hizmete gideceğiz...

Gül-i İkra

Well-known member
Cevap: Hizmete Gideceğiz

Ben bırakırım ama... Denedim ama yapamadılar.. Nurum kardeşim Allah hizmette daim eylesin.. Bu yazılanları okuduğumda kat ve kat üzüntüm artıyor...

nurhadimi

üye Sorumlusu

Ben bırakırım ama... Denedim ama yapamadılar.. Nurum kardeşim Allah hizmette daim eylesin.. Bu yazılanları okuduğumda kat ve kat üzüntüm artıyor...

bırakabilmek kolay değil

bırakabileceğimi de şu an zannetmiyorum:( keşkeee keşke

ÜSTAD diyor ya keşke dememek için imanın kavi olması gerekir:( belki iman hakikatleri inkişaf ettiğinde bir gün olur:012:

Tarihci

Marmara Tarih

Zübeyir abi diyorki, büyük adam, savaşlar kazanan komutan değildir, ülkeler kuran adamlar değildir, ansiklopediler yazan adam değildir.. büyük adam davası için meşru lezzetlerinden bile feragat edebilen adamdır..

ana baba kardeş eş meşru lezzetlerdir.. üstad küçük yaşta ana babasından kardeşlerinden feragat etmiştir.. dünyada erkeğin tadabileceği cennet lezzetlerinden olan eş i ise davası için hiç aklına bile getirmemiştir. Hocaefendi de aynı şekilde küçük yaşta ana babası ve kardeşlerinden ayrılmış, üstad gibi hiç evlenmemiştir.. diğer abilerimizin hocalarımızın hayatlarına bakarsak böyle manzaralar görebilirz..

Allah kendini davasına adayan büyük adamlardan razı olsun..

nurhadimi

üye Sorumlusu

Zübeyir abi diyorki, büyük adam, savaşlar kazanan komutan değildir, ülkeler kuran adamlar değildir, ansiklopediler yazan adam değildir.. büyük adam davası için meşru lezzetlerinden bile feragat edebilen adamdır..

ana baba kardeş eş meşru lezzetlerdir.. üstad küçük yaşta ana babasından kardeşlerinden feragat etmiştir.. dünyada erkeğin tadabileceği cennet lezzetlerinden olan eş i ise davası için hiç aklına bile getirmemiştir. Hocaefendi de aynı şekilde küçük yaşta ana babası ve kardeşlerinden ayrılmış, üstad gibi hiç evlenmemiştir.. diğer abilerimizin hocalarımızın hayatlarına bakarsak böyle manzaralar görebilirz..

Allah kendini davasına adayan büyük adamlardan razı olsun..

amiiiiinnnnn

bizlerede ihlasla hizmet edebilmeyi nasip etsin

LEVLAK

Talebe
Bu Gün Durma Günü Değil, Terler Aksa Enseden,
Bir Deri Bir Kemik Kalsa Içimizde Her Beden,
Yorgunluğu Ve Yeteri Kaldirarak Türkçeden,
üçbeş Lokma Yutar Yutmaz, Hizmete Gideceğiz…

Durduracak Sebep Midir, Tufan Veya Zelzele?
Ne Yollarin Yarilmasi, Ne Gafilden Velvele,
şartlar Aman Vermesede, çektik Mi Bir Besmele,
Kollar Kanat Tutar Tutmaz, Hizmete Gideceğiz..

:030::030::030: