Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
hicret yolcularına
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="kasif1" data-source="post: 246854" data-attributes="member: 1008778"><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Hüseyin Üstünsoy </span></span></p><p> </p><p> </p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Kör âlemde ne tahtım olsun</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Ve ne de yaldızlı bahtım;</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Mavi göklerde alın yazım,</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Yalnız çilekeş olsun adım.</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Yollarda yalnız koyma beni!</span></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Ak korla köz olmuş yüreğim,</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Kuş gibi ürperip titresin,</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Kanlı seller gibi gözyaşım</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Kaçmadan bir yerlere sinsin.</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Yollarda yalnız koyma beni!</span></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Sinem olsa da yara yara,</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Olsa da her gündüzüm kara;</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Dilimden eksilmesin dua,</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Bana kutlu sabah arala!</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Yollarda yalnız koyma beni!</span></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Hiç seslenmesin beni dünya,</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Çağırsın bin asırlık hülya,</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Gerçekleşsin en güzel rüya,</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Dirilsin baharda bin hayal,</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Yollarda yalnız koyma beni!</span></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Gözleri pür-yaşlı bülbüller,</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Kanatlansın altın kafesten,</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Yeşerip çıksın son nefesten</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Yarın vuslata âşık güller.</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Yollarda yalnız koyma beni!</span></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Yeri gelir yerde cürufum,</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Bazen Mısır'da tek Yusuf'um,</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Yeri gelir ben de küsufum,</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Ama hep şanlı süvariyim,</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Yollarda yalnız koyma beni!</span></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Cümle âlem kara tufanda;</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Gemi yaptırma telâşında,</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Bu heves de yetmezmiş gibi</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Kaptan olma derdinde şimdi.</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Yollarda yalnız koyma beni!</span></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Kutlu gibi haykır, hicret et;</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">İman sahilinde selamet,</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Benden hiç beklemeden ücret,</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Uhut olsa da son akıbet,</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Yollarda yalnız koyma beni!</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Sema bu zulümatı yutsun,</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Arz yegâne mazlumu tutsun,</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Zihinler kinleri unutsun,</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Mevlâ hakikatleri okutsun,</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Yollarda yalnız koyma beni!</span></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Güllerin Efendisi ver el,</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Kevser'den kuşatsın engin sel,</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Geçilmeden bükülmesin bel,</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Dinsin yaşlı gözlerimde sel,</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Yollarda yalnız koyma beni!</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kasif1, post: 246854, member: 1008778"] [SIZE=4][COLOR=red]Hüseyin Üstünsoy [/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red] [/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red] [/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]Kör âlemde ne tahtım olsun[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]Ve ne de yaldızlı bahtım;[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]Mavi göklerde alın yazım,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]Yalnız çilekeş olsun adım.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]Yollarda yalnız koyma beni![/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red] [/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]Ak korla köz olmuş yüreğim,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]Kuş gibi ürperip titresin,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]Kanlı seller gibi gözyaşım[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]Kaçmadan bir yerlere sinsin.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]Yollarda yalnız koyma beni![/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red] [/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]Sinem olsa da yara yara,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]Olsa da her gündüzüm kara;[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]Dilimden eksilmesin dua,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]Bana kutlu sabah arala![/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]Yollarda yalnız koyma beni![/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red] [/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]Hiç seslenmesin beni dünya,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]Çağırsın bin asırlık hülya,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]Gerçekleşsin en güzel rüya,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]Dirilsin baharda bin hayal,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]Yollarda yalnız koyma beni![/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red] [/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]Gözleri pür-yaşlı bülbüller,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]Kanatlansın altın kafesten,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]Yeşerip çıksın son nefesten[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]Yarın vuslata âşık güller.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]Yollarda yalnız koyma beni![/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red] [/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]Yeri gelir yerde cürufum,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]Bazen Mısır'da tek Yusuf'um,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]Yeri gelir ben de küsufum,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]Ama hep şanlı süvariyim,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]Yollarda yalnız koyma beni![/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red] [/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]Cümle âlem kara tufanda;[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]Gemi yaptırma telâşında,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]Bu heves de yetmezmiş gibi[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]Kaptan olma derdinde şimdi.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]Yollarda yalnız koyma beni![/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red] [/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]Kutlu gibi haykır, hicret et;[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]İman sahilinde selamet,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]Benden hiç beklemeden ücret,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]Uhut olsa da son akıbet,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]Yollarda yalnız koyma beni![/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]Sema bu zulümatı yutsun,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]Arz yegâne mazlumu tutsun,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]Zihinler kinleri unutsun,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]Mevlâ hakikatleri okutsun,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]Yollarda yalnız koyma beni![/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red] [/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]Güllerin Efendisi ver el,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]Kevser'den kuşatsın engin sel,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]Geçilmeden bükülmesin bel,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]Dinsin yaşlı gözlerimde sel,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]Yollarda yalnız koyma beni![/COLOR][/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
hicret yolcularına
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…