Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
HıRs
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Yeltegiyan" data-source="post: 605" data-attributes="member: 3"><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta">Hırs </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta">Sen kaçan bir yavru geyiksin dağda</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta">Ben peşine düşmüş bir canavarım.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta">İstersen dünyayı çağır imdada,</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta">Yeryüzünde bir sen, bir de ben varım.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta">Seni korkutacak geçtiğin yollar,</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta">Arkandan gelecek hep ayak sesim.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta">Sarıp vücudunu hayali kollar</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta">Enseni yakacak sıcak nefesim.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta">Kimsesiz odanda kış geceleri</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta">İçin ürperdiğin anlar beni an!</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta">De ki odur sarsan pencereleri</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta">De ki, rüzgar değil, odur haykıran.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta">Göğsümden havaya kattığım zehir</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta">Solduracak bir gül gibi ömrünü.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta">Kaçıp dolaşsan da sen şehir şehir,</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta">Bana kalacaksın gene son günü.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta">Hırsım gibi sonsuz yaşarsan sen de,</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta">Ben ölümle sırdaş olur beklerim.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta">Hırsıma toprağı rakip etsen de</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta">Mezarında bir taş olur beklerim. </span></span></span></p><p> <span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta">Necip Fazıl Kısakürek </span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Yeltegiyan, post: 605, member: 3"] [FONT="Arial Black"][SIZE="3"][COLOR="Magenta"] Hırs Sen kaçan bir yavru geyiksin dağda Ben peşine düşmüş bir canavarım. İstersen dünyayı çağır imdada, Yeryüzünde bir sen, bir de ben varım. Seni korkutacak geçtiğin yollar, Arkandan gelecek hep ayak sesim. Sarıp vücudunu hayali kollar Enseni yakacak sıcak nefesim. Kimsesiz odanda kış geceleri İçin ürperdiğin anlar beni an! De ki odur sarsan pencereleri De ki, rüzgar değil, odur haykıran. Göğsümden havaya kattığım zehir Solduracak bir gül gibi ömrünü. Kaçıp dolaşsan da sen şehir şehir, Bana kalacaksın gene son günü. Hırsım gibi sonsuz yaşarsan sen de, Ben ölümle sırdaş olur beklerim. Hırsıma toprağı rakip etsen de Mezarında bir taş olur beklerim. Necip Fazıl Kısakürek [/COLOR][/SIZE][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
HıRs
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…