Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
Hız Sınırı..:)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ebrar172" data-source="post: 210652" data-attributes="member: 157"><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslategray"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">22 no'lu karayolunda, devriye görevi yapan bir otoyol polisi arabasından yolu izlerken bir araba görmüş. Bu aracı radarla incelemiş ve en az 50 km hızla gidilmesi gereken bu yolda aracın tam 22 km hızla gittiğini farketmiş. Bu araba yolu tıkıyormuş. Aracı durdurup sürücüyü uyarmaya karar vermiş. Aracın peşinden gidip aracı durdurmuş. Bir de ne görsün? Aracı kullanan çok yaşlı bir teyze. Aracın arkasındaki koltuklarda da çok korkmuş 3 tane yaşlı teyze daha var. </span></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslategray"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslategray"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Polisi görünce yaşlı sürücü endişeyle: </span></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslategray"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">-Polis bey,çok mu hızlı gidiyordum? </span></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslategray"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslategray"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Polis: </span></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslategray"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">-Hanımefendi,hızlı değil, tersine çok yavaş gidiyorsunuz ve bu tüm otoyol trafiğini etkiliyor! Radardan gördüğüm kadarı ile 22 km hızla gidiyorsunuz. </span></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslategray"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslategray"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Yaşlı teyze: </span></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslategray"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">-Ama otoyolun girişinde 22 yazıyordu ve ben de bu kurala uymak istedim! </span></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslategray"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslategray"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Polis: </span></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslategray"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">-Teyzeciğim; o 22 otoyolun numarası. Bu yolda en az 50 km hızla gitmelisiniz. </span></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslategray"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslategray"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Yaşlı teyze: </span></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslategray"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">-Tamam,bundan sonra hızlanacağım. </span></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslategray"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslategray"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Polis tam kendi arabasına gidreken,gözü yine arkada oturan, hiç konuşmayan ve çok korkmuş 3 yaşlı teyzeye kaymış ve sürücü teyzeye sormuş: </span></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslategray"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslategray"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">-Teyzeciğim bir şey sorabilir miyim? Bu arkada oturanların nesi var? </span></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslategray"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Çok korkmuş gözüküyorlar, sanki dillerini yutmuşlar gibi! </span></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslategray"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslategray"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Yaşlı teyze: </span></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslategray"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">-Valla ben de anlamadım, 250 no'lu karayolundan çıktıktan beri böyleler... :blink:</span></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslategray"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></strong></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ebrar172, post: 210652, member: 157"] [SIZE=3][COLOR=darkslategray][B][FONT=Comic Sans MS]22 no'lu karayolunda, devriye görevi yapan bir otoyol polisi arabasından yolu izlerken bir araba görmüş. Bu aracı radarla incelemiş ve en az 50 km hızla gidilmesi gereken bu yolda aracın tam 22 km hızla gittiğini farketmiş. Bu araba yolu tıkıyormuş. Aracı durdurup sürücüyü uyarmaya karar vermiş. Aracın peşinden gidip aracı durdurmuş. Bir de ne görsün? Aracı kullanan çok yaşlı bir teyze. Aracın arkasındaki koltuklarda da çok korkmuş 3 tane yaşlı teyze daha var. Polisi görünce yaşlı sürücü endişeyle: -Polis bey,çok mu hızlı gidiyordum? Polis: -Hanımefendi,hızlı değil, tersine çok yavaş gidiyorsunuz ve bu tüm otoyol trafiğini etkiliyor! Radardan gördüğüm kadarı ile 22 km hızla gidiyorsunuz. Yaşlı teyze: -Ama otoyolun girişinde 22 yazıyordu ve ben de bu kurala uymak istedim! Polis: -Teyzeciğim; o 22 otoyolun numarası. Bu yolda en az 50 km hızla gitmelisiniz. Yaşlı teyze: -Tamam,bundan sonra hızlanacağım. Polis tam kendi arabasına gidreken,gözü yine arkada oturan, hiç konuşmayan ve çok korkmuş 3 yaşlı teyzeye kaymış ve sürücü teyzeye sormuş: -Teyzeciğim bir şey sorabilir miyim? Bu arkada oturanların nesi var? Çok korkmuş gözüküyorlar, sanki dillerini yutmuşlar gibi! Yaşlı teyze: -Valla ben de anlamadım, 250 no'lu karayolundan çıktıktan beri böyleler... :blink: [/FONT][/B][/COLOR][/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
Hız Sınırı..:)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…