Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Ibrahim sadri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="_vatan_" data-source="post: 211940" data-attributes="member: 1007353"><p><strong><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 15px">BENİ KAVGADA GÖR</span></span></strong></p><p>Geçer gözüm </p><p>İçimizden bir aşk geçer </p><p>Ve keder </p><p>Ve heder olmuş bir hayat </p><p>Nasıl geçerse zehir damarlarımızdan </p><p>Öyle yavaş öyle deşer de geçer </p><p>Koyarlar cesaretimizi bir sokağın tabelasına </p><p>Binlerce çocuğa adımızı verirler </p><p>Bize ölüm bize kurşun bize hançer neyler </p><p>Neyler ömrünü cebine koymuş adama yağlı mavzer </p><p></p><p>Geçer gözüm </p><p>Memleket kadar bir nağra düşer yıkılmış sokakların pusularına </p><p>Akşam sofralarına aç karnına yüreğim düşer </p><p>Beni adamdan sayma </p><p>İlk gözyaşı </p><p>İlk yere düşen damla </p><p>İlk kancık tuzaklara düştüğümüz hayınlığın hatrına </p><p>Hani cebimizde iki satır mektubu yarım bıraktığımız sevdanın </p><p></p><p>Hani son bir umutta tutunduğumuz arkadaşlarımız </p><p>Ve kaygan ve ıslak ve kaypak sabahı Ankara'nın </p><p>Ve bilsen </p><p>Tek başına büyür intikam aşk ve sen </p><p>Tek basma büyür elif misali </p><p>mezarıma bıraktığın menekşen </p><p>Geçer gözüm </p><p>İçimizden bir aşk geçer </p><p>Ve keder </p><p>Ve heder olmuş bir hayat </p><p>Nasıl geçerse zehir damarlarımızdan </p><p>Öyle yavaş öyle deşer de geçer </p><p></p><p>Beni son kez kavgada gör </p><p>Son kez ölsün arkadan vurmacasına bütün ihanetler </p><p>Sonra şöyle saçlarımı savurup ecel saatine </p><p>Sonra son kez alnından vurulmacasına aşkın </p><p>Bir eşkıyalık yapıp </p><p>Basınca bütün evlerini bu şaşkın İstanbul'un </p><p>Bir de kendimi denize dökünce Üsküdar'dan </p><p>Nasıl da patlar içimde çığlığın </p><p>Bana bu şehri yakmış desinler </p><p>Beni son kez kavgada gör </p><p>Bana kendini satmış desinler </p><p>Beni son kez kavgada gör </p><p></p><p>Koyarlar cesaretimizi bir sokağın tabelasına </p><p>Binlerce çocuğa adımızı verirler </p><p>Bize ölüm bize kurşun bize hançer neyler </p><p>Neyler ömrünü cebine koymuş adama yağlı mavzer </p><p></p><p>Ya bir de sen düşersen ellerimden </p><p>Ya bir de kimsesizsem </p><p>Ya ölüm kadar sevdiğim cesaretim yan çizmişse </p><p>Sonu yok uğraşlarda yılgınsam </p><p>Son mermim avucumda </p><p>Fiyakalı bir eylül sabahı </p><p>Basar giderim kalbine namımın </p><p>Sıkar giderim </p><p>Avucumda mermim menekşem ve arkadaşlarım </p><p></p><p>Geçer gözüm </p><p>İçimizden bir aşk geçer </p><p>Ve keder </p><p>Ve heder olmuş bir hayat </p><p>Nasıl geçerse zehir damarlarımızdan </p><p>Öyle yavaş öyle deşer de geçer</p><p></p><p> <a href="http://www.siirperisi.net/sair.asp?sair=60" target="_blank"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #000000">İBRAHİM SADRİ</span></span></a></p><p> </p><p>SAĞOLASIN TEFANİ ABİM EYW</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="_vatan_, post: 211940, member: 1007353"] [B][FONT=Verdana][SIZE=4]BENİ KAVGADA GÖR[/SIZE][/FONT][/B] Geçer gözüm İçimizden bir aşk geçer Ve keder Ve heder olmuş bir hayat Nasıl geçerse zehir damarlarımızdan Öyle yavaş öyle deşer de geçer Koyarlar cesaretimizi bir sokağın tabelasına Binlerce çocuğa adımızı verirler Bize ölüm bize kurşun bize hançer neyler Neyler ömrünü cebine koymuş adama yağlı mavzer Geçer gözüm Memleket kadar bir nağra düşer yıkılmış sokakların pusularına Akşam sofralarına aç karnına yüreğim düşer Beni adamdan sayma İlk gözyaşı İlk yere düşen damla İlk kancık tuzaklara düştüğümüz hayınlığın hatrına Hani cebimizde iki satır mektubu yarım bıraktığımız sevdanın Hani son bir umutta tutunduğumuz arkadaşlarımız Ve kaygan ve ıslak ve kaypak sabahı Ankara'nın Ve bilsen Tek başına büyür intikam aşk ve sen Tek basma büyür elif misali mezarıma bıraktığın menekşen Geçer gözüm İçimizden bir aşk geçer Ve keder Ve heder olmuş bir hayat Nasıl geçerse zehir damarlarımızdan Öyle yavaş öyle deşer de geçer Beni son kez kavgada gör Son kez ölsün arkadan vurmacasına bütün ihanetler Sonra şöyle saçlarımı savurup ecel saatine Sonra son kez alnından vurulmacasına aşkın Bir eşkıyalık yapıp Basınca bütün evlerini bu şaşkın İstanbul'un Bir de kendimi denize dökünce Üsküdar'dan Nasıl da patlar içimde çığlığın Bana bu şehri yakmış desinler Beni son kez kavgada gör Bana kendini satmış desinler Beni son kez kavgada gör Koyarlar cesaretimizi bir sokağın tabelasına Binlerce çocuğa adımızı verirler Bize ölüm bize kurşun bize hançer neyler Neyler ömrünü cebine koymuş adama yağlı mavzer Ya bir de sen düşersen ellerimden Ya bir de kimsesizsem Ya ölüm kadar sevdiğim cesaretim yan çizmişse Sonu yok uğraşlarda yılgınsam Son mermim avucumda Fiyakalı bir eylül sabahı Basar giderim kalbine namımın Sıkar giderim Avucumda mermim menekşem ve arkadaşlarım Geçer gözüm İçimizden bir aşk geçer Ve keder Ve heder olmuş bir hayat Nasıl geçerse zehir damarlarımızdan Öyle yavaş öyle deşer de geçer [URL="http://www.siirperisi.net/sair.asp?sair=60"][FONT=Verdana][COLOR=#000000]İBRAHİM SADRİ[/COLOR][/FONT][/URL] SAĞOLASIN TEFANİ ABİM EYW [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Ibrahim sadri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…