Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
İbrahim Sadri "Gülce"
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="zeyhak_" data-source="post: 87896" data-attributes="member: 22"><p><strong>Uçurumun Kenarındayım Hızır</strong></p><p></p><p><strong><span style="color: #5f497a"><span style="font-family: 'Bodoni MT'">Uçurumun kenarındayım Hızır</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Bodoni MT'"><span style="color: #5f497a">Bir dilber kalasının burcunda</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Bodoni MT'"><span style="color: #5f497a">Muhte</span></span></strong><strong><span style="color: #5f497a">ş</span></strong><strong><span style="color: #5f497a"><span style="font-family: 'Bodoni MT'">em belaya nazır</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Bodoni MT'"><span style="color: #5f497a">Topuklarım bo</span></span></strong><strong><span style="color: #5f497a">ş</span></strong><strong><span style="color: #5f497a"><span style="font-family: 'Bodoni MT'">lu</span></span></strong><strong><span style="color: #5f497a">ğ</span></strong><strong><span style="color: #5f497a"><span style="font-family: 'Bodoni MT'">un avucunda</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Bodoni MT'"><span style="color: #5f497a">Koca yar adım ça</span></span></strong><strong><span style="color: #5f497a">ğ</span></strong><strong><span style="color: #5f497a"><span style="font-family: 'Bodoni MT'">ırır</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Bodoni MT'"><span style="color: #5f497a">Kaldım parmaklarımın ucunda</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Bodoni MT'"><span style="color: #5f497a">Bir gamzelik rüzgâr yetecek</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Bodoni MT'"><span style="color: #5f497a">Ha itti beni ha itecek</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Bodoni MT'"><span style="color: #5f497a">Uçurumun kenarındayım Hızır</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Bodoni MT'"><span style="color: #5f497a">Civan hazır,</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Bodoni MT'"><span style="color: #5f497a">Divan hazır,</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Bodoni MT'"><span style="color: #5f497a">Ferman hazır,</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Bodoni MT'"><span style="color: #5f497a">Kurban hazır,</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Bodoni MT'"><span style="color: #5f497a">Güzelli</span></span></strong><strong><span style="color: #5f497a">ğ</span></strong><strong><span style="color: #5f497a"><span style="font-family: 'Bodoni MT'">in zulme çaldı</span></span></strong><strong><span style="color: #5f497a">ğ</span></strong><strong><span style="color: #5f497a"><span style="font-family: 'Bodoni MT'">ı sınır</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Bodoni MT'"><span style="color: #5f497a">Uçurumun kenarındayım Hızır</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Bodoni MT'"><span style="color: #5f497a">Ben fakir</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Bodoni MT'"><span style="color: #5f497a">En hakir</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Bodoni MT'"><span style="color: #5f497a">Bin taksir</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Bodoni MT'"><span style="color: #5f497a">Ate</span></span></strong><strong><span style="color: #5f497a">ş</span></strong><strong><span style="color: #5f497a"><span style="font-family: 'Bodoni MT'">ten kalle</span></span></strong><strong><span style="color: #5f497a">ş</span></strong></p><p><span style="color: darkslateblue">Mızrakla gürzden yedi düvelden</span></p><p><span style="color: darkslateblue">Korku nedir bilmeyen ben</span></p><p><span style="color: darkslateblue">Tir, tir titriyorum Senden</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="zeyhak_, post: 87896, member: 22"] [b]Uçurumun Kenarındayım Hızır[/b] [B][COLOR=#5f497a][FONT=Bodoni MT]Uçurumun kenarındayım Hızır[/FONT][/COLOR][/B] [B][FONT=Bodoni MT][COLOR=#5f497a]Bir dilber kalasının burcunda[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Bodoni MT][COLOR=#5f497a]Muhte[/COLOR][/FONT][/B][B][COLOR=#5f497a]ş[/COLOR][/B][B][COLOR=#5f497a][FONT=Bodoni MT]em belaya nazır[/FONT][/COLOR][/B] [B][FONT=Bodoni MT][COLOR=#5f497a]Topuklarım bo[/COLOR][/FONT][/B][B][COLOR=#5f497a]ş[/COLOR][/B][B][COLOR=#5f497a][FONT=Bodoni MT]lu[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=#5f497a]ğ[/COLOR][/B][B][COLOR=#5f497a][FONT=Bodoni MT]un avucunda[/FONT][/COLOR][/B] [B][FONT=Bodoni MT][COLOR=#5f497a]Koca yar adım ça[/COLOR][/FONT][/B][B][COLOR=#5f497a]ğ[/COLOR][/B][B][COLOR=#5f497a][FONT=Bodoni MT]ırır[/FONT][/COLOR][/B] [B][FONT=Bodoni MT][COLOR=#5f497a]Kaldım parmaklarımın ucunda[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Bodoni MT][COLOR=#5f497a]Bir gamzelik rüzgâr yetecek[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Bodoni MT][COLOR=#5f497a]Ha itti beni ha itecek[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Bodoni MT][COLOR=#5f497a]Uçurumun kenarındayım Hızır[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Bodoni MT][COLOR=#5f497a]Civan hazır,[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Bodoni MT][COLOR=#5f497a]Divan hazır,[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Bodoni MT][COLOR=#5f497a]Ferman hazır,[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Bodoni MT][COLOR=#5f497a]Kurban hazır,[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Bodoni MT][COLOR=#5f497a]Güzelli[/COLOR][/FONT][/B][B][COLOR=#5f497a]ğ[/COLOR][/B][B][COLOR=#5f497a][FONT=Bodoni MT]in zulme çaldı[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=#5f497a]ğ[/COLOR][/B][B][COLOR=#5f497a][FONT=Bodoni MT]ı sınır[/FONT][/COLOR][/B] [B][FONT=Bodoni MT][COLOR=#5f497a]Uçurumun kenarındayım Hızır[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Bodoni MT][COLOR=#5f497a]Ben fakir[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Bodoni MT][COLOR=#5f497a]En hakir[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Bodoni MT][COLOR=#5f497a]Bin taksir[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Bodoni MT][COLOR=#5f497a]Ate[/COLOR][/FONT][/B][B][COLOR=#5f497a]ş[/COLOR][/B][B][COLOR=#5f497a][FONT=Bodoni MT]ten kalle[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=#5f497a]ş[/COLOR][/B] [COLOR=darkslateblue]Mızrakla gürzden yedi düvelden[/COLOR] [COLOR=darkslateblue]Korku nedir bilmeyen ben[/COLOR] [COLOR=darkslateblue]Tir, tir titriyorum Senden[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
İbrahim Sadri "Gülce"
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…