Konuya cevap cer

Risaleforum'u öncelikle böyle bir başlık açtığı için kutlamak istiyorum.Evet,dün gece saatin geç olmasından dolayı yorumumu biraz kısa tuttum şimdi ise aklıma gelenleri biraz daha yazmak istiyorum;

*Film'de üstadın gözüne taktığı o gözlük o kadar tuhafıma ve garibime gittiki anlatamam.Sarığın altında duran o gözlük hiç olmuş mu Allah aşkına!

* O eldeki sepet hiç olmamış.Sepeti tutuş biçimi başlı başına kaos.O sepetle ancak üzüm toplanır.

* Üstad La ilahe illallah diyor ama gerisi söylenmiyor.Oysa üstad bu hususta çok hassas biri.Orasıda olmamış.

*Üstad hazretleri insanları selamlarken filmin yönetmeninin de orada olması ayrı bir başarısızlıktır.Sanki üstad,yönetmen için bak sen bu filmi yaptın ben sana teşekkür etmek istiyorum der gibi bir hava verilmiş.Tabi benim düşüncem.

*Deli konusuna gelince burada yönetmeni eleştirmekte hata yapmış olabilirim.Çünkü;Hür adam'daki deli,yönetmenin değişilmeyen delisi,rolü hep aynı amcanın.

*Ayrıca benim bulunduğum semtte ve çevresinde ''Hür Adam''filmi en dip en alt salonlarda oynatılıyor.Doluluk oranı şehir ve semtlere göre değişebilir.Burada maalesef izlenme seviyesi düşük.

*cesurluk konusuna gelince üstad çokkkkkk daha cesur biri...

*Duygulandığım yerler oldu bu da bir gerçek.

*Bu bir başlangıçtır.İnşaAllah...İlerleyen zamanlarda çok daha iyilerini izlemek nasip olur.

Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)