Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Dua Ediyorum
Hz.Ali´den (k.v.) İbretli ve Eğitici Bir Dua
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ABDULLAH4" data-source="post: 274794" data-attributes="member: 1004566"><p><span style="color: #A52A2A"><span style="font-size: 12px">Dünyanın azıcık bela ve cezası ve ondaki zorluklar karşısında benim tahammülsüzlüğümü sen biliyorsun; halbuki dünyadaki bela ve zorlukların devamı az, tahammülü kolay ve süresi kısadır; o halde nasıl tahammül edeyim ahiretteki belaya; orada meydana gelecek büyük zorluk ve acılara’</span></span></p><p><span style="color: #A52A2A"><span style="font-size: 12px">Halbu ki o belanın müddeti uzun ve süreklidir ve ehline bir hafifletme de olmaz.</span></span></p><p><span style="color: #A52A2A"><span style="font-size: 12px">Çünkü bu azap ancak, senin intikam ve gazabından kaynaklanır.</span></span></p><p><span style="color: #A52A2A"><span style="font-size: 12px">Bu ise göklerin ve yerin dayanamayacağı bir şey. </span></span></p><p><span style="color: #A52A2A"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="color: #A52A2A"><span style="font-size: 12px">Ey Seyyidim! O zaman senin güçsüz, zelil, hakir, muhtaç ve biçare bir kulun olan ben nasıl dayanabilirim.</span></span></p><p><span style="color: #A52A2A"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="color: #A52A2A"><span style="font-size: 12px">Ey Mabudum, Rabbim, Seyydim ve ey Mevlam! Hangi şeyden dolayı sana şikayette bulunayım ve hangisi için ağlayıp sızlayayım’ Azabın elem ve şiddetine mi’ Yoksa belanın devamı ve süresinin uzunluğuna mı’</span></span></p><p><span style="color: #A52A2A"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="color: #A52A2A"><span style="font-size: 12px">Eğer bana ceza çektirmek için düşmanların yanında yer verirsen, ve bela ehliyle beni bir araya toplarsan, beni dostların ve velilerinden ayırırsan, Ey Mabudum, Ey Seyyidim, Mevlam ve Rabbim! azabına tahammül edebilecek olsam bile, senin ayrılığına nasıl dayanabilirim’</span></span></p><p><span style="color: #A52A2A"><span style="font-size: 12px">Diyelim ki ateşinin hararetine dayandım, ama keremine nazar etmekten mahrum olmama nasıl sabredeyim’</span></span></p><p><span style="color: #A52A2A"><span style="font-size: 12px">Yahut affını ümit ettiğim halde ateşe nasıl gireyim.</span></span></p><p><span style="color: #A52A2A"><span style="font-size: 12px"></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ABDULLAH4, post: 274794, member: 1004566"] [COLOR=#A52A2A][SIZE=3]Dünyanın azıcık bela ve cezası ve ondaki zorluklar karşısında benim tahammülsüzlüğümü sen biliyorsun; halbuki dünyadaki bela ve zorlukların devamı az, tahammülü kolay ve süresi kısadır; o halde nasıl tahammül edeyim ahiretteki belaya; orada meydana gelecek büyük zorluk ve acılara’ Halbu ki o belanın müddeti uzun ve süreklidir ve ehline bir hafifletme de olmaz. Çünkü bu azap ancak, senin intikam ve gazabından kaynaklanır. Bu ise göklerin ve yerin dayanamayacağı bir şey. Ey Seyyidim! O zaman senin güçsüz, zelil, hakir, muhtaç ve biçare bir kulun olan ben nasıl dayanabilirim. Ey Mabudum, Rabbim, Seyydim ve ey Mevlam! Hangi şeyden dolayı sana şikayette bulunayım ve hangisi için ağlayıp sızlayayım’ Azabın elem ve şiddetine mi’ Yoksa belanın devamı ve süresinin uzunluğuna mı’ Eğer bana ceza çektirmek için düşmanların yanında yer verirsen, ve bela ehliyle beni bir araya toplarsan, beni dostların ve velilerinden ayırırsan, Ey Mabudum, Ey Seyyidim, Mevlam ve Rabbim! azabına tahammül edebilecek olsam bile, senin ayrılığına nasıl dayanabilirim’ Diyelim ki ateşinin hararetine dayandım, ama keremine nazar etmekten mahrum olmama nasıl sabredeyim’ Yahut affını ümit ettiğim halde ateşe nasıl gireyim. [/SIZE][/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Dua Ediyorum
Hz.Ali´den (k.v.) İbretli ve Eğitici Bir Dua
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…