Konuya cevap cer

NURCULAR kaliteden anlayan insanlar olmaları elzemdir!

Daha 1 dk lık bir fragmanda elindeki sepetle başındaki o şekilsiz sarıkla yalpalayarak yürüyebilen ENDAMSIZ HEYBETSİZ bir karakter olarak sergilendiğini gördüğüm gün bu filmin üstüne kocaman bir çizik attım!

Nurları tanımayan insanlara su-i zanlara sebeb olacak afişlerdeki o korkuç yüz ifadesini hiç sormayın bana! Yerle bir edilmiş engin bir şefkat katlidir bu afişler!

Ayrıca:

O karakter basit bir karakter değil, yüzden benzemesi şart değil, HEYBETİ benzemeliydi o rolü oynayanın!

Ne izlerim ne de kimseye tavsiye ederim, yukarıda izleyip de fikrini yazanların eksik gördüğü noktaların hepsini o izlemeye tahammül edebildiğim 1 dk lık fragmanda sezmiştim zaten.

Çok uzatmaya gerek yok;

Bu filmi herhangi bir artist değil bir NUR TALEBESİ oynamalı!

Bunu hakkını vererek yapabilecek milyonlarca NUR TALEBESİ var!

Ayrıca yönetmen bu işin hakkını verebilecek biri olmalı, bence İsmail Güneş çekmeli bu filmi..

En azından filmin her karesini hangi oyuncu hangi yüz ifadesi ile doldurur onu ince ayar edebilecek biri.

ÇİZME filminin hakkını gerçekten vermiş bir yönetmendi..GÜNEŞ bize bir BEDİÜZZAMAN filmi çekmeli..

Ve tabi bir de en azından bu yapımın yönetmeninin gafları gibi filme özür dilenen gafları olmazdı belki..

Filimden çok yönetmenin gafları zarar verdi ve verecek!

Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)