Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Hüzün Dur..! Kaldır Ellerini...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="m_safiturk" data-source="post: 5841" data-attributes="member: 183"><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><strong>Ne kadar mevsimi geçti dedimse,</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><strong>Geçmedi…</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><strong>Bilge sesiyle söyledi;</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><strong>Hayat oldukça hüzün olacaktır…</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><strong>Aşıma karışmış…</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><strong>Başıma dolanmış…</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><strong>Gönlüme yamanmış…</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><strong>Silkeliyorum hayal penceremden,</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><strong>Kalbimin balkonuna düşüyor…</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><strong>Kalsın ayaz’i bir yalnızlıkta diyorum..</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><strong>Melül melül bakıyor.</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><strong>Acıyıp bahtıma sarıyorum…</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><strong>Kor mudur?Gül müdür..sürgün müdür ?leyalim</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><strong>Onsuz olmuyor…</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><strong>Bazı bir başka tadı var…</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><strong>Rengine göre…</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><strong>Zaman ilerledikçe neharım;</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><strong>Bir başka yakıyor…</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><strong>Abanmış kirpiklerime</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><strong>İki damlalık devam var aşağı çekiyor…</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><strong>Kırkladım say adını</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><strong>Ar mıdır? Kar mıdır? Şakaklarıma yağıyor…</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><strong>Al başını git desem,</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><strong>Gurbeti benim…</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><strong>Vefamda bulduğum oldu onu</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><strong>Duamı karışlarken…</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><strong>Orada çok rana duruyor…</strong></span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><strong>Hüzün dur…!</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><strong>Kaldır ellerini ömür gidiyor…</strong></span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 15px"><strong>m_safiturk</strong></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="m_safiturk, post: 5841, member: 183"] [FONT=Courier New][SIZE=4][B]Ne kadar mevsimi geçti dedimse,[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=4][B]Geçmedi…[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=4][B]Bilge sesiyle söyledi;[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=4][B]Hayat oldukça hüzün olacaktır…[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=4][B]Aşıma karışmış…[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=4][B]Başıma dolanmış…[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=4][B]Gönlüme yamanmış…[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=4][B]Silkeliyorum hayal penceremden,[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=4][B]Kalbimin balkonuna düşüyor…[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=4][B]Kalsın ayaz’i bir yalnızlıkta diyorum..[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=4][B]Melül melül bakıyor.[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=4][B]Acıyıp bahtıma sarıyorum…[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=4][B]Kor mudur?Gül müdür..sürgün müdür ?leyalim[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=4][B]Onsuz olmuyor…[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=4][B]Bazı bir başka tadı var…[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=4][B]Rengine göre…[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=4][B]Zaman ilerledikçe neharım;[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=4][B]Bir başka yakıyor…[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=4][B]Abanmış kirpiklerime[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=4][B]İki damlalık devam var aşağı çekiyor…[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=4][B]Kırkladım say adını[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=4][B]Ar mıdır? Kar mıdır? Şakaklarıma yağıyor…[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=4][B]Al başını git desem,[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=4][B]Gurbeti benim…[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=4][B]Vefamda bulduğum oldu onu[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=4][B]Duamı karışlarken…[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=4][B]Orada çok rana duruyor…[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=4][B]Hüzün dur…![/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=4][B]Kaldır ellerini ömür gidiyor…[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=4][B]m_safiturk[/B][/SIZE][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Hüzün Dur..! Kaldır Ellerini...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…