Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
HiKaYe aMa DeRS VeReN TüRd
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="_vatan_" data-source="post: 214871" data-attributes="member: 1007353"><p><span style="color: black"><strong>Sokrat Ölüme mahkum edildiginde, esi:</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>- Haksiz yere öldürülüyorsun, diye aglamaya baslayinca, Sokrat:</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>- Ne yani, demis. Birde hakli yere mi öldürülseydim!</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>-------------</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>Dünya nimetlerine ehemmiyet vermeyen yasayis ve felsefesiyle ünlü</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>filozof Diyojen, bir gün çok dar bir sokakta zenginliginden baska</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>hiçbirseyi</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>olmayan kibirli bir adamla karsilasir. Ikisinden biri kenara</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>çekilmedikçe</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>geçmek mümkün degildir... Magrur zengin, hor gördügü filozofa: "Ben bir</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>serserinin önünden kenara çekilmem" der. Diyojen, kenara çekilerek</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>gayet</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>sakin su karsiligi verir:</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>- Ben çekilirim!!</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>--------------</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>Bir semsiye tamircisi, yazmis oldugu siirleri incelemesi için</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>Shakespeare'e gönderdiginde, ünlü yazarin cevabi su olur:</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>- Dostum siz semsiye yapin, hep semsiye yapin, sadece semsiye yapin..</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>--------------</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>Meshur bir filozofa:</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>- Servet ayaklarinizin altinda oldugu halde neden bu kadar</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>fakirsiniz? diye soruldugunda:</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>- Ona ulasmak için egilmek lazim da ondan, demis.</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>--------------</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>Dostlarinda biri, Fransiz krali 15. Lui' ye:</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>- Majesteleri, demis. Akil vergisi almayi hiç düsündünüz mü? Hiç</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>kimse budalalagi kabul etmeyecegine göre, herkes böyle bir vergiyi seve</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>seve öder.</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>Kral, alayli alayli gülerek:</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>- Hakikatten enteresan bir fikir, cevabini vermis. Bu bulusunuza</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>karsilik, sizi akil vergisinden muaf tutuyorum.</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>---------------</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>Kulaklarinin büyüklügü ile ünlü Galile' ye hasimlarinindan biri:</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>- Efendim, demis. Kulaklariniz, bir insan için biraz büyük degil mi?</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>Galile:</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>- Dogru, demis. Benim kulaklarim bir insan için biraz büyük ama,</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>seninkiler bir esek için fazla küçük sayilmaz mi?</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>---------------</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>Fransa hükümet ricalinden biri Napolyon' un bir muharebede tenkide</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>kalkisip parmagini harita üzerinde gezdirerek:</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>- Önce surasini almaliydiniz, sonra buradan geçerek ötesini</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>zapdetmeliydiniz, gibi fikirler belirtmeye baslayinca, Napolyon:</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>- Evet, demis. Onlar parmakla alinabilseydi dedigin gibi yapardim.</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>----------------</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>Bir toplantida bir genç M. Akif küçük düsürmek için:</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>- Afedersiniz, siz veterinermisiniz? demis. M. Akif hiç istifini</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>bozmadan su cevabi vermis:</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>- Evet, bir yeriniz mi agriyordu?</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>-----------------</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>Idam edilmek üzere olan bir mahkuma:</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>- Diyecegin bir sey var mi? diye sorduklarinda:</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>- Bu bana iyi bir ders oldu!!</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>-----------------</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>Yavuz Sultan Selim, birçok Osmanli padisahi gibi sefere çikacagi</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>yerleri gizli tutarmis. Bir sefer hazirliginda, vezirlerinden biri</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>israrla</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>seferin yapilacagi ülkeyi sorunca, Yavuz ona:</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>- Sen sir saklamayi bilir misin? diye sormus. Vezir:</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>- Evet hünkarim, bilirim dediginde, Yavuz cevabi yapistirmis:</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>- Ben de bilirim.</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>-----------------</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>Sultan Alparslan 27 bin askeriyle bizans topraklarinda ilerlerken,</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>kesfe gönderdigi askerlerden biri huzuruna gelip telasla:</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>- 300 bin kisilik düsman ordusu bize dogru yaklasiyor, der.</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>Alparslan hiç önemsemeyerek söyle der:</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>- Biz de onlara yaklasiyoruz.</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>-------------------</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>Bir filozofa sormuslar: Sansa inanirmisiniz?</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>Filozof: Evet, yoksa sevmedigim insanlarin basarisini neyle</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>açiklardim</strong> </span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="_vatan_, post: 214871, member: 1007353"] [COLOR=black][B]Sokrat Ölüme mahkum edildiginde, esi: - Haksiz yere öldürülüyorsun, diye aglamaya baslayinca, Sokrat: - Ne yani, demis. Birde hakli yere mi öldürülseydim! ------------- Dünya nimetlerine ehemmiyet vermeyen yasayis ve felsefesiyle ünlü filozof Diyojen, bir gün çok dar bir sokakta zenginliginden baska hiçbirseyi olmayan kibirli bir adamla karsilasir. Ikisinden biri kenara çekilmedikçe geçmek mümkün degildir... Magrur zengin, hor gördügü filozofa: "Ben bir serserinin önünden kenara çekilmem" der. Diyojen, kenara çekilerek gayet sakin su karsiligi verir: - Ben çekilirim!! -------------- Bir semsiye tamircisi, yazmis oldugu siirleri incelemesi için Shakespeare'e gönderdiginde, ünlü yazarin cevabi su olur: - Dostum siz semsiye yapin, hep semsiye yapin, sadece semsiye yapin.. -------------- Meshur bir filozofa: - Servet ayaklarinizin altinda oldugu halde neden bu kadar fakirsiniz? diye soruldugunda: - Ona ulasmak için egilmek lazim da ondan, demis. -------------- Dostlarinda biri, Fransiz krali 15. Lui' ye: - Majesteleri, demis. Akil vergisi almayi hiç düsündünüz mü? Hiç kimse budalalagi kabul etmeyecegine göre, herkes böyle bir vergiyi seve seve öder. Kral, alayli alayli gülerek: - Hakikatten enteresan bir fikir, cevabini vermis. Bu bulusunuza karsilik, sizi akil vergisinden muaf tutuyorum. --------------- Kulaklarinin büyüklügü ile ünlü Galile' ye hasimlarinindan biri: - Efendim, demis. Kulaklariniz, bir insan için biraz büyük degil mi? Galile: - Dogru, demis. Benim kulaklarim bir insan için biraz büyük ama, seninkiler bir esek için fazla küçük sayilmaz mi? --------------- Fransa hükümet ricalinden biri Napolyon' un bir muharebede tenkide kalkisip parmagini harita üzerinde gezdirerek: - Önce surasini almaliydiniz, sonra buradan geçerek ötesini zapdetmeliydiniz, gibi fikirler belirtmeye baslayinca, Napolyon: - Evet, demis. Onlar parmakla alinabilseydi dedigin gibi yapardim. ---------------- Bir toplantida bir genç M. Akif küçük düsürmek için: - Afedersiniz, siz veterinermisiniz? demis. M. Akif hiç istifini bozmadan su cevabi vermis: - Evet, bir yeriniz mi agriyordu? ----------------- Idam edilmek üzere olan bir mahkuma: - Diyecegin bir sey var mi? diye sorduklarinda: - Bu bana iyi bir ders oldu!! ----------------- Yavuz Sultan Selim, birçok Osmanli padisahi gibi sefere çikacagi yerleri gizli tutarmis. Bir sefer hazirliginda, vezirlerinden biri israrla seferin yapilacagi ülkeyi sorunca, Yavuz ona: - Sen sir saklamayi bilir misin? diye sormus. Vezir: - Evet hünkarim, bilirim dediginde, Yavuz cevabi yapistirmis: - Ben de bilirim. ----------------- Sultan Alparslan 27 bin askeriyle bizans topraklarinda ilerlerken, kesfe gönderdigi askerlerden biri huzuruna gelip telasla: - 300 bin kisilik düsman ordusu bize dogru yaklasiyor, der. Alparslan hiç önemsemeyerek söyle der: - Biz de onlara yaklasiyoruz. ------------------- Bir filozofa sormuslar: Sansa inanirmisiniz? Filozof: Evet, yoksa sevmedigim insanlarin basarisini neyle açiklardim[/B] [/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
HiKaYe aMa DeRS VeReN TüRd
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…