Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Hocamın elini öpmek isterim
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="[y.EmRe]" data-source="post: 179545" data-attributes="member: 1002427"><p style="text-align: center"><strong><u><span style="color: #810081">Hocamın Elini Öpmek isterim</span></u></strong></p><p></p><p> </p><p style="text-align: center">Görüpte yüzünü rahatlayayım</p><p></p><p style="text-align: center">Duyupta sözünü ferahlayayım</p><p></p><p style="text-align: center">İstersen uykusuz sabahlayayım</p><p></p><p style="text-align: center">Ben hocamın elini öpmek isterim</p><p></p><p> </p><p> </p><p style="text-align: center">Allah ferman eyleye cenk edelim</p><p></p><p style="text-align: center">İmanla, şanla candan geçeyim</p><p></p><p style="text-align: center">İmansız kafire kefen biçeyim</p><p></p><p style="text-align: center">Ben hocamın elini öpmek isterim</p><p></p><p> </p><p> </p><p style="text-align: center">Destur de ki sofra kurulsun</p><p></p><p style="text-align: center">Sen iste bu vücut ister yorulsun</p><p></p><p style="text-align: center">İmansız kafirin eli kırılsın</p><p></p><p style="text-align: center">Ben hocamın elini öpmek isterim</p><p></p><p> </p><p> </p><p style="text-align: center">Konan insan bu alemden göçecek</p><p></p><p style="text-align: center">İsterse yar'dan, serden geçecek</p><p></p><p style="text-align: center">Yaşadıkça hem ekecek, hem biçecek</p><p></p><p style="text-align: center">Ben hocamın elini öpmek isterim</p><p></p><p> </p><p> </p><p style="text-align: center">Bütün kuşların ibadeti uçmak</p><p></p><p style="text-align: center">Benim görevim konup, göçmek</p><p></p><p style="text-align: center">Şu imanı da kalbime deşmek</p><p></p><p style="text-align: center">Ben hocamın elini öpmek isterim</p><p></p><p> </p><p> </p><p style="text-align: center">Karınca ki yaz boyunda çalışır</p><p></p><p style="text-align: center">Allah ister ise seven kavuşur</p><p></p><p style="text-align: center">İnsan kemale ererse hep sevgiyle sarışır</p><p></p><p style="text-align: center">Ben hocamın elini öpmek isterim</p><p></p><p> </p><p> </p><p style="text-align: center">Yaratmış Rabbim güzel konuşan dili</p><p></p><p style="text-align: center">Rengarenk açan dalında gülü</p><p></p><p style="text-align: center">Şakıdıkça name saçan bülbülü</p><p></p><p style="text-align: center">Ben hocamın elini öpmek isterim</p><p></p><p> </p><p> </p><p style="text-align: center">Kötüyü görünce, iyi kıymete biner</p><p></p><p style="text-align: center">Yanan iman ışığı nasıl söyle söner</p><p></p><p style="text-align: center">İnsan Allah aşkıyla mevlana'ya döner</p><p></p><p style="text-align: center">Ben hocamın elini öpmek isterim</p><p></p><p> </p><p> </p><p style="text-align: center">Seni tanımak bana nasip oldu</p><p></p><p style="text-align: center">Sevgisiz çok çiçek soldu</p><p></p><p style="text-align: center">Allah yolu en güzel yoldu</p><p></p><p style="text-align: center">Ben hocamın elini öpmek isterim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="[y.EmRe], post: 179545, member: 1002427"] [CENTER][B][U][COLOR=#810081]Hocamın Elini Öpmek isterim[/COLOR][/U][/B][/CENTER] [CENTER]Görüpte yüzünü rahatlayayım[/CENTER] [CENTER]Duyupta sözünü ferahlayayım[/CENTER] [CENTER]İstersen uykusuz sabahlayayım[/CENTER] [CENTER]Ben hocamın elini öpmek isterim[/CENTER] [CENTER]Allah ferman eyleye cenk edelim[/CENTER] [CENTER]İmanla, şanla candan geçeyim[/CENTER] [CENTER]İmansız kafire kefen biçeyim[/CENTER] [CENTER]Ben hocamın elini öpmek isterim[/CENTER] [CENTER]Destur de ki sofra kurulsun[/CENTER] [CENTER]Sen iste bu vücut ister yorulsun[/CENTER] [CENTER]İmansız kafirin eli kırılsın[/CENTER] [CENTER]Ben hocamın elini öpmek isterim[/CENTER] [CENTER]Konan insan bu alemden göçecek[/CENTER] [CENTER]İsterse yar'dan, serden geçecek[/CENTER] [CENTER]Yaşadıkça hem ekecek, hem biçecek[/CENTER] [CENTER]Ben hocamın elini öpmek isterim[/CENTER] [CENTER]Bütün kuşların ibadeti uçmak[/CENTER] [CENTER]Benim görevim konup, göçmek[/CENTER] [CENTER]Şu imanı da kalbime deşmek[/CENTER] [CENTER]Ben hocamın elini öpmek isterim[/CENTER] [CENTER]Karınca ki yaz boyunda çalışır[/CENTER] [CENTER]Allah ister ise seven kavuşur[/CENTER] [CENTER]İnsan kemale ererse hep sevgiyle sarışır[/CENTER] [CENTER]Ben hocamın elini öpmek isterim[/CENTER] [CENTER]Yaratmış Rabbim güzel konuşan dili[/CENTER] [CENTER]Rengarenk açan dalında gülü[/CENTER] [CENTER]Şakıdıkça name saçan bülbülü[/CENTER] [CENTER]Ben hocamın elini öpmek isterim[/CENTER] [CENTER]Kötüyü görünce, iyi kıymete biner[/CENTER] [CENTER]Yanan iman ışığı nasıl söyle söner[/CENTER] [CENTER]İnsan Allah aşkıyla mevlana'ya döner[/CENTER] [CENTER]Ben hocamın elini öpmek isterim[/CENTER] [CENTER]Seni tanımak bana nasip oldu[/CENTER] [CENTER]Sevgisiz çok çiçek soldu[/CENTER] [CENTER]Allah yolu en güzel yoldu[/CENTER] [CENTER]Ben hocamın elini öpmek isterim[/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Hocamın elini öpmek isterim
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…