Normal
Allah razı olsun.Dinledim Hoca Efendinin yorumunu.Güzel yorumlamış mehdi meselesini.Yukarıda bahsettiğim Peygamber Efendimizin mücadelesini anlamış insanların gitmesi gerektiği yolu ve o yolun üzerindeki insanlara da mehdi denebileceği ana fikrini çıkardım.Hoca Efendi de mehdiyi şahıs değilde şahsı manevi olarak tarif etmiş.Yukarıdaki Mustafa İslamoğlu nun videosundaki izahta bunun gibi.Zor dönemlerde İslamın dirilişi için çalışacak insanlara mehdi denilmesinde bir sakınca yoktur olarak anladım.
Allah razı olsun.Dinledim Hoca Efendinin yorumunu.Güzel yorumlamış mehdi meselesini.
Yukarıda bahsettiğim Peygamber Efendimizin mücadelesini anlamış insanların gitmesi gerektiği yolu ve o yolun üzerindeki insanlara da mehdi denebileceği ana fikrini çıkardım.Hoca Efendi de mehdiyi şahıs değilde şahsı manevi olarak tarif etmiş.Yukarıdaki Mustafa İslamoğlu nun videosundaki izahta bunun gibi.Zor dönemlerde İslamın dirilişi için çalışacak insanlara mehdi denilmesinde bir sakınca yoktur olarak anladım.