Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Ibrahim sadri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="_vatan_" data-source="post: 216280" data-attributes="member: 1007353"><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Verdana'"> <strong>BİZİM YAŞADIĞIMIZ </strong></span></span></p><p>Bizim de yaşadığımız hayattır kardeşim </p><p>biz de soluk alıp vermedeyiz </p><p>yani her insan gibi sevmekteyiz, sevliecek şeyleri </p><p>bir kır çiçeğini çimeni toprağı börtü böceği </p><p>kurban bayramlarında kınalı koçları </p><p>başları el oyası işlemeli yemeni ile kapalı </p><p>bembeyaz saçlı kırış kırış alınlı </p><p>pencere kenarlarında oğullarını bekleyen anaları </p><p></p><p>Kalbim ağrıyorsa da kardeşim </p><p>gönlüm bulanıyorsa </p><p>tedirginsem kuşkuluysam </p><p>kalın kitapların yazdığına bakarsan </p><p>acaip suçluysam </p><p>havada ihanet dışarıda sıcak </p><p>duvarda yazılar </p><p>kalbimizde acılar varsa da </p><p>bizim de yaşadığımız hayattır kardeşim </p><p></p><p>Mektubun geldi bugün haziran </p><p>kimselere göstermediğin ak saçlarının kıvrımlarından </p><p>haberin geldi </p><p>haberin geldi iki damla gözyaşın kağıtta </p><p>çok bakarsın yağmur yağanda </p><p>ıslak ve buğulu camların ardından bilirim </p><p>bilirim, acı </p><p>nasıl oturur adam yüreğine </p><p>ne var yani işte </p><p>iyiyim diyorum ya </p><p>inan olsun iyiyim anne </p><p>insan gerçekten iyi oluyor, iyiyim dedikçe </p><p>bak üzülme </p><p>yazıyorum bir daha </p><p>nolur üzülme </p><p>üzülmüyor analar </p><p>oğulları üzülmüyorum dedikçe </p><p></p><p>Bizim de yaşadığımız hayattır kardeşim </p><p>biz de soluk alıp vermedeyiz </p><p>yani her insan gibi sevmekteyiz, sevilecek şeyleri </p><p>bir kır çiçeğini çimeni toprağı börtü böceği </p><p>kurban bayramlarında kınalı koçları </p><p>başları el oyası işlemeli yemeni ile kapalı </p><p>bembeyaz saçlı kırış kırış alınlı </p><p>pencere kenarlarında oğullarını bekleyen anaları</p><p><a href="http://www.siirperisi.net/sair.asp?sair=60" target="_blank"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #000000">İBRAHİM SADRİ</span></span></a></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="_vatan_, post: 216280, member: 1007353"] [SIZE=4][FONT=Verdana] [B]BİZİM YAŞADIĞIMIZ [/B][/FONT][/SIZE] Bizim de yaşadığımız hayattır kardeşim biz de soluk alıp vermedeyiz yani her insan gibi sevmekteyiz, sevliecek şeyleri bir kır çiçeğini çimeni toprağı börtü böceği kurban bayramlarında kınalı koçları başları el oyası işlemeli yemeni ile kapalı bembeyaz saçlı kırış kırış alınlı pencere kenarlarında oğullarını bekleyen anaları Kalbim ağrıyorsa da kardeşim gönlüm bulanıyorsa tedirginsem kuşkuluysam kalın kitapların yazdığına bakarsan acaip suçluysam havada ihanet dışarıda sıcak duvarda yazılar kalbimizde acılar varsa da bizim de yaşadığımız hayattır kardeşim Mektubun geldi bugün haziran kimselere göstermediğin ak saçlarının kıvrımlarından haberin geldi haberin geldi iki damla gözyaşın kağıtta çok bakarsın yağmur yağanda ıslak ve buğulu camların ardından bilirim bilirim, acı nasıl oturur adam yüreğine ne var yani işte iyiyim diyorum ya inan olsun iyiyim anne insan gerçekten iyi oluyor, iyiyim dedikçe bak üzülme yazıyorum bir daha nolur üzülme üzülmüyor analar oğulları üzülmüyorum dedikçe Bizim de yaşadığımız hayattır kardeşim biz de soluk alıp vermedeyiz yani her insan gibi sevmekteyiz, sevilecek şeyleri bir kır çiçeğini çimeni toprağı börtü böceği kurban bayramlarında kınalı koçları başları el oyası işlemeli yemeni ile kapalı bembeyaz saçlı kırış kırış alınlı pencere kenarlarında oğullarını bekleyen anaları [URL="http://www.siirperisi.net/sair.asp?sair=60"][FONT=Verdana][COLOR=#000000]İBRAHİM SADRİ[/COLOR][/FONT][/URL] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Ibrahim sadri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…