http://parkingmusic.com/files/Enstrumantal_-_Huezuen.mp3 Gün Olur Hér Alév Küllenir.....
B _bamteli_ Well-known member 17 Eki 2009 #2 Cevap: ...HüZüN SeVeRLeRe... This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 570x543. This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 600x600.
Cevap: ...HüZüN SeVeRLeRe... This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 570x543. This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 600x600.
B bardak Well-known member 17 Eki 2009 #4 Cevap: ...HüZüN SeVeRLeRe... Sayfada ki resimler çok hoşlar... AMAAAAAAAAAAAA... Onuda özelden yazayım ...
Cevap: ...HüZüN SeVeRLeRe... Sayfada ki resimler çok hoşlar... AMAAAAAAAAAAAA... Onuda özelden yazayım ...
B _bamteli_ Well-known member 17 Eki 2009 #5 Cevap: ...HüZüN SeVeRLeRe... bardak' Alıntı: Sayfada ki resimler çok hoşlar... AMAAAAAAAAAAAA... Onuda özelden yazayım ... Genişletmek için tıkla ... Elestiri kardesim benim... beni elestirmeniz cok güzel....
Cevap: ...HüZüN SeVeRLeRe... bardak' Alıntı: Sayfada ki resimler çok hoşlar... AMAAAAAAAAAAAA... Onuda özelden yazayım ... Genişletmek için tıkla ... Elestiri kardesim benim... beni elestirmeniz cok güzel....
B bardak Well-known member 17 Eki 2009 #6 Eleştirmek mi ne haddime kuzum... Sadece daha güzeli yakalamak için...
B _bamteli_ Well-known member 17 Eki 2009 #7 bardak' Alıntı: Eleştirmek mi ne haddime kuzum... Sadece daha güzeli yakalamak için... Genişletmek için tıkla ... cok tesekkürler....biliyorum....:045:
bardak' Alıntı: Eleştirmek mi ne haddime kuzum... Sadece daha güzeli yakalamak için... Genişletmek için tıkla ... cok tesekkürler....biliyorum....:045: