Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Tasavvuf
Mevlana ve Mevlevilik
Hz.Mevlana'ya Göre Sema
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="_bamteli_" data-source="post: 161220" data-attributes="member: 15023"><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="color: royalblue"><strong><span style="font-size: 18px"><span style="color: magenta">Ben çok eskiden sana gönül vermiştim, şimdi gel de sana canımı vereyim...</span></span></strong></span></span></span><strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: royalblue">• Ey Yusuf, gözleri görmeyen Yakup'a gel. Ey gözlerde gizlenmis olan îsa, sen de su gök kubbenin üstünden hir görün...</span></span></span></strong></p><p></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="color: royalblue">• Ayrılıktan ötürü gündüz karardı, gece gibi oldu. Gönlüm yay gibi idi, inceldi ok gibi oldu. Dertli Yakup ihtiyarladı, ey genç Yüsuf artık gel!</span></span></span></strong></p><p></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="color: royalblue">• Ey îmran oglu Müsa! Senin Hakk'a yalvarman için, ne Tur-ı Sîna'lar var! îsrail ogulları buzagıya tapıyorlar. Artık Tur-ı Sîna'dan dön!... Bizi kurtarmaya gel!</span></span></span></strong></p><p></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="color: royalblue">• Benzim safran gibi sarardı. Boynum büküldü, çene düstü. Beden mezarında sıkıstım kaldım. Ey rühu darlıktan kurtaran, rahata kavusturan! Gel, beni benden, beni bedenden kurtar!</span></span></span></strong></p><p></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="color: royalblue">• Hz. Muhammed'i (sas) gözleyen gözüm, gamınla sana müstakım diyor. "Biz seni ancak alemlere rahmet olarak gönderdik." ayetinin sırrı, gel de o dagınık saçlar arasından yüzünü göster!" Enbiy Suresi 21/107. ayete isaret var."</span></span></span></strong></p><p></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="color: royalblue">• Sen, öyle büyüksün, öyle büyük bir nür kaynagısın ki, su günes senin nuruna karsı sanki aksam kızıllıgı, ey bütün dünya padisahlarını geride bırakan,, azîz varlık, ey Hakk ile gören göz, ey her seyi bilen gönül! Gel!</span></span></span></strong></p><p></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="color: royalblue">• Dünyada mevcut bütün canlar, sana karsı canlıktan çıkıyorlar, beden oluyorlar. Halbuki sen, cansın, canlar canısın, cansız beden ne ise yarar? Ben çok eskiden, sana gönül vermistim. Gel, ey sevgili gel de simdi sana canımı da vereyim!</span></span></span></strong></p><p></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="color: royalblue">• Ey-sevgili, ilacım de sensin, çarem de sensin. Yüz parça olmus gönlünnün nuru da sensin, çaresiz gönlümde, senden baska ne varsa hepsi yok oldu, beni kimsesiz bırakma! Gel!</span></span></span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="_bamteli_, post: 161220, member: 15023"] [SIZE=3][FONT=Palatino Linotype][COLOR=royalblue][B][SIZE=5][COLOR=magenta]Ben çok eskiden sana gönül vermiştim, şimdi gel de sana canımı vereyim...[/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR][/FONT][/SIZE][B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=royalblue]• Ey Yusuf, gözleri görmeyen Yakup'a gel. Ey gözlerde gizlenmis olan îsa, sen de su gök kubbenin üstünden hir görün...[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][SIZE=3][FONT=Palatino Linotype][COLOR=royalblue]• Ayrılıktan ötürü gündüz karardı, gece gibi oldu. Gönlüm yay gibi idi, inceldi ok gibi oldu. Dertli Yakup ihtiyarladı, ey genç Yüsuf artık gel![/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Palatino Linotype][COLOR=royalblue]• Ey îmran oglu Müsa! Senin Hakk'a yalvarman için, ne Tur-ı Sîna'lar var! îsrail ogulları buzagıya tapıyorlar. Artık Tur-ı Sîna'dan dön!... Bizi kurtarmaya gel![/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Palatino Linotype][COLOR=royalblue]• Benzim safran gibi sarardı. Boynum büküldü, çene düstü. Beden mezarında sıkıstım kaldım. Ey rühu darlıktan kurtaran, rahata kavusturan! Gel, beni benden, beni bedenden kurtar![/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Palatino Linotype][COLOR=royalblue]• Hz. Muhammed'i (sas) gözleyen gözüm, gamınla sana müstakım diyor. "Biz seni ancak alemlere rahmet olarak gönderdik." ayetinin sırrı, gel de o dagınık saçlar arasından yüzünü göster!" Enbiy Suresi 21/107. ayete isaret var."[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Palatino Linotype][COLOR=royalblue]• Sen, öyle büyüksün, öyle büyük bir nür kaynagısın ki, su günes senin nuruna karsı sanki aksam kızıllıgı, ey bütün dünya padisahlarını geride bırakan,, azîz varlık, ey Hakk ile gören göz, ey her seyi bilen gönül! Gel![/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Palatino Linotype][COLOR=royalblue]• Dünyada mevcut bütün canlar, sana karsı canlıktan çıkıyorlar, beden oluyorlar. Halbuki sen, cansın, canlar canısın, cansız beden ne ise yarar? Ben çok eskiden, sana gönül vermistim. Gel, ey sevgili gel de simdi sana canımı da vereyim![/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Palatino Linotype][COLOR=royalblue]• Ey-sevgili, ilacım de sensin, çarem de sensin. Yüz parça olmus gönlünnün nuru da sensin, çaresiz gönlümde, senden baska ne varsa hepsi yok oldu, beni kimsesiz bırakma! Gel![/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Tasavvuf
Mevlana ve Mevlevilik
Hz.Mevlana'ya Göre Sema
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…