni;</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Yeter artık!..Bu cür'et,reva değil bu dine,</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Hicret etsem beni de,alır mısın MEDİNE?...</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Çöktü insan fıtratı,payandalar yetmiyor,</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Ekranlarda çığlıklar,kulağımdan gitmiyor,</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Soygun,talan,cinayet,çağdaşlıkla (!) bitmiyor;</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Nesiller küstürüldü,çağlar üstü bu dine,Hicret etsem beni de,alır mısın MEDİNE?...Ey!.Mübarek MEDİNE,Fahri Alem beldesi,Kardeşliğin,barışın,adaletin simgesi,</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Çınlasın göklerinde,salatü-s selam sesi,</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Ben ki;kalu belada,teslim oldum bu dine,</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">O yemyeşil kubbene,beni de al MEDİNE!...</span></span></strong></p><p> </p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">alıntı şairi meçhul </span></span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="SaYa, post: 13662, member: 5"] [B][SIZE=3][COLOR=green]BENİ DE ALIR MISIN MEDİNE?[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=green]Ey Münevver Medine!.[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=green]Ey Gönüller beldesi!..[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=green]Ey!.Devri cehaletin,mahkumiyet belgesi.[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=green]Çınlıyor göklerinde,her an Muhammed sesi,[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=green]Gör ki,yine ehl-i şirk,zulmediyor bu dine,[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=green]Hicret etsem beni de,alır mısın MEDİNE?...[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=green]Susadım şefkatine,yine gönlümde serab,[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=green]Sustu rahlede bülbül,bahçede güller harab,[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=green]Taşıyor sokaklardan,yine zillet ve şarab;[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=green]Gör ki, nice alemler,nifak soktu bu dine,[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=green]Hicret etsem beni de,alır mısın MEDİNE?...[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=green]Adaletin kendi yok,dillerde kaldı adı,[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=green]Yeryüzü bir toz duman,kim suçludur,kim kadı![/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=green]Doğruyu için,söyleyen kul kalmadı,[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=green]Hep,"İRTİCA" diyorlar,buralarda bu dine,[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=green]Hicret etsem beni de,alır mısın MEDİNE?...[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=green]O gözyaşlı kızların,başlarında peruklar,[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=green]Böyle fetva veriyor,ulemada doruklar.[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=green]Suspus olmuş,tutulmuş,tüm nefesler soluklar,[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=green]Çok zoruma gidiyor,yapılanlar bı dine,[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=green]Hicret etsem beni de,alır mısın MEDİNE?...[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=green]Bir yanda din taciri,arkadan vurur beni,[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=green]Bir yanda zorbaların, hiç kızarmayan teni.[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=green]Elden ele geziyor,dinde reform bülteni;[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=green]Yeter artık!..Bu cür'et,reva değil bu dine,[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=green]Hicret etsem beni de,alır mısın MEDİNE?...[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=green]Çöktü insan fıtratı,payandalar yetmiyor,[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=green]Ekranlarda çığlıklar,kulağımdan gitmiyor,[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=green]Soygun,talan,cinayet,çağdaşlıkla (!) bitmiyor;[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=green]Nesiller küstürüldü,çağlar üstü bu dine,Hicret etsem beni de,alır mısın MEDİNE?...Ey!.Mübarek MEDİNE,Fahri Alem beldesi,Kardeşliğin,barışın,adaletin simgesi,[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=green]Çınlasın göklerinde,salatü-s selam sesi,[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=green]Ben ki;kalu belada,teslim oldum bu dine,[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=green]O yemyeşil kubbene,beni de al MEDİNE!...[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=green]alıntı şairi meçhul [/COLOR][/SIZE][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Hicret etsem beni de alır mısın Medine...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…