Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Hizmette sorumluluk anlayışı nedir sizce?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="teblið" data-source="post: 238002" data-attributes="member: 1011058"><p><strong>Halık_ı Rahman (c.c) razı olsun cümlenizden;Bir ders tadında istişare ve nasihat tadında olmuştur elh.. Hizmet konumuza iştiraklerinizden ötürü hepinize çok teşekkür ederim;</strong></p><p> </p><p><strong>Nerden nereye geldik..Nasibimizde bu güzel tesbit ve nasihatleri duymayı nasip eden Mevlaya milyon kere hamdler olsun..Şahsım adına ben nasihat payımı epeyce aldım Allah (c.c) razı olsun müslümanlardan..Fahr_i Kainat efendimiz buyrduya (sav) [ DİN NASİHATTİR]..isifade ettik elh ;</strong></p><p> </p><p><strong>Yavaş yavaş toparlarsak bu konumuzu ;</strong></p><p> </p><p><strong>Hz peygemberin (sav) veda haccına gitmek isterim evvela;Adeta o hacda insanlık beyyannemesi tebliğ eden RESUL U ZİŞAN ( sav)</strong></p><p><strong>Benden sonra siz ümmetime iki şey bırakıyorum..buna sımsıkı sarılırsanız kurtulursunuz inşl. KUR'AN'I KERİM VE SÜNNETİM;</strong></p><p> </p><p><strong>Evet kıymetli müslümanlar yolumuz şeriatımız 14 asır evvelinden belirlenip mühürlendi ;Çok sevdiğim bir sözüde zikretmeden geçemeyeceğim;Düşüncesini İslamlaştırmayan ,hayatını islamlaştıramaz,,</strong></p><p> </p><p><strong>YAZILAN TÜM YORUMLARI TEK TEK OKUYUNCA ŞU MADDELERİ ÇIKARDIM SONUÇ OLARAK;</strong></p><p> </p><p><strong>1..Evvela niyet çok önemlidir;Kudsi hadiste buyrulduğu üzere( Ammeller niyete göredir ) Düsturundan yola çıkmak gerek...</strong></p><p> </p><p><strong>2...Yapılacak hizmet İlahi rıza için olmalıdır ..Yani (Fİ SEBİLLİLLAH)</strong></p><p> </p><p><strong>3..Allah (c.c) için sevmeK Allah (c.c)için sevdirmek gerek;</strong></p><p> </p><p><strong>4..önemseyecek ,planlayacak ,ve benimseyeceksin hizmeti;</strong></p><p> </p><p><strong>5..İstikararlı olmak gerek;</strong></p><p><strong>6..Doğru öğrenecek ,yaşayacak ve yaşatacaksın</strong></p><p> </p><p><strong>7...Sır saklayacak ve itaatinde zerre kadar şüphe olmayacak..sıddıkıyet makamları itaatten geçer..;</strong></p><p> </p><p><strong>8..Sadık olacaksın ölümüne;</strong></p><p> </p><p><strong>9..Hizmette bıkkınlık yılmak dava kardeşlerini yarı yolda bırakmayacaksın;</strong></p><p> </p><p><strong>10 ..Çıkan engellere karşı sabırlı olup sebat göstereceksin;</strong></p><p> </p><p><strong>11.İzzet ne makamda ,ne malda ;İzzet Kamil imanda ve salih ameldedir;</strong></p><p> </p><p><strong>12...Hizmette öncü olacaksın;</strong></p><p> </p><p><strong>Evet kıymetli müslümanlar nacizane özetle böyle maddelemek istedim;</strong></p><p> </p><p><strong>BU NASİHATLER EVVELA KENDİ NEFSİM İÇİNDİR..NEFİSİMİN ISLAHI İÇİNDİR;nasihatlerde bulunan ve ufkumuzu genişleten tüm müslümanlara canı gönülden teşekkür ediyorum;,</strong></p><p> </p><p><strong>cenabı Hakk (c.c.) hizmetlerinizi izzeti dergahında kabul etsin..kurtuluşlarınız için Ruz_i Mahşerde beraatiniz olsun inşl;</strong></p><p> </p><p><strong>TEŞEKKÜRLER RİSALE FORUM ...biz nasiplendik elh..</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="teblið, post: 238002, member: 1011058"] [B]Halık_ı Rahman (c.c) razı olsun cümlenizden;Bir ders tadında istişare ve nasihat tadında olmuştur elh.. Hizmet konumuza iştiraklerinizden ötürü hepinize çok teşekkür ederim;[/B] [B]Nerden nereye geldik..Nasibimizde bu güzel tesbit ve nasihatleri duymayı nasip eden Mevlaya milyon kere hamdler olsun..Şahsım adına ben nasihat payımı epeyce aldım Allah (c.c) razı olsun müslümanlardan..Fahr_i Kainat efendimiz buyrduya (sav) [ DİN NASİHATTİR]..isifade ettik elh ;[/B] [B]Yavaş yavaş toparlarsak bu konumuzu ;[/B] [B]Hz peygemberin (sav) veda haccına gitmek isterim evvela;Adeta o hacda insanlık beyyannemesi tebliğ eden RESUL U ZİŞAN ( sav)[/B] [B]Benden sonra siz ümmetime iki şey bırakıyorum..buna sımsıkı sarılırsanız kurtulursunuz inşl. KUR'AN'I KERİM VE SÜNNETİM;[/B] [B]Evet kıymetli müslümanlar yolumuz şeriatımız 14 asır evvelinden belirlenip mühürlendi ;Çok sevdiğim bir sözüde zikretmeden geçemeyeceğim;Düşüncesini İslamlaştırmayan ,hayatını islamlaştıramaz,,[/B] [B]YAZILAN TÜM YORUMLARI TEK TEK OKUYUNCA ŞU MADDELERİ ÇIKARDIM SONUÇ OLARAK;[/B] [B]1..Evvela niyet çok önemlidir;Kudsi hadiste buyrulduğu üzere( Ammeller niyete göredir ) Düsturundan yola çıkmak gerek...[/B] [B]2...Yapılacak hizmet İlahi rıza için olmalıdır ..Yani (Fİ SEBİLLİLLAH)[/B] [B]3..Allah (c.c) için sevmeK Allah (c.c)için sevdirmek gerek;[/B] [B]4..önemseyecek ,planlayacak ,ve benimseyeceksin hizmeti;[/B] [B]5..İstikararlı olmak gerek;[/B] [B]6..Doğru öğrenecek ,yaşayacak ve yaşatacaksın[/B] [B]7...Sır saklayacak ve itaatinde zerre kadar şüphe olmayacak..sıddıkıyet makamları itaatten geçer..;[/B] [B]8..Sadık olacaksın ölümüne;[/B] [B]9..Hizmette bıkkınlık yılmak dava kardeşlerini yarı yolda bırakmayacaksın;[/B] [B]10 ..Çıkan engellere karşı sabırlı olup sebat göstereceksin;[/B] [B]11.İzzet ne makamda ,ne malda ;İzzet Kamil imanda ve salih ameldedir;[/B] [B]12...Hizmette öncü olacaksın;[/B] [B]Evet kıymetli müslümanlar nacizane özetle böyle maddelemek istedim;[/B] [B]BU NASİHATLER EVVELA KENDİ NEFSİM İÇİNDİR..NEFİSİMİN ISLAHI İÇİNDİR;nasihatlerde bulunan ve ufkumuzu genişleten tüm müslümanlara canı gönülden teşekkür ediyorum;,[/B] [B]cenabı Hakk (c.c.) hizmetlerinizi izzeti dergahında kabul etsin..kurtuluşlarınız için Ruz_i Mahşerde beraatiniz olsun inşl;[/B] [B]TEŞEKKÜRLER RİSALE FORUM ...biz nasiplendik elh..[/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Hizmette sorumluluk anlayışı nedir sizce?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…