bu bir ilk .. ve hiç kimse ayağa kalktığı andan itibaren kusursuz yürüyemez, sendeler, düşer. ve yeniden kalkar, yeniden dener yeniden, yeniden .. ve kusursuz koşmaya yaklaşır ..
inşallah bu film de çok çok daha güzelleri için bir ilk adım olur ve çok daha sağlam yapıtlar ortaya çıkar.
böylesi büyük bir dava içindeki böylesi büyük bürhanların sahneye taşınmaya çalışılması, zor ve cesaret isteyen bir işti, bu cesareti gösrterip emek verenlerden Allah ebeden razı olsun ihlaslarını artırsın. amin.
evet çok eksikler, çok geçiştirmeler, çok sıradanlıklar .. vs var. sıradan bir romanın bile filmi çekildiğinde, romanı okuyanlar filmdeki çok fazla eksikleri hemen fark ederler..
kaldı ki bu film; hayatı, eserleri, ekmek su gibi yenilip içilen istifade edilen bir insanın, bir davanın, bir hakikatin filmi olmaya çalıştı. bu kadar özümsenen hakikatlerin sahnede izlenme düşüncesi, ister istemez bir sürü beklenti oluşturuyor..
olumsuzlukları yazmak istemiyorum, iki ağabeyim buradaki mesajlarında hislerimi tercuman etmişler.
öyle yada böyle çok ses getirdi, gösterime girdiğinden bu güne izlenme rekorları kırdı, çok insanın dikkatini çekti, ve inşallah hiç bilmeyen, yanlış tanıyan çok insanın da fikirlerini biraz olsun değiştirmeye vesile olacak.
ve inşallah çok çok daha güzelleri için bir ilk adım olacak..
Cenab-ı Hak muvaffak etsin, daim etsin, kemale ulaştırsın inşallah ..