Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Sorularla İslamiyet
hz. mehdi ve hz isa gelecek...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ademyakup" data-source="post: 236238" data-attributes="member: 1009927"><p>işte kardeşim,açıkça mehdi bilinmeyecek...</p><p> </p><p>ama senin anladığın tarzda mehdi gelmiyecek...bir anda harika işler yapan tabiri caizse mucize gösteren mehdi gelmiyecek..</p><p> </p><p>öyle bir mehdiden hadis bahsedmiyor..</p><p> </p><p>herşey zamanla olur.kainattaki adetullah kanunlarına uyarak olur..</p><p> </p><p>herkes bir anda imanlı olmuyacak..</p><p> </p><p>çalışmakla,gayretle,ihlasla,sadakatla oluyor.bu da zaman istiyor..</p><p> </p><p>risalei nur değişmemiş kardeşim..en son üstad nasıl tashih etmişse öyle kalmış...</p><p> </p><p>bu şahit sungur abi var,said özdemir abi var,abdullah yeğin abi,salih özcan abe,ahmet aytimur abe,kırkıncı hoca,mehmet kutlular abeler ,mehmet fırıncı abiler vardır...</p><p> </p><p>bunlara sorunuz..bir sorduk bize dediler..kesinlikle bir tek kelime değişmemiş...sadece eski saiddin bazı kelşmelerini bizzat üstad kendisi tashih etmiştir diyorlar..hepsi bunun altına imzasını atıyorlar...</p><p> </p><p>mehdi meselesini risalei nurun anlattığı tarzda bilmemiz lazımdır.</p><p> </p><p>mehdi açıkça,ben mehdi diyemiyecek..izin yok..imtihan sırrınca..</p><p> </p><p>o zaman yaptığı icraatlarından tanılır..ama olağanüstü kimse beklemeyiniz...</p><p> </p><p>ben size mehdi şudur diyemem...</p><p> </p><p>çünkü benim aldığım ilme göre mehdi ile senin aldığın ilme göre mehdi aynı değildir..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ademyakup, post: 236238, member: 1009927"] işte kardeşim,açıkça mehdi bilinmeyecek... ama senin anladığın tarzda mehdi gelmiyecek...bir anda harika işler yapan tabiri caizse mucize gösteren mehdi gelmiyecek.. öyle bir mehdiden hadis bahsedmiyor.. herşey zamanla olur.kainattaki adetullah kanunlarına uyarak olur.. herkes bir anda imanlı olmuyacak.. çalışmakla,gayretle,ihlasla,sadakatla oluyor.bu da zaman istiyor.. risalei nur değişmemiş kardeşim..en son üstad nasıl tashih etmişse öyle kalmış... bu şahit sungur abi var,said özdemir abi var,abdullah yeğin abi,salih özcan abe,ahmet aytimur abe,kırkıncı hoca,mehmet kutlular abeler ,mehmet fırıncı abiler vardır... bunlara sorunuz..bir sorduk bize dediler..kesinlikle bir tek kelime değişmemiş...sadece eski saiddin bazı kelşmelerini bizzat üstad kendisi tashih etmiştir diyorlar..hepsi bunun altına imzasını atıyorlar... mehdi meselesini risalei nurun anlattığı tarzda bilmemiz lazımdır. mehdi açıkça,ben mehdi diyemiyecek..izin yok..imtihan sırrınca.. o zaman yaptığı icraatlarından tanılır..ama olağanüstü kimse beklemeyiniz... ben size mehdi şudur diyemem... çünkü benim aldığım ilme göre mehdi ile senin aldığın ilme göre mehdi aynı değildir.. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Sorularla İslamiyet
hz. mehdi ve hz isa gelecek...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…