Normal
Bende bu yaziyi eklerden çok dua etmistim bu konuya dair akabinde meyvesini aldim. Allah kabul buyurur ins. kardeslerimizin yardimlarini.. Ne mutlu o ve onun gibi olan kardeslere s1dd1k1yetimizi ölçmek gerekir. Bu dönem Medine dönemi, genisleme kuvvetlenme dönemi ins. Bizler sadece s1dd1k1yet degil ayn1 zamanda güven ve emniyet temsilcileri olmaliyiz ins. Hizmet bu noktada belki sürat kazaniyor. Yoksa keklerle böreklerle yol almaya çalisiyoruz, hangi çagda bu kadar kolay Riza-i ilahi kazan1lmaya çalisilmis, hiçbir dönemde bu kadar kolay olmadi. Allah bu lutfu bizlerden almasin ins.. Ne büyük bir lutuftur ki Allah kendi davas1na istihdam etmis..Ve nimete sükür olarak hizmet etmeliyiz ins..
Bende bu yaziyi eklerden çok dua etmistim bu konuya dair akabinde meyvesini aldim. Allah kabul buyurur ins. kardeslerimizin yardimlarini.. Ne mutlu o ve onun gibi olan kardeslere s1dd1k1yetimizi ölçmek gerekir. Bu dönem Medine dönemi, genisleme kuvvetlenme dönemi ins. Bizler sadece s1dd1k1yet degil ayn1 zamanda güven ve emniyet temsilcileri olmaliyiz ins. Hizmet bu noktada belki sürat kazaniyor. Yoksa keklerle böreklerle yol almaya çalisiyoruz, hangi çagda bu kadar kolay Riza-i ilahi kazan1lmaya çalisilmis, hiçbir dönemde bu kadar kolay olmadi. Allah bu lutfu bizlerden almasin ins.. Ne büyük bir lutuftur ki Allah kendi davas1na istihdam etmis..
Ve nimete sükür olarak hizmet etmeliyiz ins..