Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
İBADULLAH-şiir
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="msp1955" data-source="post: 105089"><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #000000">İBADULLAH</span></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #000000">Mülkümden çık derse Allah. </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #000000">Gidecek yer varmı? ,İbadullah. </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #000000">Ümmetim dermi? ,Resulullah. </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #000000">Ne yapmaktasın? ,İbadullah. </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #000000"></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #000000">Batının çarkını döndürmektesin. </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #000000">Haç’a selam göndermektesin. </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #000000">Hala sefahatte eğlenmektesin.. </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #000000">Söyle,Sen kimsin? ,İbadullah. </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #000000"></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #000000">Allah’ın düşmanına dost oldun. </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #000000">Başını kuma soktun kurtuldun. </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #000000">Şimdi,cehennemde unutuldun. </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #000000">Seni kim kurtarır? ,İbadullah. </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #000000"></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #000000">Yol gösterdi,Kelamullah. </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #000000">Yolumdur dedi,Resulullah. </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #000000">İkaz ettinmi? ,gördüğün ikrah. </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #000000">Hangi yoldasın? ,İbadullah.</span></span></p><p style="text-align: left"><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ffffff">Mehmet Selim Polat</span></span></strong></p><p></p><p><a href="http://sites.google.com/site/kalptekisiirlerim/Home/vekillere-inanmadim-ki" target="_blank"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #336699"><strong>Vekillere İnanmadım ki.</strong></span></span></a></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="msp1955, post: 105089"] [SIZE=4][COLOR=#000000]İBADULLAH[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#000000]Mülkümden çık derse Allah. Gidecek yer varmı? ,İbadullah. Ümmetim dermi? ,Resulullah. Ne yapmaktasın? ,İbadullah. Batının çarkını döndürmektesin. Haç’a selam göndermektesin. Hala sefahatte eğlenmektesin.. Söyle,Sen kimsin? ,İbadullah. Allah’ın düşmanına dost oldun. Başını kuma soktun kurtuldun. Şimdi,cehennemde unutuldun. Seni kim kurtarır? ,İbadullah. Yol gösterdi,Kelamullah. Yolumdur dedi,Resulullah. İkaz ettinmi? ,gördüğün ikrah. Hangi yoldasın? ,İbadullah.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4] [/SIZE][LEFT][B][SIZE=4][COLOR=#ffffff]Mehmet Selim Polat[/COLOR][/SIZE][/B][/LEFT] [URL="http://sites.google.com/site/kalptekisiirlerim/Home/vekillere-inanmadim-ki"][SIZE=4][COLOR=#336699][B]Vekillere İnanmadım ki.[/B][/COLOR][/SIZE][/URL] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
İBADULLAH-şiir
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…