Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Hüzün
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="karia" data-source="post: 158134" data-attributes="member: 7490"><p><span style="color: Purple"><strong>HÜZÜN SAYFASİ </strong></span></p><p><span style="color: Purple"></span><span style="color: Purple">Kalplerde yaşayanlar asla ölmezler</span></p><p><span style="color: Purple">Hüzün öylesine dilsizki...</span></p><p><span style="color: Purple">Ay'ı pırıltısıyla parlayan gözlerini görmesemde yıldızlara bakarken isterim gözlerini gözlerimde</span></p><p><span style="color: Purple">Yürek vurgunu nedir bilirmisin?</span></p><p><span style="color: Purple">isyan ettimi yüregin diline ve yürek ülkendeki yarayı anlatabildimi dudakların</span></p><p><span style="color: Purple">Kelimeler hiç ihanet ettimi sana onlara en cok ihtiyacın olduğunda</span></p><p><span style="color: Purple">Beni hep o anlarda terkettiler</span></p><p><span style="color: Purple">Lal olur dilin, mühürlenir yüreğin sessizlik çok kalabalık gelir yüreğine ve gözlerin yere eğer bakışlarını duymasın ister hiç kimse ızdırabını,</span></p><p><span style="color: Purple">hiç hayal kurdunmu gecenin karasına aldırmadan</span></p><p><span style="color: Purple">Gökyüzünün en uçuk mavisi kadar saf ve yapmacıksızca...</span></p><p><span style="color: Purple">Dokundunmu Bulutlara</span></p><p><span style="color: Purple">Yagmur tenine düşünce titredinmi, üşüdünmü sessizce</span></p><p><span style="color: Purple">Her adımın ayrılık oldumu senin</span></p><p><span style="color: Purple">Kaldırımlarda dinlemek ayakabılarının sesini</span></p><p><span style="color: Purple">ellerin cebinde olmalı ve bedenin yanında olmalı düsüncelerin</span></p><p><span style="color: Purple">en olmadık uçuk yerlere gitmeli</span></p><p><span style="color: Purple">GÖZ KAPAKLARINDA HÜZÜN TİTREDİMİ HİÇ</span></p><p><span style="color: Purple">Masum olmalı bu hüzün bir çocuk gibi</span></p><p><span style="color: Purple">yanaklarindan süzülmesi için bir ömür geçmeli rüzgar, </span></p><p><span style="color: Purple">ağlıyorum nedenini bilmeden</span></p><p><span style="color: Purple">Gün, mü suçlu gece mi anlıyamadım</span></p><p><span style="color: Purple">Yıldızlar göz kırpıyor gökyüzünden yüreğime</span></p><p><span style="color: Purple"></span></p><p><span style="color: Purple">Hüzün öylesine dilsizki......</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="karia, post: 158134, member: 7490"] [COLOR=Purple][B]HÜZÜN SAYFASİ [/B] [/COLOR][COLOR=Purple]Kalplerde yaşayanlar asla ölmezler Hüzün öylesine dilsizki... Ay'ı pırıltısıyla parlayan gözlerini görmesemde yıldızlara bakarken isterim gözlerini gözlerimde Yürek vurgunu nedir bilirmisin? isyan ettimi yüregin diline ve yürek ülkendeki yarayı anlatabildimi dudakların Kelimeler hiç ihanet ettimi sana onlara en cok ihtiyacın olduğunda Beni hep o anlarda terkettiler Lal olur dilin, mühürlenir yüreğin sessizlik çok kalabalık gelir yüreğine ve gözlerin yere eğer bakışlarını duymasın ister hiç kimse ızdırabını, hiç hayal kurdunmu gecenin karasına aldırmadan Gökyüzünün en uçuk mavisi kadar saf ve yapmacıksızca... Dokundunmu Bulutlara Yagmur tenine düşünce titredinmi, üşüdünmü sessizce Her adımın ayrılık oldumu senin Kaldırımlarda dinlemek ayakabılarının sesini ellerin cebinde olmalı ve bedenin yanında olmalı düsüncelerin en olmadık uçuk yerlere gitmeli GÖZ KAPAKLARINDA HÜZÜN TİTREDİMİ HİÇ Masum olmalı bu hüzün bir çocuk gibi yanaklarindan süzülmesi için bir ömür geçmeli rüzgar, ağlıyorum nedenini bilmeden Gün, mü suçlu gece mi anlıyamadım Yıldızlar göz kırpıyor gökyüzünden yüreğime Hüzün öylesine dilsizki......[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Hüzün
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…