Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Hoşçakal Aşkların En Güzeli......
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Livza" data-source="post: 108332" data-attributes="member: 8422"><p><span style="color: green"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'">Hoşçakal Aşkların En Güzeli......</span></span></span></p><p><span style="color: green"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"></span></span></span></p><p><span style="color: green"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'">Savrulur hayat tenimde eylül ufkumda yine kırıklıklar , ince sözler eliyor gibiyim , ömrüm sensizlikle sızlıyor ... </span></span></span></p><p><span style="color: green"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"></span></span></span></p><p><span style="color: green"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"></span></span></span></p><p><span style="color: green"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'">Sürgünüm , yaralarım kabuk bağlamış suskunlukla eriyorum, ölüm gibi içimdesin ...</span></span></span></p><p><span style="color: green"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"></span></span></span></p><p><span style="color: green"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"></span></span></span></p><p><span style="color: green"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'">Kalbim aklıma muhalif yine, saçlarım yağmuru özlemiş yürekten vurulmuşum, kanıyor içimde ırmaklar deli taylar gibiyim ... </span></span></span></p><p><span style="color: green"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"></span></span></span></p><p><span style="color: green"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"></span></span></span></p><p><span style="color: green"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'">Mutlu seherlerim olmadı benim , alnıma geceyi ördüm korkularla , üşümek çocuk kalbimle nede çok yakışıklı duruyor tenimde !</span></span></span></p><p><span style="color: green"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"></span></span></span></p><p><span style="color: green"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"></span></span></span></p><p><span style="color: green"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'">Değilmi ki seni sevmek birazda çölde üşümek demek ! </span></span></span></p><p><span style="color: green"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"></span></span></span></p><p><span style="color: green"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"></span></span></span></p><p><span style="color: green"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'">Ve sen umarsız kovuyorsun üşüyen hasretimi zifirisinde gecenin , ölüm pusuymuş dudaklarına ve ben sana yıldız olurum yolunun karanlığında... </span></span></span></p><p><span style="color: green"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"></span></span></span></p><p><span style="color: green"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"></span></span></span></p><p><span style="color: green"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'">Sar beni saçlarına kurbanın olam ! Düşlerimi aşındırma , ölen hüzün değil kalbimdir. </span></span></span></p><p><span style="color: green"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"></span></span></span></p><p><span style="color: green"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"></span></span></span></p><p><span style="color: green"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'">Ağıtlar ve lirik şiirlerde istemem ...</span></span></span></p><p><span style="color: green"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"></span></span></span></p><p><span style="color: green"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="color: darkorange"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 15px"></span></span></span></span></span></span></p><p><span style="color: green"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="color: darkorange"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 15px">Bir tek gözlerin gelsin cenazeme ... </span></span></span></span></span></span></p><p> </p><p style="text-align: right"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">alıntı....</span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Livza, post: 108332, member: 8422"] [COLOR=green][SIZE=3][FONT=Book Antiqua]Hoşçakal Aşkların En Güzeli...... Savrulur hayat tenimde eylül ufkumda yine kırıklıklar , ince sözler eliyor gibiyim , ömrüm sensizlikle sızlıyor ... Sürgünüm , yaralarım kabuk bağlamış suskunlukla eriyorum, ölüm gibi içimdesin ... Kalbim aklıma muhalif yine, saçlarım yağmuru özlemiş yürekten vurulmuşum, kanıyor içimde ırmaklar deli taylar gibiyim ... Mutlu seherlerim olmadı benim , alnıma geceyi ördüm korkularla , üşümek çocuk kalbimle nede çok yakışıklı duruyor tenimde ! Değilmi ki seni sevmek birazda çölde üşümek demek ! Ve sen umarsız kovuyorsun üşüyen hasretimi zifirisinde gecenin , ölüm pusuymuş dudaklarına ve ben sana yıldız olurum yolunun karanlığında... Sar beni saçlarına kurbanın olam ! Düşlerimi aşındırma , ölen hüzün değil kalbimdir. Ağıtlar ve lirik şiirlerde istemem ... [COLOR=darkorange][FONT=Arial Black][SIZE=4] Bir tek gözlerin gelsin cenazeme ... [/SIZE][/FONT][/COLOR][/FONT][/SIZE][/COLOR] [COLOR=#ff8c00][/COLOR] [RIGHT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=darkgreen]alıntı....[/COLOR][/SIZE][/FONT][/RIGHT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Hoşçakal Aşkların En Güzeli......
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…